ulalka 30.12.03, 11:34 wznosze juz za Was toast.. wszystko poszlo inaczej niz planowalam, wiec wroce na poduchy po NOwym Roku, acz... WROCE :))) buziaki usciski - niech ten 2004 bedzie lepszy niz poprzedni dla Nas wszystkich :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.03, 11:37 Hejka Ulaleczko :) I Twoje zdrowie !!! I wszystkiego naj, naj, naj.... no i wracaj prędziutko do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white oo,Ulalka:))) 30.12.03, 12:01 dzieki-i wzajemnie:))) i wracaj szybko,bo ja mam juz stale lacze:D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: oo,Ulalka:))) 30.12.03, 12:03 czesc Ulala:) tez Ci zycze, wiesz czego?;-) i baw sie dobrze, dluuuugo i nam......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: noo... jaaaa :D 30.12.03, 12:22 a dzis rozmawialam z Jitka w sprawie kociej :)) w polowie stycznia bede miec malego srebrnego lokatora <jupi> :)))) dziekuje Wam najmilisi :)) Snowie :)) paczuszka opozniona z powodow finansowych, ale nadejdzie :))) buziaki :*))) Slo.. :))) Ty mnie tu do zlego nie namawiaj :P buziaki :*))) pozdroovki cieplutkie dla Szefa i Spolki :D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: noo... jaaaa :D 30.12.03, 13:01 Uuuulalu toz ja Cie do przyjemnego a nie do zlego namiawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: noo... jaaaa :D 30.12.03, 15:50 Ulalka,no co Ty,ja na Ciebie nie paczuszke czekam:))) wracaj szybko!!!!!:)) calusy Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.03, 18:25 również życzę wszystkim wszystkiego , co sobie wymarzą w tym nadchodzącym , niech się stanie, jak chcecie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Sylwestrowo prawie... :D 29.12.04, 15:38 jak tam przygotowania sylwestrowe???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Sylwestrowo prawie... :D 29.12.04, 17:06 jtka napisała: > jak tam przygotowania sylwestrowe???;-) oj Jtunia wiedzialas kiedy wyciagnac watek po roku na wierzch:)))) popatrz jak to zlecialo?::) ja juz jestem pzrygotowana na maksa:) a doczekac sie juz nie moge od 4 tygodni;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Sylwestrowo prawie... :D 29.12.04, 19:32 slo-onko napisała: > jtka napisała: > > > jak tam przygotowania sylwestrowe???;-) > > oj Jtunia wiedzialas kiedy wyciagnac watek po roku na wierzch:)))) > popatrz jak to zlecialo?::) > ja juz jestem pzrygotowana na maksa:) > a doczekac sie juz nie moge od 4 tygodni;-) > > i sloo bedzie blyszczec na parkiecie ale nie jako "kroliczek" Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Sylwestrowo prawie... :D 29.12.04, 19:43 no ładnie Sloo.... będziesz gdzieś błyszczeć na parkiecie???;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.04, 10:17 pewnie tam, gdzie mozna zgubic zloty bucik na parkiecie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.04, 10:34 jtka napisała: > no ładnie Sloo.... będziesz gdzieś błyszczeć na parkiecie???;-))))) no jesli to mozna uznac za parkiet to tak:) ale zawsze to po za domem:))) powinno byc nie zle :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.04, 19:47 a kreacje gotowe???? a buciki i dodatki???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.04, 20:29 a ja muszę tylko się spakowac i w drogę jutro ruszam:-) drobne przekąski już są gotowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.04, 21:19 jtka napisała: > a ja muszę tylko się spakowac i w drogę jutro ruszam:-) > drobne przekąski już są gotowe:-) wsio jest gotowe:) nowy stroj, nowe butki:) jesli frycka mnie zawiedzie sama je sobie upne do tylu:) tak mnie jeszcze nie widzialas;-) a gzdie sie wybierasz Jtula?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.04, 22:03 do kina:DDDD hihihihi... fajny pomysł niee.....;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.04, 22:06 Szczesliwego Nowego Roku Itunia.... baw sie wysmienicie na wyjezdzie... oby nastepny byl pelen milych niespodzianek i oby zyczenia zaczely sie spelniac:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Sylwestrowo prawie... :D 30.12.04, 22:13 dziękuję Kendo:-)))) Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:-))) i wszelkiej pomyślności:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Sylwestrowo prawie... :D 31.12.04, 00:50 jtka napisała: > dziękuję Kendo:-)))) Tobie również wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:-))) > i wszelkiej pomyślności:-) dziekuje Itunia.... o malo nie skonczylo sie tragicznie, ale mysle,ze bedzie dobrze....wierze,ze bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Sylwestrowo prawie... :D 20.12.05, 23:35 i znow bedziemy witac nastepny roczek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Sylwestrowo prawie... :D 31.12.05, 20:15 coraz blizej do nowego roku, skadajmy wiec sobie mile zycznienia ze zdrowkiem/szczesciem i spelniajacymi sie marzeniami, niech po prostu bedzie lepyszy od tego starego. DOSIEGO ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś