Dodaj do ulubionych

Skad tyle czasu?

19.11.02, 16:00
dzis wyjatkowo pracodawca nie powinien mi zapłacić
ale taki dzień miewan dwa może trzy razy do roku. Nic mi sie nie chce.
Wiec odpuściłem.
Zatanawia mnie fakt, skad "osoba" (K) ma tyle czasu. Bezrobotny?
Czy włodarz miasta jakiego. Może polityk.
NIe jestem z Marek, pomózcie mi to zrozumieć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerzy Krajewski Re: Skad tyle czasu? IP: *.marketingserwis.pl 20.11.02, 11:23
      Drogi Panie Servant!
      Jeszcze nie jestem bezrobotny. Mam trochę czasu, bo wykorzystuję zaległy urlop,
      pomagając jednocześnie kolegom z redakcji "IT Reseller".
      Przynzaję jednak, że na forum wchodzę zbyt często. Wciągnęło mnie. Lubię
      dyskutować. To nałóg.
      Pozdrawiam
      Jerzy Krajewski

servent napisała:

> dzis wyjatkowo pracodawca nie powinien mi zapłacić
      > ale taki dzień miewan dwa może trzy razy do roku. Nic mi sie nie chce.
      > Wiec odpuściłem.
      > Zatanawia mnie fakt, skad "osoba" (K) ma tyle czasu. Bezrobotny?
      > Czy włodarz miasta jakiego. Może polityk.
      > NIe jestem z Marek, pomózcie mi to zrozumieć.
      • Gość: bazyl uczciwość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 11:57
        To jest fałszywa uczciwość, ale w pana wykonaniu to już standard.
        Szkoda Panu swoich pieniędzy na wypisywanie idiotyzmów ale chętnie korzysta Pan
        z dobrodziejstwa techniki w pracy bo to przecież nic nie kosztuje - prawda?
        Nie wgrał Pan wyborów i myślę, że dobrze się stało. Przez analogię można
        domniemywać, że wykorzystałby Pan społeczne pieniądze to realizacji własnych
        celów bo to przecież nic nie kosztuje - prawda?
        • Gość: Jerzy Krajewski Re: uczciwość IP: *.marketingserwis.pl 20.11.02, 13:43
          Kilka lat temu miałem fajnego szefa o imieniu Bazyl. To była Jan Bazyl Lipszyc,
          redaktor naczelny "Businessman Magazine".
          Pan, Panie Bazylu jest niemiły. Migut Media SA, z której stałego łącza
          korzystam teraz, nie zapłaci złotówki więcej. Swoje obowiązki wobec Migut Media
          i tak wypełniam. Więcej dla niej nie mógłbym zrobić, więc nic nie traci.
          Jej główny właściciel - Wiesław Migut to też miły, fajny i mądry człowiek.
          A Pan Panie Bazylu idiotyzmy piszesz. Ja na nie odpisuje, bo cierpię na nałóg
          wchodzenia na to forum. Zżera mnie ciekawość, co też napisali inni forumowicze.
          Tak jak rano zżera mnie ciekawość, co jest w gazetach. Moja żona nie lubi tego
          mojego nałogu czytania gazet. A ja ni umiem uwolnić się od niego. Gdy rok temu
          byliśmy na Cyprze tak cierpiałem na brak wieści z kraju, że płaciłem w
          kawiarence internetowej z dostęp do polskich portali - najłatwiej otwierał się
          Onet.

Gość portalu: bazyl napisał(a):

> To jest fałszywa uczciwość, ale w pana wykonaniu to już standard.
          > Szkoda Panu swoich pieniędzy na wypisywanie idiotyzmów ale chętnie korzysta
          Pan
          >
          > z dobrodziejstwa techniki w pracy bo to przecież nic nie kosztuje - prawda?
          > Nie wgrał Pan wyborów i myślę, że dobrze się stało. Przez analogię można
          > domniemywać, że wykorzystałby Pan społeczne pieniądze to realizacji własnych
          > celów bo to przecież nic nie kosztuje - prawda?
          • Gość: bazyl Re: uczciwość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 14:21
            Wprost przeciwnie jestem bardzo miłym człowiekiem a w stosunku do Pana
            szczególnie miłym. Walczę ze swoją gorsza stroną natury, aby nie posłać Panu
            kilku wiąch i na radzie wygrywam.
            Panie Krajewski muszę przyznać, że ma Pan przynajmniej jedną cechę wspólną dla
            wszystkich polityków a mianowicie nigdy nie odpowiada konkretnie na pytania.
            Pierwsze zdanie Pana riposty nawiązuje mimochodem do postawionego pytania,
            natomiast później następuje zmiana tematu o 180 stopni. Jest to zwykłe
            krętactwo i dlatego dobrze się stało, że nie jest pan Burmistrzem.
            Marki nie potrzebują oszołomów.
            Pozdrawiam Bazyl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka