Dodaj do ulubionych

ELYTA w Markach.

08.12.10, 21:57
Jeżeli ktoś twierdzi że 5 lat, wystarczy żeby poznać Marki...... to sorka!
Zamkneliście się na tym swoim osiedlu,szlabany,"ciecio-ochrona", kamery itp itd,to co możecie o Markach wiedzieć.Nie jesteście rdzenni tylko zardzewiali-przyjechali i proszę o tym pamiętać ELYTO.Wszyscy są z okolicy,tylko w weekend nie da się przez ulice przejśc bo każdy na działkę jedzie a z worami karofli wraca.Pochodzenie to nie wstyd.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aksaa Re: ELYTA w Markach. 09.12.10, 09:08
      A te kompleksy, to w związku z czymś konkretnym, czy tak ogólnie humor nie dopisuje?

Zbliża się przesilenie zimowe, wkrótce będzie lepiej, pozdrawiam:)
    • radwis Re: ELYTA w Markach. 09.12.10, 09:58
      > Jeżeli ktoś twierdzi że 5 lat, wystarczy żeby poznać Marki...... to sorka!

mnie wystarczyło 5 pierwszych minut, a było to 23 lata temu

>...... to sorka!
      mówi się sroka, chyba, że miałeś na myśli rozrzedzony eksrement czyli srakę
      • baddog Re: ELYTA w Markach. 26.12.10, 23:40
        radwis napisała:

> > Jeżeli ktoś twierdzi że 5 lat, wystarczy żeby poznać Marki...... to sorka
        > !
        >
        > mnie wystarczyło 5 pierwszych minut, a było to 23 lata temu
        >
        > >...... to sorka!
        > mówi się sroka, chyba, że miałeś na myśli rozrzedzony eksrement czyli srakę

To może w twoich okolicach mówi się sroka a sraki dostałeś w 5minut 23 lata temu.
    • syn_ksiedza Re: ELYTA w Markach. 27.12.10, 00:03
      cóż, zamknięte osiedla to w dzisiejszych czasach norma. w dużych miastach powstają jak grzyby po deszczu, więc nie wiem w czym problem.
      i w jaki sposób niby zamieszkiwanie takiegoż osiedla utrudnia/uniemożliwia poznanie miasta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka