black_candy 30.08.09, 15:06 Witam... zastanawiam sie nad kupnem motoru sportowego ... moglibyscie cos doradzic? jakie na poczatek? mam 171cm wzrostu i waze 59kg ... jestem silna :D dzieki za pomoc :) _________________ www.mobile.eu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olo2222 Re: Motocykl dla dziewczyny 30.08.09, 17:22 Zabrzmiało jak ogłoszenie matrymonialne :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Motocykl dla dziewczyny 30.08.09, 17:27 black_candy napisała: jakie na poczatek? mam 171cm wzrostu i waze 59kg ... jestem silna :D dziek > i za pomoc :) Man 1100 poj, 116 kM, błyszczący lakier, nikt mnie nie przewrócił ale pragnę oddać się w ciepłe w dotyku i delikatne kobiece ręce. Aha, jestem na wtrysku :) Motorek 2oo Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Motocykl dla dziewczyny 30.08.09, 21:08 :) chłopaki <grozi paluszkiem> nie zniechęcajcie do nas nowej koleżanki ja niestety na sportach nie jeżdżę chyba, że jako plecaczek ale na pewno dziewczyny Ci doradzą, niech tylko ściągną do domu bo pewnie latają A Ty Leo tak chętnie oddałbyś swoje "maleństwo" w inne ręce? Nie wierze :P Lato się kończy to i nasi panowie szukają pocieszenia w inny sposób. Nie przejmuj się :D Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Motocykl dla dziewczyny 31.08.09, 10:44 black_candy napisała: >... zastanawiam sie nad kupnem motoru sportowego ... moglibyscie cos doradzic? jakie na poczatek? Witam, ale na poczatek czego? przygody ze sportami, czy w ogole poczatek kontaktu z motocyklami?. Bo wiesz, to jest dosc istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Motocykl dla dziewczyny 31.08.09, 13:41 yacey napisał: > ale na poczatek czego? przygody ze sportami, czy w ogole poczatek > kontaktu z motocyklami? ... dokładnie o to samo chciałam zapytać :). chetnie doradzimy na miarę naszej wiedzy, ale prosimy o więcej szczegółów. pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Motocykl dla dziewczyny 01.09.09, 12:22 Ojej, chyba dziewczyna się wystraszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
riders123 Re: Motocykl dla dziewczyny 01.09.09, 21:27 A ja zrozumiałam, że już jeździ i teraz chce mieć sportowe moto (tak jak ja). I poleciłabym jej Kawę Zx-6R. Ale jak się wystraszyła, to nie polecam:-P Odpowiedz Link Zgłoś
lenatka Re: Motocykl dla dziewczyny 09.09.09, 12:08 czy Yamaha X-MAX 250 będzie dobra dla nowicjuszki? kurs robie na YBR 250 więc z wagą powinnam sobie poradzić, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Motocykl dla dziewczyny 09.09.09, 13:27 To przeciez skuter, poradzisz sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jean_nie Re: Motocykl dla dziewczyny 09.09.09, 13:34 Jacek wychodzi z założenia że ze skuterem każdy sobie poradzi. Cóż, jestem żywym dowodem na to, że jednak nie każdy ;) Moja pierwsza przejażdżka na wspomnianym skuterze zakończyłaby się glebą, gdyby nie to że bestia, mimo że narowista, to lekka jest i dałam radę ją utrzymać gdy zaczęła mi się przewracać. Próbowałam potem jeszcze parę razy ją (tę bestię) okiełznać, ale jakoś nie mogłam. Zdecydowanie lepiej mi szła współpraca ze 100-konnym Fazerem. Ja po prostu chyba nie jestem skuterowym zwierzęciem, wolę motóry :D Pzdr, jean Odpowiedz Link Zgłoś