goha66 17.08.09, 06:53 gdzieście się pochowali ludzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iszula Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 07:36 Ja jestem od rana w pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 08:04 jak to gdzie - na urlopach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkabw Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 08:09 Jedni się byczą, a drudzy już ciężko pracują:) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 09:12 Melduję się po przejechaniu w ciągu dwóch dni 1000 km Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 09:15 Wlasnie wrocilem ze sniadanka i ide na plaze (bez laptopa) :D Pozdrawiam zapracowanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 09:49 ja juz zakończyłam dluzsze wakacyjne wyjazdy ;( szoda... ale zostaja mi ewentualnie wypady weekendowe na wypoczynek dokładnie wracam juz do rzeczywistosci duzymi krokami... Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 10:38 Chowam się przy biurku ;), ale praca i obowiązki i tak mnie znalazły :) A z innych rzeczy to wczoraj wróciłam z pierwszych odwiedzin u mamy na 2oo. Wcześniej się jakoś nie złożyło ;) Zrobiłam 800 km, trasa do Wronek - bez problemów i przygód, trasa z Wronek do Warszawy już była trochę urozmaicona. Przy wyjeździe zapaliła mi się kontrolka poziomu oleju, zgasła, znowu zapaliła, wiedzy jaki olej wlał mi ostatnio serwis - brak, stoję jak sierota na stacji benzynowej ( od mamy już wyjechałam, bo zaczęłaby panikować, że może nie powinnam jechać ;) ) więc zaczęłam obdzwaniać różne osoby, ale jak wiadomo pewniakiem jest Arsi i Jej Bartek :) - wyjaśniono mi co trzeba, kontynuowałam podróż. Hmmm... karma, że nie zatankowałam na tej stacji co stałam i gadałam, dosięgnęła mnie 30 km dalej - na rondzie w Poznaniu ;) Motocykl zgasł - pierwsza myśl - popsuł się, a to zabrakło paliwa ;) Niestety Diverka nie ma kontrolki, powinnam jeszcze przejechać jakieś 50-70 km, ale "zapomniałam", że w piątek na autostradzie z kuframi Diverka spaliła trochę więcej ;) Dobrze, że jeszcze jest kranik i rezerwa :) Do Warszawy w każdym razie dotarłam szczęśliwie, chociaż w 30 stopniowym upale ;) Pozdrawiam Blondynka w podróży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grazkaml Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 10:29 a co to jest urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 10:37 właśnie wracam do rzeczywistości po urlopie. boli. boli też noga po kolejnej, tym razem piaszczystej, glebie parkingowej. ale to taki przyjemny ból ;) gęba się śmieje, bo przez pierwsze 10 dni posiadania Devilki machnęłam dobrze ponad 1500km (w trzech większych i trzech mniejszych rzutach)! Odpowiedz Link Zgłoś
7czarna Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 10:58 Ja właśnie wróciłam z traski pod granicę zachodnią..:) testowałam możliwości mojej virówki na autostradzie..o 170 km/h jej nie posądzałam..:) po 1000 km jestem prawie nieżywa (to moja pierwsza tak długa trasa..) ale powoli regeneruję siły..:) Pozdrowienia dla wszystkich..:) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 11:02 ja poweekendowo, w pracy dochodzę do siebie :) ulop oszczędzam na zimę (tj. wtedy daleeeko gdzieś ucieknę przed mrozem i niemożnością motocyklistyczną :) Odpowiedz Link Zgłoś
cruk ja sie .. ten.. zakopalam.. 17.08.09, 12:43 dzieki crukowemu zostalam bobem budowniczym :-D co robi matka trojga w wolny weekend? szaleje z wywieszonym z radosci jezykiem na 30tonowej koparce!! gdzie? pod Berlinem.. daje slowo - NIC NIE WIEDZIALAM, wzial i wywiozl, kazal nie pytac. No to nie pytalam. Zabralam najbardziej poreczne dziecko pod pachie i siu. Dalam sie wywiezc. Pewnie bym sie darla, jakby obral kierunek bliskowschodni, ale nie obral. Wschodni wprawdzie byl, ale Berlin, mur zwalony, wiec panikowac nie panikowalam. Bylo bosko! BobCAT, mini-koparka, kopara taka wielka i spychol z takim czyms z przodu, co jak sie czlowiek napedzil i naparl, to nawet dwoma kolami w powietrzu machalo. Na ryja sie nie zwali bo z przodu ma to cos, co to ja nie wiem jak sie nazywa.. I powiem Wam, ze.. niby ja to juz era dzieci wychowanych na joystickach (mlodsze pokolenie nie zna chyba, bo ma playstation starsze kojarzy tylko korbki), ale kurcze ogarnac te dzwigienki i zsynchronizowac... boshhhh jak sie fajnie kopalo! ja tak zawsze chcialam sobie pokopac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekmars Re: ja sie .. ten.. zakopalam.. 17.08.09, 12:48 *ZIEW* Praca, praca i praca ;/ ja mam juz dosc. NAwet weekendowe wypady nie pomagaja a o urlopie mozna pomarzyc ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: ja sie .. ten.. zakopalam.. 17.08.09, 12:53 cruk napisała: > boshhhh jak sie fajnie kopalo! ja tak zawsze chcialam sobie > pokopac!!! ... a znasz to przysłowie: "kto pod kim dołki kopie, ten szybko awansuje" ? :) P.S. gratuluję fantazji własnej ... i męża, który słucha czego pragniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 12:47 Siedze w robocie i się dusze w upale bo klimy w pokoju brak. Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 18:16 Jak się zaczyna nową robotę w czerwcu, to urlop nie jest wskazany:P. Więc jak się da - to do pracy i z pracy na 2oo, a po ostatnim wypadzie na lotnisko w Przasnyszu (ale fajnie skaczą na spadochronach:D!!!), tak mnie zawiało, że głową nie mogę skręcać w prawo, więc moto w garażu. Odpowiedz Link Zgłoś
nuphar Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 17.08.09, 21:19 A ja caaalusieńki dzionek w tym słońcu i pocie czoła biegałam z singlową, czterosuwową chłodzoną powietrzem hondą z napędem na cztery koła fuul wypas, tylko czemu taki hektar do wykoszenia....:D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 18.08.09, 09:35 A ja wczoraj wieczorem wróciłem z koncertów w Ustce (dzięki Motograss)i właśnie przeglądam mapki gdzie się wybrać na kolejne dni kilka. A w Ustce się działo. Więcej napiszą Avocado i Carrymoon :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: cicho wszędzie, głucho wszędzie ... :) 18.08.09, 20:27 A my byliśmy na Mazurach:) img37.imageshack.us/i/img0602idp.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś