gonzoxx1 15.09.06, 21:42 witam, jak sie mieszka na osiedlu zbudowanym przez JWC na Kosynierow.. zamierzam tam kupic niebawem mieszkanko. Sa jakies plusy dodatnie i plusy ujemne tej lokalizacji ?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonzoxx1 Re: kosynierow 16.09.06, 19:41 thx za namiary, przegladalem - ale forum jest lekko martwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sono-aga Re: kosynierow 18.09.06, 14:44 witam, miałam takie same dylematy, mieszkanie kupiłam w styczniu w lato się wprowadziłam. Osiedle generalnie ok, ciche i spokojne. Sa problemy z parkowaniem samochodu na terenie osiedla ale ten watek był akurat poruszany juz na forum. Poza tym nie mem wiekszych zastrzeżeń . . . Nie jestem zbyt aktywnym mieszkańcem tego osiedla ale jeśli bedę mogła jakoś pomódź to chętnie odpowiem . . . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pkowalski123 Re: kosynierow 18.09.06, 15:26 Jeśli zdecydujecie się Państwo na tę lokalizacje, to mogę zaoferować mieszkanko 39m na sprzedaż. W razie zainteresowania proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pwsrd Re: kosynierow 18.09.06, 23:51 o obwodnicy powinienes wiedzieć i o słabo wyizolowanych balkonach oraz o chorym zarządzie wspólnot nr 8 i 10 które ciagle na nic sie nie zgadzają i są aspołeczne Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 Re: kosynierow 19.09.06, 07:46 wlasnie ta oobwodnica mnie zniechecila, plus towarzystwo przedskleopwe gromadzace sie wieczorna pora (przynajmniej tak bylo jak ja bylem wieczorekiem na kosynierow) Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 pkowalski123 19.09.06, 07:47 prosze o info na gonzoxx1@gazeta.pl (zapoznac sie z oferta nie zaszkodzi) Odpowiedz Link Zgłoś