Dodaj do ulubionych

LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!!

06.11.06, 13:52
Jestem zszokowana, że mamy tylko dwóch kandydatów na burmistrza! Werczyński
jestem pewna, że wygra i będzie kolejne 4 lata i nic dla Marek dobrego nie
zrobi - jak do tej pory!!! Jest ograniczony i robi duże problemy jak ktoś
chce inwestować, nie zależy mu na Markach tylko na własnych zyskach.
Popatrzcie jak ładnieje Zielonka a Marki obskurne jak zawsze, burmistrz nic
nie robi, aby poprawić wizerunek naszego miasta. Teraz obiecuje a później nic
nie zrobi!!!
TRZEBA COŚ ZROBIĆ, BO NIC SIĘ NIE ZMIENI!!!
Obserwuj wątek
    • ambanasik Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 14:03
      Co ludzie mogą zrobić?
      Mogą iść i głosować na A lub B, mogą iść i oddać głos niewazny, mogą nie iść i
      nie głosować.
      Która opcja podoba Ci się najbardziej?
      pzdr
      amba
      • xar-rax Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 14:16
        > Co ludzie mogą zrobić?

Nie bądź złosliwa - Tobie nie zależy na zmianach?.
        Jeżeli my wszyscy,którym zależy na zmianach będziemy mówić głośno, że zmiany są
        potrzebne, będziemy namawiać znajomych aby poszli na wybory - to coś się w
        mieście zmieni. A jak nie to pozostanie nam tylko złośliwość.

Pozdrawiam xar :-)

Ps. Tylko nieobeci nie mają racji !!!
        • ambanasik Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 14:37
          Jestem złośliwa i nie zależy mi na zmianach-masz prawo i tak odbierać moją
          wypowiedź.
          pzdr
          amba
          • zorro1980 Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 15:10
            Kobieto nie zapetlaj sie. Brzydka pogoda a na dodatek masz złe dni czy co? Co
            wy wszyscy dzisiaj tacy destruktywni. zamiast zwierac szeregi bo za tydzień
            będzie po zawodach to czołówka opozycji sie kłóci. RACJA. RÓBMY COŚ.
            • ambanasik Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 15:21
              Robie spaghetti i nie jestem zapętlona.Destruktywna tez nie jestem.To Wy
              szanowni panowie nabierzcie dystansu do rzeczywistości.Już rok temu
              proponowałam żeby COS ROBIC, teraz to ja robię spaghetti:-)))))))))))
              • zorro1980 Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 15:47
                A ja proponowałem juz cztery lata temu. I co. I nic. I mozemy tak dalej, tylko
                co z tego. Zmarnowaliśmy wszyscy 4 lata. teraz jest za późno. Stworzyliście
                kolejna grupę wzajemnej adoracji na tym forum a takiej mąki chleba nie będzie.
                Te teksciki ugrzecznione i wzajemne głosy uwielbienia nic nie wnosza do poprawy
                zycia w Markach. Tu trzeba działać. Jak. odwaznie i jawnie.
                • ambanasik Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 16:21
                  Zadnej grupy na forum nie tworzyłam, odzywam się bardzo rzadko.Jeśli działam,to
                  działam jawnie więc nie wiem do kogo ta mowa???
                  PS
                  a 4 lata temu to proponowałas działanie pod jakim nickiem, bo nie kojarze
                  zupełnie;-(((((((
                  4 lat nie uważam za kompletnie zmarnowane.Zmieniło się oblicze szkoły do której
                  chodzi moja córka.Bedąc w Radzie Rodziców i wspólpracując z dyr. Jusińską
                  nauczyłam się że "krowa która duzo ryczy mało mleka daje".
                  Zmieniło sie oblicze osiedla na którym mieszkam,jest czysto i bezpieczniej.

Rycz sobie drogi zorro na forum, konfliktuj i krytykuj odwaznie i jawnie jesli
                  lubisz taka formę działalności społecznej.
                  Zarzucasz ugrzecznioną forme wypowiedzi...a może ja jestem z dobrego dom i mnie
                  mama rzucac mięsem nie nauczyła, moze kulturalna taka jestem i nie lubię
                  krzyczeć na innych.
                  Ugrzeczniona dla władzy tez nie byłam,wspomnij choćby mój konflikt z
                  burmistrzem J.W. z okazji dnia dziecka 2 lata temu, o innych pismach do UM nie
                  wspomnę.
                  pzdr
                  amba
                  • zorro1980 Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 16:45
                    No dobrze. Miałem na mysli grupe która jest wpisana jako współtworzaca to
                    Forum. A kto rzuca mięsem. Ja tez jestem z dobrego domu ale to wcale nie znaczy
                    ze musze byc ugładzony. twoja walka z J.W. zasługuje na słowa szacunku i
                    uznania. I co wygrałas bo nie pamietam. Pzdr. zorro
                    • ambanasik Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 17:08
                      Nie wiem jaka grupa jest wpisana jako współtworząca forum, nie wiem nawet co to
                      naczy.
                      To nie ja wygrałam to wygrał rozsądek, bo zarzucowo pomysł organizowania dnia
                      dziecka na szczeblu gminy i szkoły w ubieglym roku same robiły dobre
                      imprezy.Opisana w gazecie lokalnej Okólna była w zeszła zimę odsniezana lepiej
                      niz poprzedniego roku....ale ale jakiż to nick skrywał twoje propozycje działań
                      4 lata temu???
                      pzdr.
                      amba
                      • rafal.redel Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 06.11.06, 20:03
                        zorro1980 napisał:
                        > No dobrze. Miałem na mysli grupe która jest wpisana jako współtworzaca to
                        > Forum.

No właśnie, gdzie jest wpisana owa grupa współtworząca forum? Sam jestem ciekaw,
                        kto jest w tej grupie...
                        • zorro1980 Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 07.11.06, 13:06
                          Nie wiem czy się zgrywacie czy jest z wami gorzej niz myslałem. A kto figuruje
                          na trzech pierwszych miejscach po tytułem O NAS na naszym forum.
                          • k.bychowski Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 07.11.06, 13:33
                            zorro1980 napisał:

> Nie wiem czy się zgrywacie czy jest z wami gorzej niz myslałem.
                            > A kto figuruje na trzech pierwszych miejscach po tytułem O NAS
                            > na naszym forum.

Nieźle Ci się pokićkało ;-)))
                            To może ja Ci to wyjaśnię:

1. miejsce w którym pisujesz swoje posty to FORUM Marek w portalu GAZETA.PL.
                            Forum to ma swoich administratorów, regulamin, netykietę itp i jego
                            właścicielem jest
                            Agora SA co jest napisane na dole tej strony.
                            Na górze strony z kolei znajduje się duży napis forum.gazeta.pl (po lewej
                            stronie)

2. Strona O NAS o której wspominasz znajduje się za to w zupełnie innym miejscu
                            - na PORTALU SPOŁECZNOŚCI MAREK - marki.net.pl. na którym publikowane są różne
                            informacje dotyczące Marek. Na górze każdej strony Portalu Społeczności Marek
                            znajduje się
                            duży napis: marki.net.pl (dla odmiany po prawej stronie)

Jedna strona z drugą nie ma za wiele wspólnego, poza tym że obie dotyczą Marek
                            i na jednej jest link do drugiej.
                            • zorro1980 Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 07.11.06, 13:42
                              Mnie sie nic nie pokickało. Czy figuruje tam twoje , Redla i Banasiak nazwisko.
                              To po co udajesz ze nie wiesz o co chodzi. Zamykam temat bo jesteś z druzyny i
                              dyskusja z tobą jest bezsensowna.
                              • k.bychowski Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 07.11.06, 13:46
                                zorro1980 napisał:

> Mnie sie nic nie pokickało. Czy figuruje tam twoje , Redla i Banasiak
                                > nazwisko.

Gdzie?!?!?!?
                                Zrozum, że to są dwie osobne strony.

> Zamykam temat...

No to zamknij ;-)
                                • ambanasik Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 07.11.06, 17:10
                                  zorro1980 napisał:
                                  >
                                  > > Mnie sie nic nie pokickało. Czy figuruje tam twoje , Redla i Banasiak
                                  > > nazwisko

W kwestii formalnej:
                                  Moje nazwisko to Banasik, Anna Banasik nie Banasiak, możesz o mnie wypisywac
                                  rózne bzdury, ale nazwisko pisz poprawnie.
                                  dziękuję
                                  amba

• zorro1980 Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 08.11.06, 19:53
                                    A może to nie ty.
                                    • ambanasik Re: LUDZIE ZRÓBMY COŚ!!! 09.11.06, 09:13
                                      zorro1980 napisał:

> A może to nie ty.

A kto?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka