Dodaj do ulubionych

TANKIEWICZ - alkoholikiem

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 13:25
Jest faktem, że pan Tankiewicz zdobywał głosy alkoholem! Miałem
tę "przyjemność" poznania pana, który zaoferował alkohol za głos poparcia.
Gdyby nie ten "zabieg" zapewne zdobył by może ze 100, no może 150 głosów.
Panowie, którzy go popierali, tj. m.in. pan Krajewski, to ludzie
niezrównoważeni! Tym pomogli panu Tankiewiczowi przegrać. Dowody - wystarczy
poczytać komentarze na forum tego delikwenta - chore ambicje i zbyt
podniecający się nieistotnymi sprawami. Analizując całą kampanię wyborczą -
niestety, nie było innego kandydata na burmistrza, jak pan Werczyński.
PS. Błagam pana Krajewskiego - niech pan oszczędzi nas swoimi chorymi
komentarzami i sianiem kwasów. Polecam RENNIE - już w porządku "TWÓJ"
żołądku! (ar)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerzy Krajewski Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.marketingserwis.pl 12.11.02, 12:06
      Łobuzie!
      Nazywasz mnie człowiekiem niezrównoważonym i chcesz bym milczał.
      Łobuz to łagodne określenie, na takie postępowanie. Nie chcę jednak, by cenzura
      znowu interweniowała.
      Jeżeli byłeś świadkiem, że Tankiewicz oferował alkohol za głosy poparcia, to
      idź z tym na policję, bo to przestępstwo.
      Głosowałeś na Werczyńskiego, Twoja sprawa. Moje zdanie o nim znasz.
      Ja nie napisałem, że Werczyński jest niezrównoważony, bo on jest dobrze
      wykształcony, bystry i inteligentny. Ale to łobuz i kłamca, który krzywdzi
      uczciwych ludzi. Ja podpisuję się pod tym imieniem i nazwiskiem.

A Ty łobuzie, kryjesz się jak tchórz pod pseudonimem. Rzygać się chce.

Jerzy Krajewski

Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Jest faktem, że pan Tankiewicz zdobywał głosy alkoholem! Miałem
      > tę "przyjemność" poznania pana, który zaoferował alkohol za głos poparcia.
      > Gdyby nie ten "zabieg" zapewne zdobył by może ze 100, no może 150 głosów.
      > Panowie, którzy go popierali, tj. m.in. pan Krajewski, to ludzie
      > niezrównoważeni! Tym pomogli panu Tankiewiczowi przegrać. Dowody - wystarczy
      > poczytać komentarze na forum tego delikwenta - chore ambicje i zbyt
      > podniecający się nieistotnymi sprawami. Analizując całą kampanię wyborczą -
      > niestety, nie było innego kandydata na burmistrza, jak pan Werczyński.
      > PS. Błagam pana Krajewskiego - niech pan oszczędzi nas swoimi chorymi
      > komentarzami i sianiem kwasów. Polecam RENNIE - już w porządku "TWÓJ"
      > żołądku! (ar)
    • Gość: mmm Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.02, 12:19
      Gratulacje dla p.Werczyńskiego i tej części naszych mieszkańców, która nie
      kupiła tanich obietnic i prymitywnych zarzutów jego przeciwników. Używam liczby
      mnogiej ponieważ przeciw niemu zjednoczyli się wszyscy. Tego prostaka poparli i
      wzorowy katolik p.Chojnowski, i czerwona kandydatka na burmistrza p.Komorowska,
      ze swoim całym sztabem, i zrównoważony inaczej p.Krajewski. A także dużo osób,
      które z powrotem dawnej władzy, liczyły na powrót do utraconych stanowisk i
      profitów, i prowadziły namolną agitację, nie zawsze zgodną z prawem. Do pomocy
      zaangażowany został także lokalny margines społeczny – zdegenerowani
      alkoholicy.
      Miarą sukcesu może być ilość zużytego przez przeciwnika prochu, nim ostatecznie
      przegra. W tym przypadku zmarnowano sporo pieniędzy, użyto dużo obelg,
      zmarnotrawiono dużo litrów wódy, sukces więc jest oczywisty. Pokonani
      przeciwnicy pochowali się i liżą rany. Muszą jeszcze odbudować nadszarpnięte
      finanse, oby udało się im to w legalny sposób.
      Jeszcze raz
      gratuluję! mmm
      • Gość: pikolo Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 12:28
        Pan Werczyński natomiast za głosy dawał od 10-30 zł pozdrawiam.
        • Gość: Jerzy Krajewski Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.marketingserwis.pl 12.11.02, 12:36
          Szanowny Panie Pikolo!
          Szukam pilnie świadków, że Werczyński płacił za głosy po 10-30 zł.
          Pozdrawiam
          Jerzy Krajewski

