Dodaj do ulubionych

Pizzeria w Markach

18.11.11, 10:53
Witam,
Zawsze myślałem że pizza w da grasso jest najlepsza. Rok temu pojechałem do włoch i uznałem że byłem w błędzie. (jak się zastanowić, to w sumie nic dziwnego...) Sieciówki to syf... Jakiś czas temu, vis a vis mojego osiedla, otworzyła się mała pizzeria. Lokal z zewnątrz nie pozorny, ale wczoraj się skusiłem i szok. Pizza jest identyczna jak ta we włoszech!!!
Nie wiem skąd ci ludzie maja przepis na to ciasto, ale jest fantastyczne!!!!
Pytałem się, więc wiem że rozwożą po całych Markach. Spróbujcie i dajcie znać. To jest na tej ulicy co pętla autobusowa, ul. Duża 32, telefon do nich, to 604-119-531
Pozdro, Rahl
Obserwuj wątek
    • vladtepes79 Re: Pizzeria w Markach 18.11.11, 14:58
      Fajnie reklamujesz swój lokal
      Dobra pizza jest też w Imbir Pizza na Piłsudskiego
    • sportif Re: Pizzeria w Markach 18.11.11, 17:09
      to się nazywa autopromocja, może 5 lat temu dałbym się na to nabrać, ale teraz już nie
      • paulisia1128 Re: Pizzeria w Markach 18.11.11, 17:34
        Może i autopromocja, ale pizza jest pyszna. Mieszkam na osiedlu na wprost lokalu i jestem tam częstym bywalcem. Ponieważ pizze uwielbiam a ta w Markowej pizzy jest przepyszna :)
        To nie tylko moje zdanie, kilku znajomych już próbowało pizzy i też im smakowała bardzo.
        Wszyscy zachwalają ciasto.

Jedyny minus to to, że po około miesiącu funkcjonowania podnieśli ceny ( chyba 4 pizze z tego co pamiętam są droższe margerita, fungi, capriciosa i hawajska) niby tylko o 2 zł, ale te pewnie pizze szły najczęściej i postanowili już zmienić cenę......... więcej zarobić.
    • annalatte01 Re: Pizzeria w Markach 02.12.11, 17:35
      Pizza smaczna, tzn dobre ciasto ale mało składników i czasem przyjeżdża do mnie trochę zimna. Na pewno smaczniesza niż pizza hut czy dominium.
      • gardenparty Re: Pizzeria w Markach 28.02.12, 15:57
        Od niedawna funkcjonuje też włoska pizzeria przy Ząbkowskiej (vis a vis przedszkola)- Rucola.
        Warto spróbować- ja byłam bardzo zadowolona: wreszcie dostałam pyszne cienkie ciasto i przyzwoitą ilość składników.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka