aneta_kowalska 11.10.14, 20:49 Dziś wieczorem znalazłam w Markach (Struga) papugę. Właściciela proszę o kontakt na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolineska Re: znaleziono papugę 28.11.14, 11:53 Witam, czy znalazł się właściciel? Odpowiedz Link Zgłoś
aksaa Re: znaleziono papugę 28.11.14, 15:17 Na Facebooku była informacja o zaginionej papudze, ale to w okolicach pl. Inwalidów w Warszawie, nie wiem czy to możliwe, żeby to była ta sama, ale jakby co wklejam: "Niestety dziś w fatalnych okolicznościach wyfrunęła moja kochana papużka przez okno. Okolice Placu Inwalidów/ Zajączka itd. Ptaszek jest bardzo płochliwy na głośne dźwięki, ale uwielbia towarzystwo ludzi i lgnie do nich. Bardzo Was proszę o pomoc w udostępnianiu. Możliwe, że zapuka w czyjeś okno, skoczy na ramię i da się złapać. Bardzo Was proszę, znajdźmy mojego małego przyjaciela. Na znalazcę czekać będzie nagroda pieniężna. Papuga reaguję na wołanie (Karol, Tutek, i na komendy Chodź Karol) Ma bardzo ciemnozielone upierzenie, niebieskie lotki i bordowy ogon. Podawajcie dalej, to tylko chwila... Karolina Zielińska 512 635 063" Odpowiedz Link Zgłoś
karolineska Re: znaleziono papugę 30.11.14, 11:38 To właśnie moja papuga, niestety się jeszcze nie znalazła no i zaginęła 19 listopada ... a ogłoszenie jest z pażdziernika.. ale chętnie zaopiekuje się stworzonkiem. Mam do tego bardzo dobre warunki Odpowiedz Link Zgłoś