Gość portalu: pikolo napisał(a):

> Pan Werczyński natomiast za głosy dawał od 10-30 zł pozdrawiam.
          • Gość: szary Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 14:16
            A dlaczego nie szukasz świadków, którzy widzieli jak Tankiewicz płacił?
            • Gość: Jerzy Krajewski Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.marketingserwis.pl 12.11.02, 14:24
              Szanowny Panie Szary!
              Jeżeli widział Pan, że Tankiewicz płacił za głosy, proszę o takie informacje.
              Popierałem Tankiewicza w II turze, ale jeżeli złamał prawo, również przeciw
              niemu pójdę do sądu. Nie ma innego sposobu uczenia praworządności, a i on jest
              nieskuteczny.
              Pozdrawiam
              Jerzy Krajewski

Gość portalu: szary napisał(a):

> A dlaczego nie szukasz świadków, którzy widzieli jak Tankiewicz płacił?
              • Gość: alkoholik Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 14:38
                ....jestem pijakiem żarłokiem i swawolnikiem. W niedzielę zatankowałem u
                Tankiewicza, a zagrychę postawił mi Werczyński. Powiem w sądzie o wszystkim jak
                Pan Krajewski załatwi mi kobitkę...
                • Gość: Alkoholik II Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.dialup.warszawa.pl 13.11.02, 19:15
                  • Gość: Alkoholik II Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.dialup.warszawa.pl 13.11.02, 19:19
                    Co ty Rychu, on nie zna kobitek, on kocha żonę - nie pamiętasz jak się zwierzał
                    i jeszcze teść zmilitaryzowany i dzieci inteligentne, a co z teściową, a pies?
                    • Gość: Jerzy Krajewski Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.marketingserwis.pl 14.11.02, 12:59
                      "On" to pewnie ja. Ale gdzie jest opinia Rycha, do której ten komentarz się
                      odnosi?
                      Teściowa, niestety, nie żyje. A pies ma na imię Albi, przypomina rasę Husky,
                      ale to przygarniety przez nas mieszaniec, który w ocieplonej budzie pilnuje
                      naszego domu.

Gość portalu: Alkoholik II napisał(a):

> Co ty Rychu, on nie zna kobitek, on kocha żonę - nie pamiętasz jak się
                      zwierzał
                      >
                      > i jeszcze teść zmilitaryzowany i dzieci inteligentne, a co z teściową, a pies?
                      • Gość: alkoholik Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 13:50
                        .. a więc ma Pan Alibi w ocieplonej budzie..... No chyba, że w ocieplonej - to
                        może i z pieskiem .........
                        • Gość: Gość Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.tele2.pl 14.11.02, 13:58
                          Alkocholik idioto, mózg ci wódka przeżarła na zakąskę? Skącz z głópstwami pod
                          tak pięknym tematem.
                          • Gość: alkoholik Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 15:01
                            ........ w morde - nic nie rozumiem, bo wódka mnie mózg i zakąskę i wogle
                            przeżarła... w morde.........Ale z Ciebie Gość!!!!!!!!!
                    • Gość: alkoholik Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 13:39
                      .....w morde - tylko nie z psem!!!.. Jak Boga kocham... Nie z psem!!!
                  • Gość: alkoholik Re: TANKIEWICZ - alkoholikiem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.11.02, 15:09
                    ........ w morde, ale mnie suszy!...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka