Dodaj do ulubionych

Zajęcia dla 5 latka soboty

11.02.15, 15:30
Szukam sobotnich zajęć dla synka 5 letniego. Może być piłka, plastyka, taniec. W Markach lub okolicy. Proszę o namiary czy znacie jakieś miejsca gzie odbywają się jakieś fajne, ciekawe zajęcia oczywiście grupowe. Może ktoś zna jakąś fajną szkółkę piłkarską dla dzieciaków.
Będę wdzięczna za każdą odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • moonlight5 Re: Zajęcia dla 5 latka soboty 11.02.15, 19:14
      DK Zacisze zajęcia Mali Eisteini - polecam. Mój pięciolatek chodzi od kilku miesięcy i bardzo sobie chwali.
      • kasiamika12 Re: Zajęcia dla 5 latka soboty 11.02.15, 21:50
        Dziękuję bardzo. Czytałam już wcześniej o tych zajeciach z tym że jakoś za poważne mi się wydawały dla synka. Myslalam że są kierowane do dzieci starszych. A może Pani mi napisać co dzieciaczki robią na tych warsztatach i w jakim są wieku.
    • moonlight5 Re: Zajęcia dla 5 latka soboty 12.02.15, 20:07
      Mój synek ma 5 lat i radzi sobie na tych zajęciach, jest tam dużo dzieci w jego wieku. Ostatnio robili kauczuk kiedyś samochód, zegar, lampkę( obwód prądu najprostszy), teraz jakieś słodkie eksperymenty będą.
    • roleciarnia Re: Zajęcia dla 5 latka soboty 20.02.15, 13:18
      Polecam piłkarskie przedszkole z klubu Marcovia Marki
      • kasiamika12 Re: Zajęcia dla 5 latka soboty 21.02.15, 14:36
        Dziękuję, pisałam meila do tego klubu i odpisano mi że zajęcia odbywają się w tygodniu. Będę musiała tam zadzwonić.
        • roleciarnia Re: Zajęcia dla 5 latka soboty 24.02.15, 18:38
          Moj synek ma 4,5 roku i w soboty jezdzimy.
          www.marcovia-marki.pl/aktualnosci-162-21_lutego_kolejne_pilkarskie_przedszkola.php
          Chyba ze 5 latki naleza juz do starszej grupy??
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka