Gość: Zygmunt IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 14:28 3 CZWARTEK LISTOPADA TO ŚWIATOWE ŚWIĘTO BEAUJOLAIS NOUVEAU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hirek Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.chello.pl 20.11.02, 14:31 Czyli święto wina!!!!! Hurra!!!!! Może będą jakieś promocje w "Winach i alkoholach świata"! Trzeba się dowiedzieć! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 14:40 Szanowny Panie Hirku i dla Pana informacji. Promocje kolejne już ruszyły - a oto ich lista: - kosmetyki - różne do win - portfele do win - kasety z filmami video do win - losowanie kurtek zimowych do win - budziki do win - zegarki do win - czajniki bezprzewodowe do win - korkociągi - długopisy - Promocja Kart Stałego Klienta - Kubki z kawą - Expresy do kawy wraz z paczką kawy za jedyne 20 zł !!!!! - Cygara do wina musującego - do Johnnie Walker - piersiówki, karafki, schładzarki na lód - Szkalneczki, kieliszki i wiele wiele innych gadżetów. -oczywiście dla mieszkańców Marek super upusty. Dziękuję za taką spontaniczna re. Pozdrawiam Mirek - własciciel sklepu Alkohole i Wina Świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.chello.pl 20.11.02, 14:43 Witam Panie Mirku! Miło gościć (nie uwarzam się za gospodzarza!) tak zacną osobę. Promocję są naser ciekawe. Na pewno skorzystam z Pańskiego sklepu, tylko na razie nie mam okazji do kupna wina. Tak czy inaczej muszę się udać do "Win i alkoholi świata", żeby zrobić rozeznanie. Dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.braun.de 20.11.02, 18:37 Gość portalu Mirek napisał: > Promocje kolejne już ruszyły - a oto ich lista: > - kosmetyki - różne do win > - portfele do win > - kasety z filmami video do win > - losowanie kurtek zimowych do win > - budziki do win > - zegarki do win > - czajniki bezprzewodowe do win > - korkociągi > - długopisy > - Promocja Kart Stałego Klienta > - Kubki z kawą > - Expresy do kawy wraz z paczką kawy za jedyne 20 zł !!!!! > - Cygara do wina musującego > - do Johnnie Walker - piersiówki, karafki, schładzarki na lód > - Szkalneczki, kieliszki i wiele wiele innych gadżetów. > > -oczywiście dla mieszkańców Marek super upusty. > > Dziękuję za taką spontaniczna re. > > Pozdrawiam > Mirek - własciciel sklepu Alkohole i Wina Świata Panie Miroslawie! Gratuluje pomyslu na "Wina i alkohole swiata". Mysle, ze wlasnie takie przedsiewziecia jak Panskie maja szanse konkurowac z supermarketami. Zycze Panu (i sobie jako klientowi), by dzieki traktowaniu klientow w sposob zindywidualizowany, dzieki oferowaniu szerokiego wyboru trunkow (a nie tylko tych najpopularniejszych jak w supermarketach) sklep zyskiwal coraz liczniejsza wierna klientele. Pozdrawiam Rafal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 14:31 Widziałam afisze w sklepie Alkohole i Wina Świata w Markach. W rozmowie z szefem wiem że cana wachać sie bedzie od 25 do 40 złotych za butelke. W zależności od Producenta. Będzie przegląd wszystkich Producentów tego trunku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.chello.pl 20.11.02, 14:32 A czy będą jakieś promocje, degustacje? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.chello.pl 20.11.02, 14:32 Hirek miało być. Coś nawaliło. Sorki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 18:18 Beaujolais Nouveau to święto młodego wina.Zaczyna się w listopadzie,jednak wina Beaujolais smiało można pić aż do kwietnia.Są doskonałe,to jak słońce zamknięte w butelce,cudne na listopadowe szarugi.Zaraz pognam ślubnego do Alkoholi Świata,niech mi trochę tego słońca przywiezie,mały zapas na listopadowe wieczory.Pozdrawiam wszystkich amatorów wina:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.braun.de 20.11.02, 18:20 Gość portalu: amba napisał(a): > (...) Zaraz pognam ślubnego do Alkoholi > Świata,niech mi trochę tego słońca przywiezie,mały zapas na listopadowe > wieczory.Pozdrawiam wszystkich amatorów wina:-) Pamietaj Ambo o znizce na haslo "forum Marki", ktora kiedys nam na lamach tego forum obiecano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.chello.pl 20.11.02, 19:43 Dobrze znać takie hasło! Ciekawe co ono da... Ja się chyba jutro winka nie napiję :-( bo znów za kierowcę robię. :-( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.chello.pl 21.11.02, 23:30 Kto z Was uczcił dzisiejszy dzień tegorocznym winem? Mi się nie udało :-( Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość spoza Marek Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.ggr.co.uk 25.11.02, 12:31 rany, ale sobie słodzicie w tym forum !!!! To jakaś reklama sklepu Wina i....coś tam ...????? bo nazwa padła już chyba z 15 razy i żadnej sensowej wypowiedzi tylko chwalenie . brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: BEAUJOLAIS NOUVEAU IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.02, 15:53 Szanowny gościu dlatego tak słodzimy na tym forum, bo w Markach żyjemy inaczej bardzo zgodnie. Nie obrzucamy się błotem i jesteśmy dla siebie życzliwi. Chyba masz dość chamstwa na codzień, w pracy, TV i gdzie tam się jeszcze obracasz. Zobacz jaki jest twój ton wypowiedzi - nawet nie potrafiłeś przeczytać jaka jest nazwa sklepu. A gdybyś w nim był chociaż jeden raz i porozmawiał z jego włascicielami zobaczył byś, że można być naprawdę miło obsłużonym. Nie być anonimowym intruzem, jak w wielu sklepach. Pozdrawiam i życzę więcej pogody ducha. Gość portalu: gość spoza Marek napisał: > rany, ale sobie słodzicie w tym forum !!!! To jakaś reklama sklepu Wina > i....coś tam ...????? > bo nazwa padła już chyba z 15 razy i żadnej sensowej wypowiedzi tylko > chwalenie . brrrrr > Odpowiedz Link Zgłoś
i-man BEAUJOLAIS NOUVEAU - to sikacz! 20.11.03, 17:19 Ludzie, przecież to taki sam sikacz jak cuvee made in ECC! Tylko marketing zrobil z tego slabego wina, jakie produkuje sie przeciez w kazdym winiarskim kraju o tej porze roku "jakies-nie-wiadomo-co". Plantatorzy z rejonu Beaujolais dosc mieli sukcesow konkurencji, a ze wina jakosciowo byly gorsze, to wyprzedzili sezon i roztrabili na caly swiat, ze "oto mamy cud-wino"! Wszystko bylo by w normie, jak by ten sok z winogron gamay byl sprzedawany za należne mu pieniadze, a nie wygorowane kwoty. Duboeuf wiedzial jak zrobic interes. Ja tam wole "włochów". I-man Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Beaujolais Nouveau 2003 20.11.03, 10:17 Nie wiem sam, czy to reklama czy nie (pewnie trochę tak), ale zapytam, czy "Wina i Alkohole Świata" przygotowały jakąś ofertę w związku z Beaujolais Nouveau na ten rok i czy ktoś się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś