Dodaj do ulubionych

POMOC RODZINIE

01.12.06, 13:39
Drodzy forumowicze. W rubryce ogłoszeń znajduje sie prośba o pomoc dla
wielodzietnej rodziny. Nie wiem moze ta osoba nie wie ze istnieje forum lub
nie ma do niego dostepu. Uruchamiam wiec akcje pomocy dla tej rodziny.
Telefonu nie podaje bo każdy może go znaleźć sam. pzdr.
Obserwuj wątek
    • jo_fajo Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 14:32
      Gdzie ta rubryka z ogłoszeniami?
      • zielu52 Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 14:57
        marki.net.pl pod nim po kolei strona główna, onas, napisz do nas, ogłoszenia-
        Pani katarzyna Zalewska
      • zielu52 Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 17:56
        No i proszę jak atakować zwłaszcza mnie to wielu potrafi, a pomóc pani Kasi nie
        ma chętnych. Przed chwilą dzwoniłem. Nikt sie nie odzywał. Nie mówie jo_fajo do
        ciebie ale ogólnie. Znowu skucha w narodzie mareckim. Czy naprawdę nie wiesz
        gdzie ta rubryka czy znowu kpisz ze mnie. Drugi raz nigdy nie wybaczam. A ja
        myślałem....ech.
        • jo_fajo Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 20:37
          zielu52 napisał:

> Nie mówie jo_fajo do ciebie ale ogólnie. Znowu skucha w narodzie mareckim.
          > Czy naprawdę nie wiesz. Gdzie ta rubryka czy znowu kpisz ze mnie. Drugi raz
          > nigdy nie wybaczam. A ja myślałem....ech.

Stary, coś Ty dzisiaj nerwowy jesteś. Szukałem tego ogłoszenia, nie znalałem,
          nie mam wprawy w internecie, więc się po prostu grzecznie zapytałem, gdzie ono
          jest.
          A Ty mi jedziesz z drugim razem.
          A ja drugi raz nie wyciągam ręki, i co?
          Wyluzuj, nikt nie kpi, najbardziej złośliwa Amba też chyba nie kpi, po prostu
          złe odnosisz wrażenie.
          Chociaż z drugiej strony trzeba być czujnym, bo ze słowa pisanego czasem ciężko
          jest wyczuć. No nie? A babkami jeszcze w ogóle ciężej.

• zielu52 Re: POMOC RODZINIE 02.12.06, 22:42
            Dobra jo. Ok. Sorry ale nie miałem dzisiaj czasu. Dopiero teraz. Nie dziw się
            ale tak mi ostatnio jadą na tym forum że cięzko wyczuć. A Amba to chyba ma
            kłopoty sama z sobą. A pomoc dociera bo Kasia bardzo dziękowała.pzdr.
    • karolaruda Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 16:54
      bardzo chętnie pomogę Pani Kasi.Zróbmy dzieciom niespodziankę na
      święta.Pozdrawiam
      • zalesia-kasia Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 18:03
        Bardzo dziękuje po pierwsze za zainteresowanie tą sprawą.To są naprawde
        wspaniałe dzieciaki w wieku 2,5 do 12 lat. Straciły tatę(w maju b.r), matka
        poszła w siną dal. Opiekuje się nimi babcia i dziadek. To naprawde porządni
        ludzie.Dzięki ich staraniom sąd przyznał im opiekę nad dzieciakami. Wiem,że
        razem możemy zrobić wiele dobrego. Wierzę,że jest wielu ludzi o dobrych i
        ciepłych sercach. To dzięki nam oni wierzą w lepsze jutro.:)
        • zielu52 Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 18:09
          Prosze sie nie martwic nie zostawimy was samych. Przynajmniej ja i moja rodzina.
          • zalesia-kasia Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 18:16
            Jeszcze raz dziękuję.Dziękuję również sympatycznej pani z ul Okólnej,która
            także zaoferowała swoją pomoc.:)
            • zielu52 Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 18:23
              A jednak drgnęło. Dziekuję i ja.
          • ambanasik Re: POMOC RODZINIE 01.12.06, 18:24
            A nie przyszło ci zielu do głowy, ze moze ktos w czasie kiedy ty sie
            produkujesz na forum odświeża dobre ubranka po swoich dzieciach i przygotowuje
            worek z zabawkami dla Pani Kasi?

• zielu52 Re: AMBA ODCZEP SIĘ 01.12.06, 18:40
              I po co Ci ta zjadliwośc wobec mnie. Nawet tu nie możesz sobie odpuscić. Ja sie
              nie produkuję tylko chciałem pomóc. Nie masz patentu na mądrość a nosisz sie
              tak wysoko jak jakiś guru. Zejdź na ziemię. Najlepiej wróc na strone tych
              swoich kolesiów od jagód i króliczków a mnie daj spokój. Proszę po raz ostatni.
              Widzisz tobie akurat do tej pory wierzyłem i nie ciebie miałem na myśli. Ale
              jak wolisz życ w takim klimacie to prosze bardzo.
              • ambanasik Re: AMBA ODCZEP SIĘ 01.12.06, 18:58
                Jaka zjadliwosć?Jaki patent na mądrosć?___Nikt z Ciebie nie kpi w tej
                chwili___.Ludzie (w tym moi sasiedzi)organizują paczki dla pani Kasi,sasiadka
                przed chwila wstawila pranie, a ty mi mówisz odczep się ...Dziekuję zielu.

PS.Przepraszam wszystkich ludzi dobrej woli, ale
                • zielu52 Re: AMBA ODCZEP SIĘ 01.12.06, 19:06
                  To czego ty chcesz piszac w ten sposób "produkujesz sie na forum". Ja nie wiem
                  już co jest grane. Chyba chodzi nam o to samo tylko nam razem nie po drodze.
                  Zostawmy swoje posty sobie i innym.
    • zalesia-kasia Re: POMOC RODZINIE 30.12.06, 10:53
      Dziękują bardzo państwu Zielińskim z ul.Zielenieckiej i p.Banaszek z ul.
      Okólnej za pomoc,którą udzielili potrzebującej rodzinie.Dzieci były bardzo
      wzruszone,nie mniej jak ich dziadkowie. Gdybyście tylko mogli zobaczyć tą
      radość i łzy,które spływały po ich twarach,to na pewno więcej ludzi pomogłoby
      im. Może jeszcze kilku innym ludziom zmiękłoby serducho.Ale wiem jedno. Ludzie
      w Markach (no poza małymi wyjątkami) są samolubni i martwią tylko się o siebie.
      Nie życzę wam,żeby was spotkała taka tragedia jak ich.Ale wiedźcie,że mało kto
      udzieliłby wam pomocy.Markowianie pomagają wtedy,gdy ktoś np.z ambony
      kościelnej wyczyta ich nazwiska i podziękuje.A po co pomagać jakiejś nieznanej
      rodzinie,licząc tylko (moim zdaniem to aż) na ich słowa "DZIĘKUJĘ"? No
      właśnie...
      • zalesia-kasia Re: POMOC RODZINIE 30.12.06, 10:56
        Przepraszam za pomyłkę p. ambanasik z ul. Okólnej:)
      • soviet46 Re: POMOC RODZINIE 31.12.06, 09:04
        zalesia-kasia napisała:

> Ale wiem jedno. Ludzie
        > w Markach (no poza małymi wyjątkami)
        > są samolubni i martwią tylko się o siebie.
        > Ale wiedźcie,że mało kto
        > udzieliłby wam pomocy.Markowianie pomagają wtedy,gdy ktoś np.z ambony
        > kościelnej wyczyta ich nazwiska i podziękuje.A po co pomagać jakiejś nieznanej
        > rodzinie,licząc tylko (moim zdaniem to aż) na ich słowa "DZIĘKUJĘ"? No
        > właśnie...

A skąd masz taką wiedzę i co Cię upoważnia do publicznego wyrażania takich ocen?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka