snow.white 26.12.03, 16:33 mi super-tylko sniegu brak :(( no i czy nie uwazacie,ze najpyszniejsza potrawa swiaetczna sa makielki?? :))) mniam.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: Jak Wam Swieta mijaja? 26.12.03, 19:35 jak mijają ? pracowicie :P A potrawa, to kutia ...oczywiście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Jak Wam Swieta mijaja? 26.12.03, 20:15 a kutia od makielek czym sie rozni?? jedno z pszenica,drugie z makaronem? bo ja makielkowa jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Jak Wam Swieta mijaja? 26.12.03, 20:34 a ja najbardziej lubię łazanki - tyż z makiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Jak Wam Swieta mijaja? 26.12.03, 20:45 wszyscy mak najbardziej lubia... ;))) no,no... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Jak Wam Swieta mijaja? 26.12.03, 21:38 makielki to nie to samo co łazanki z makiem? a kutia to teeeeez lubiec mniam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Jak Wam Swieta mijaja? 27.12.03, 11:00 slo-onko napisała: > makielki to nie to samo co łazanki z makiem? a ja slyszalam,ze sa jakies pierogi z makiem tez!! czlowiek cale zycie sie uczy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Jak Wam Swieta mijaja? 27.12.03, 21:32 dzis juz pozostaly tyyylko wspomnienia. szkoda, ze tak szybko sie skonczyly:( ale mozna bylo tez troche wypoczac co korzystnie wplywa na urode;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Jak Wam Swieta mijaja? 27.12.03, 22:58 slo-onko napisała: > dzis juz pozostaly tyyylko wspomnienia. > szkoda, ze tak szybko sie skonczyly:( nooo,bardzo szkoda:(( > ale mozna bylo tez troche wypoczac co korzystnie wplywa na urode;-) nie powiedzialabym,ze to obzarstwo korzystnie na moja urode wplynelo;) hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Jak Wam Swieta mijaja? 28.12.03, 20:33 no i minęły.... ehhh a o urodzie świątecznej tyż mówić nie będę;-)P Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Jak Wam Swieta mijaja? 28.12.03, 20:40 no to teraz przed sylwestrem biegi sobie urzadzimy. ja do Stalowej Woli i z powrotem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Jak Wam Swieta mijaja? 29.12.03, 10:20 i pooooo-szło :) i już po świętach, teraz zadyma noworoczna... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Jak Wam Swieta mijaja? 29.12.03, 21:17 rzulw napisał: > i pooooo-szło :) > i już po świętach, teraz zadyma noworoczna... ale to juz nie to samo... Swieta to Swieta,jakis tam byle Nowy Rok nie moze z nimi konkurowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Jak Wam Swieta mijaja? 30.12.03, 08:32 <im bardziej pada snieg...im bardziej proszy snieg...tym bardziej sypie snieg...jak bialy puch z poduszki... no to jak juz nas zasypie to sniezne pierze to zmienimy nazwe naszego forum na POGADYCHY DO SNIEZNEJ PODUCHY:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Jak Wam Swieta mijaja? 30.12.03, 10:19 <..tym bardziej marną mi paluszki...> Tak to śpiewał pan Woreczko ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Jak Wam Swieta mijaja? 30.12.03, 10:20 > <..tym bardziej marną mi paluszki...> > Tak to śpiewał pan Woreczko ? MARZNA, MARZNĄ ... oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Jak Wam Swieta mijaja? 30.12.03, 10:24 to we Wrocku tak samo zimno jak i w Sz? zwariowac mozna chyba pojde sie rozgrzac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Jak Wam Swieta mijaja? 30.12.03, 11:59 rzulw napisał: > <..tym bardziej marną mi paluszki...> > Tak to śpiewał pan Woreczko ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Jak Wam Swieta mijaja? 30.12.03, 11:55 slo-onko napisała: > no to jak juz nas zasypie to sniezne pierze to zmienimy nazwe naszego forum na > POGADYCHY DO SNIEZNEJ PODUCHY:) ale kiedy to bedzie-u mnie na razie deszcze pada:((( nawet rytualne tance zaklinaczki sniegu nie pomogly;))) Odpowiedz Link Zgłoś