Dodaj do ulubionych

Straż Miejska.

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 19:35
Takowej oczywiście tu nie posiadamy. Wiem, że w Warszawie do SM można zgłosić
róźne takie ... Ja mam przed domem rozwalającą się szopę. W szopie stoi coś, co
kiedyś było samochodem. Nikt z sąsiadów się nie przyznaje do tego. Tak sobie
myślałam, czy nie podpalić tej budy, ale to trochę niemoralny sposób pozbywania
się czyichś śmieci. Gdzie można złożyć prośbę o usunięcie tego "garażu"?
Obserwuj wątek
    • Gość: ins Re: Straż Miejska. IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 21.06.02, 20:21
      samochod wyremontowac
      szope przerobic na altanke
      • Gość: gaja Re: Straż Miejska. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 22:26
        W szopę wystarczy parę razy kopnąć i się rozsypie. Deski zabierze sąsiad,
        będzie miał czym napalić. Ale żeby wyremontować samochód, to tak na oko jakieś
        20 tys. złotych.
        • Gość: Rafix Re: Straż Miejska. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 23:38
          Gość portalu: gaja napisał(a):
          > W szopę wystarczy parę razy kopnąć i się rozsypie. Deski zabierze sąsiad,
          > będzie miał czym napalić. Ale żeby wyremontować samochód, to tak na oko jakieś
          > 20 tys. złotych.
          Sądzę, że można by zapytać w Wydziale Architektury i Budownictwa naszego miasta -
          dzięki reaktywowanej oficjalnej stronie internetowej znowu łatwo sprawdzić
          numer: 781 10 03 wew. 129

• Gość: gaja Re: Straż Miejska. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 09:40
            To nie jest legalnie postawione. Mam z wydziału architektury bardzo dokładne
            plany (nawet moja lipa jest naniesiona), a tego czegoś na nich nie widać.
          • Gość: gaja Re: Straż Miejska. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 09:41
            No .... chyba, że bym złożyła taki chamski donos ...
            • Gość: Raffix Re: Straż Miejska. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 10:11
              Gość portalu: gaja napisał(a):
              > No .... chyba, że bym złożyła taki chamski donos ...
              Skoro właściciel jest nieznany i nikt z sąsiadów się nie przyznajem, to co to za
              donos? :-))
              • Gość: Raffix Re: przyznajem :-))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 10:12
                Gość portalu: Raffix napisał(a):

> Gość portalu: gaja napisał(a):
                > > No .... chyba, że bym złożyła taki chamski donos ...
                > Skoro właściciel jest nieznany i nikt z sąsiadów się nie przyznajem, to co to z
                > a
                > donos? :-))
                zacząłem stosować całkiem oryginalną pisownię :-) ("przyznajem")

• Gość: br Re: Straż Miejska. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 15:48

a może w tym garażu stoi jakiś zabytkowyt samochód ?

ja zbieram stare WFM.

br

ppozdrowienia
                • Gość: gaja Re: Straż Miejska. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:52
                  Br to są resztki chyba Syrenki? Trudno zidentyfikować. Strasznie skorodowane to
                  autko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka