gibby7123 21.09.14, 21:56 Powiedzcie mi jaka jest sytuacja w szkołach? Czy są przepełnione, lekcje są w systemach zmianowych? Jak to wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glinamarmarki Re: Szkoły w Markach 23.09.14, 15:20 Mogę powiedzieć jak jest w SP4. Szkoła mała, dużo dzieci. W tym roku są zajęcia są w systemie zmianowym. Część zerówek zaczyna o 7:15, starszym klasą zajęcia zaczynają się o różnych godzinach. Moje dzieci są w klasach sportowych i lekcje zaczynają o 8:00 Odpowiedz Link Zgłoś
arro28 Re: Szkoły w Markach 23.09.14, 15:47 Potwierdzam to co pisze glinamarmarki. Ciasno jest. Tez mam dziecko w klasie sportowej. Dodam tylko że gdzie indziej wcale nie jest lepiej, a nawet gorzej. Dyrekcja robi co może. Jest niestety wyż i jeszcze grupa przedszkolna. Mimo tego jestem zadowolony z tej szkoły. Mam tam dwójkę dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gibby7123 Re: Szkoły w Markach 23.09.14, 15:55 arro28 napisał(a): >Dodam tylko że gdzie indziej wcale nie jest lepiej, a nawet gorzej. Wiem w Ząbkach jest koszmar dlatego pytam. Moje dziecko zaczyna lekcje o 14- tej a kończy o 17, czy 18- tej. Chcemy się stąd wyprowadzić i dlatego pytam jak jest w Markach... Odpowiedz Link Zgłoś