Gość: Jasiu IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 16:25 Polowa piatku za mna, kawa i weekend przede mna - czego wiecej chciec w taki ponurzasty dzien??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jasiu Re: Zyc jakos trzeba... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 16:29 Slonce bedzie, ale dopiero w nastepny weekend :-) Nie ma to jak weekendowa wycieczka (oczywiscie glownie po kawe i muzyke) na Jukatan! Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Zyc jakos trzeba... 01.02.02, 16:26 ja bym tam znalazl pare punktow jak tylko kawa przed tobą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zyc jakos trzeba... 01.02.02, 16:36 bachuu napisał(a): > ja bym tam znalazl pare punktow jak tylko kawa przed tobą :-))) Tym bardziej, że kawa raz jest, a raz jej nie ma ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Zyc jakos trzeba... 01.02.02, 16:43 gorzej jak jest, ale np w papierach na biurku bo kubek okazal sie byc hm.... niezrownowazony hihihi :-))) uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Zyc jakos trzeba... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 16:47 Gorzej niz papiery to kiedy kubek wytracony z rownowagi pokaze sie denkiem na klawiaturze. Wtedy dop...... |~|____ Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zyc jakos trzeba... 01.02.02, 16:48 To jeszcze pół biedy. Gorzej, jak niezrównoważona jest łyżeczka. Zamiast siedzieć w kawie, włazi do oka. Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Zyc jakos trzeba... 01.02.02, 16:54 czasem jednakze czlowiekowi blizsze sa papiery niz oko. łyżeczka wbrew pozorom niszczy je w sposob subtelny. A kawa wrecz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zyc jakos trzeba... 01.02.02, 17:04 Jednak wolałabym mieć zniszczone papiery, niż wydłubane oko :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Zyc jakos trzeba... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:11 maryjooooo idz na poczte w onecie wysalam ci cos fajnego caluski :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zyc jakos trzeba... 01.02.02, 17:30 Yessssskaaaaa, ale poczta Onetu ostatnio jest do duuuuuuuu.......yyyyyyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Zyc jakos trzeba... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 17:33 cholera ale nie mam jak juz przesalc inaczej szkoda bo to fajne :( Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Zyc jakos trzeba... 01.02.02, 17:11 instynkt samozachowawczy jednak czasem dziala, takze oka sobie nie wydlubiesz! a papiery takowego instynkta nie posiadaja. niestety uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
arktur Re: Zyc jakos trzeba... 01.02.02, 16:31 można albo wziąść sie do pracy albo zacząć odpoczywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Zyc jakos trzeba... IP: *.bankofamerica.com 01.02.02, 16:33 arktur napisał(a): > można albo wziąść sie do pracy albo zacząć odpoczywać ...albo zawiesic sie w stanie tak bardzo mi bliskim czyli "nijakim". Ani pracy ani odpoczynku, taka niczego sobie kawiasto-komputerowa nirwana... Odpowiedz Link Zgłoś