Dodaj do ulubionych

Pytanie do Jerzego Krajewskiego

17.10.06, 17:31
Zadaje te samo pytanie po raz czwarty. Niestety Pan Krajewski nabrał wody w
usta, i nie ma odwagi odpowiedzieć na te proste pytania.
Być może jak założę osobny wątek to się odważy na ten krok.

Otóż Panie Krajewski
Tak Pan wychwala Chojnowskiego, że taki on mądry, wykształcony, wybitny
menadżer... dosłownie chodzący ideał. Mam więc do Pana pytanie: Proszę o
podanie zasług obecnego radnego Chojnowskiego podczas całej mijającej
kadencji. Chociaż dwie sprawy jakie załatwił radny Chojnowski dla mieszkańców,
i temat chociaż jednej interpelacji... Przecież taki wspaniały kandydat i
menadżer ma zapewne zasług bez liku przez te 4 lata.

Tym razem liczę że nie będzie Pan znowu udawał że widzi albo nie rozumie tych
prostych jak drut pytań.
Obserwuj wątek
    • xar-rax Re: Pytanie do Jerzego Krajewskiego 17.10.06, 17:42
      > Tym razem liczę że nie będzie Pan znowu udawał że widzi albo nie rozumie tych
      > prostych jak drut pytań.

A nie jest to drut wiązałkowy w kieszeni?

Pozdrawiam xar :-))))

Ps. Tylko nieobecni nie mają racji !!!
      • logan.marki Re: Pytanie do Jerzego Krajewskiego 17.10.06, 23:29
        Widzę że Jerzyk był na forum, ale po raz 5-ty zignorował moje pytanie.
        Czy Ja naprawdę zadałem takie skomplikowane pytanie? A może nasz Jerzyk się
        zreflektował i zrozumiał iż palnął głupotę, i teraz nie wie jak wybrnąć z sytuacji?
        • jerzykrajewski7 Paweł Chojnowski dbał o interesy mieszkańców 17.10.06, 23:45
          Drogi Panie Logan Marki!

Pan Paweł Chojnowski od początku kadencji dbał o interesy mieszkańców Marek.
          27 listopada 2002 r. na posiedzeniu Rady Miasta sprzeciwiał się podniesieniu
          stawek podatku od nieruchomości. Napisałem o tym w ostatnim numerze "Głosu
          Mareckiego" nr 3/grudzień 2002. Było tam zdjęcie Pawła Chojnowskiego z
          podpisem "O interesy podatnika najbardziej walczył radny Paweł Chojnowski".

Za zwiększeniem stawek podatkowych był burmistrz Janusz Werczyński.

Na sesjach Rady Miasta pan Paweł Chojnowski zwykle sprzeciwiał się nakładaniu
          kolejnych obciążeń na mieszkańców naszego miasta. Sprzeciwiał sie też niejasnym
          inwestcjom i transakcjom przeprowadzanym przez burmistrza Janusza Werczyńskiego.

Pan Paweł Chojnowski bardzo dobrze wykonywał obowiązki radnego miasta Marki.
          Starał sie kontrolować poczynania zarządu miasta. Tak jest jedna z głównych ról
          radnych.

Pozdrawiam

Jerzy Krajewski

• logan.marki Re: Paweł Chojnowski dbał o interesy mieszkańców 17.10.06, 23:55
            To że jest Pan mistrzem w pisaniu ogólnikami na forum to wiedzą wszyscy. Ja
            raczej proszę o fakty.

Nie zauważyłem na nagraniach żeby radny Chojnowski się przeciw czemuś
            sprzeciwiał. Komisja jaką kierował, jak i on sam za to sprzeciwiała się
            rozpoczęciu budowy komisariatu wydając negatywne opinie, poparte wcześniej
            stosownymi wypowiedziami.
            Innych przejawem jego aktywności była obrona na posiedzeniu jednej z komisji
            Rady Miasta przychodni Eskulap, która to została za rzekome długi wyrzucona z
            przychodni przy Klonowej.
            Nawet przybiegł na posiedzenie z pismem, i w imieniu tej firmy je odczytał jako
            oficjalne oświadczenie. Czy radny może być rzecznikiem prasowym komercyjnej firmy?
            • jerzykrajewski7 Re: Paweł Chojnowski dbał o interesy mieszkańców 18.10.06, 00:03
              Drogi Panie Logan Marki!

Podałem Panu fakty. Popieram osoby, które są za niskim podatkami.

Eskulap korzysta z publicznym pieniędzy, służy nam wszystkim. To moja i mojej
              rodziny przychodnia. Popieram osoby, które zabiagaja, by mogła działać, jak
              najsprawniej.

Pozdrawiam

Jerzy Krajewski
              • edyta824 Re: Paweł Chojnowski dbał o interesy mieszkańców 18.10.06, 07:12
                Panowie,

Proponuję, się spotkać poza forum nie bardzo jak widać kogokolwiek obchodzą
                wasze utarczki i proszę nie prowadzić kampanii wyborczej na forum, to nie to
                miejsce.
                • jerzykrajewski7 Forum to stosowne miejsce na dyskusję 18.10.06, 07:31
                  Szanowna Pani!

Forum to jak najbardziej stosowne miejsce na dyskusję i prowadzenie kampanii
                  wyborczej.

Pozdrawiam

Jerzy Krajewski
                  • edyta824 Re: Forum to stosowne miejsce na dyskusję 18.10.06, 08:08
                    Na dyskusję i owszem ale nie na pyskówkę, a to warto rozróżnić.

• jerzykrajewski7 Gdzie tu poskówka 21.10.06, 21:30
                      Gdzie w tym wątku dostrzega Panie elementy pyskówki? Prosze je wskazać.

Pozdrawiam

Jerzy Krajewski
            • tadek1947 Re: Paweł Chojnowski dbał o interesy mieszkańców 21.10.06, 22:12
              logan.marki napisał:
              > Nie zauważyłem na nagraniach żeby radny Chojnowski się przeciw czemuś
              > sprzeciwiał. Komisja jaką kierował, jak i on sam za to sprzeciwiała się
              > rozpoczęciu budowy komisariatu wydając negatywne opinie, poparte wcześniej
              > stosownymi wypowiedziami.itd

popieram wypowiedź logan.marki.
              W rozmowach o kandydatach do rady i na burmistrza, nikt nie przytoczył faktów
              aby dr.Chojnowski zrobił coś dobrego dla Marek, żeby ludzie to zapamietali.
              • asharati Re: Paweł Chojnowski dbał o interesy mieszkańców 25.10.06, 23:33
                no to powiedzmy że jest remis bo Werczyński tez nic dobrego nie zrobił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka