ajedr515 09.05.07, 17:46 Witam, Możecie mi polecić jakąś firmę do wybrania szamba na terenie Marek (Zieleńca)? Wielkie Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusstelnik Re: Wybieranie Szamba 09.05.07, 21:51 ajedr515 napisała: > Witam, > Możecie mi polecić jakąś firmę do wybrania szamba na terenie Marek (Zieleńca)? www.marki.pl/marki-info/firmy/ A przy okazji - ile płacicie za wybranie szamba? Moje 10m3 kosztuje 150,- zł. I wystarcza tylko na 3 tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
olalala9 Re: Wybieranie Szamba 10.05.07, 08:33 Witam, Starczlność szmba może się zwiększyć jeśli (niestety) przypilnujesz dokładnego jego wybrania. "Niestety" bo to średnia przyjemność..Ale opłaca się sprawdzenie rzetelności firmy Przez przypadek przyłapałam jedną firmę, która wybierała..."po wierzchu"... Miało to skutek podobny jak w Twoim przypadku ->Częstrze przyjeżdżanie firmy Odpowiedz Link Zgłoś
marek30022 Re: Wybieranie Szamba 10.05.07, 13:36 korzystałem z firmy Krzyś albo coś podobnego ale nie wszyscy pracownicy tej firmy wykonywali usługę porządnie. jeden z nich, ten chyba najlepszy, usamodzielnił się i tera korzystam z Jego usług. Koszt 10 m3 - 140 zł, co 3 tyg. (4- osoby w domu). Odpowiedz Link Zgłoś