czort Re: kochani!!! 01.01.04, 00:16 samciu, minusia, pomka, flo, randia, jasminko, zuberek, sam, leziak, apollo, martyko, yessko, kitku, meniku, laelio, janku, szaki, wierzbo,gruszek, szkodnik, futrzasty, ronja, anka1, chudyy, motor, matti, blondi z klopa, mario, ka27, schizo, szkodnik, janku, i chorera messjo - wszystkiego dobrego i szczescia!!! bogaci i zdrowi byli na titanicu!!!!!! liga rzadzi, liga radzi, liga!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: kochani!!! IP: *.arcor-ip.net 01.01.04, 01:11 Liga to trochę jakby zwietrzała czasami ostatnimi,ale życzonka odwzajemniam i tego samego życzę czego ty innym. No,a teraz chlup w ten głupi dziób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: kochani!!! IP: *.acn.pl 01.01.04, 01:27 Dorzucam do puli Maryjke, Only, Iwusie... Oraz Martuche i Crimena. Wszystkiego dobrego PS Czorcie, kto to jest: Martyko? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 kochani!!! 01.01.04, 01:56 Czorciku :-) Mała Diablico :-)))) Dzięki :-) Tobie wszystkiego naj i tylko naj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: kochani!!! 01.01.04, 11:48 Czorcie nasz krzeszący diabelskie skry! Dzięki wielkie! I Tobie też jak najbardzie osobiście pojmowanego szczęścia:)))))) I nam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: kochani!!! IP: *.ipt.aol.com 01.01.04, 12:12 No i buziaczki wielkie dla Ronji.Cmok!! Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: kochani!!! 02.01.04, 10:32 i tak przy ludziach będziecie się całować? Co jeszcze zrobicie? Jestem bardzo ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: kochani!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 04.01.04, 21:24 jedna poczciwa, o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: kochani!!! IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 04.01.04, 21:23 zapamietam to sobie, oj zapamietam! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: kochani!!! 05.01.04, 07:19 .....a mamusia czorcina to poczciwego szkodnika 2 razy wymieniła.......musi mnie kochać......a tak mi obiecała, że po dwóch głębszych do kompa nie podejdzie.....echhh te kobiety.....:))))))))) pozdrawiam i również życzę duuuużo dobrego....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: kochani!!! 05.01.04, 09:30 Dzięki Czorcie! Wzajemnie - wszystkiego dobrego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: kochani!!! IP: *.arcor-ip.net 05.01.04, 13:11 Skoro stare towarzystwo się zaczęło tu złazić to ja się wam przyznam że w mojej paranoicznej główce powstał projekt urządzenia na wiosenkie albo lato zjazdu PIPA II,ciekawe czy ze dwie osoby przyjechałyby,cio? Odpowiedz Link Zgłoś