kajcia2 05.01.13, 13:10 Witajcie chciałam wam polecić nowy salon fotodepilacji i estetyki w Markach, byłam tam 3 razy na depilacji laserowej suuuuuper efekty już po 2 razie, naprawdę polecam. Super personel i atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolmarki Re: Godny polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.02.13, 21:59 Jeśli mowa o salonie na przeciwko Marcpola, "Beautifull skin" to przetestowałem na sobie i także polecam. Pani Ewa wie co robi + bardzo dobra, luźna atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
sm0czyca Re: Godny polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.11.13, 16:06 Chętnie polecę osobę do salonu depilacji w SOSNOWCU na laser SHEER DUET. Osoba ta dostanie rabat 20% na pierwszy zabieg. Sama korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. W moim przypadku była to najlepsza inwestycja w siebie samą. Jedynie żałuję, że zwlekałam z tym tyle lat męcząc się z maszynkami. Z drugiej strony kiedyś ceny były dużo wyższe, nie było takich promocji oraz tak dobrego i pewnego sprzętu. Ja obecnie cieszę się już "zrobionym" bikini i łydkami. W tym sezonie (po przekonaniu się, że włosy nie odrosły i zabiegi dają naprawdę dobre efekty) zaczynam robić uda i pachy. Jeśli ktoś jest zainteresowany szczegółami proszę o kontakt. Wspólnie otrzymamy rabat, a te kilka zł. zawsze można przeznaczyć na kolejny zabieg. Szczegółowych informacji o tym jak u mnie wyglądała depilacja oraz jak uzyskać rabat udzielę pod adresem ebendig84@gmail.pl lub gg 1714939. sm0czyca jest offline Odpowiedz Link Zgłoś