Dodaj do ulubionych

ząbkowska

13.11.11, 16:11
witam,
ma ktoś informacje kiedy Ząbkowska w końcu zostanie otwarta? Z pół roku już chyba ulicę remontują, a jak jakieś dwa tyg temu przejeżdzałam tamtędy pod nieobecność robotników to wyglądało tak jakby dopiero zaczeli robić.... :-/
Obserwuj wątek
    • sportif Re: ząbkowska 13.11.11, 17:09
      dzisiaj jechałem całą Ząbkowską. Ruch niewielki, najgorszy odcinek przez rzekę - tam kamienie. Znaki wskazują, że to jest ciągle plac budowy.
      • jestemzmarek Re: ząbkowska 13.11.11, 17:27
        Najlepiej jest między Fabryczną a Szkolną. Miedzy Szkolną i Leśną jest już nieźle, acz są - nazwijmy to - niedoróbki. Wykonawca ma przywrócić stan, jaki zastał, i z tego się wywiązuje. Czyli koleiny, które zastał, gdzieniegdzie zostają. Od Leśnej do Szpitalnej leży asfalt, ale tu widać, że jeszcze tu i ówdzie trzeba go wylać. Od Fabrycznej do Lisa - Kuli - o ile się orientuję - wykopki dopiero się zaczynają
        • gekon-3 Re: ząbkowska 14.11.11, 09:20
          Wjazd od leśnej w ząbkowską jest o.ok. nie ma znaków zakazu, nakazu. Do szpitalnej jest wylany asfalt., chyba pierwsza warstwa bo przy studzienkach asfalt czeka na wylewkę, w stronę szpitalnej stoją w niektórych miejscach barierki. Jadąc od strony Ząbek jest nakaz skrętu w szpitalną.
          Widziałem dzisiaj na wysokości leśnej ekipy budowlane. Może di końca tygodnia skończą, z asfaltem i chodnikami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka