Gość: Jan IP: *.tele2.pl 11.06.03, 19:40 Ciekawy jestem czy znana jest forumowiczom historia Marek i dlaczego tak została nazwana miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafal.redel Re: Rodowód Miasta Marki 12.06.03, 15:43 Gość portalu Jan napisał: > Ciekawy jestem czy znana jest forumowiczom historia Marek i dlaczego tak > została nazwana miejscowość. Z tego co mi się zdaje, chodziło o nadanie gruntów królewskich (bez sprawdzenia nie pamiętam za którego króla) niejakim Markom, ale będę wdzięczny Panie Janie (a pewnie i nie tylko ja) za dodatkowe informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irytek Re: Rodowód Miasta Marki IP: *.dialup.warszawa.pl 12.06.03, 17:34 No, no .......też będę wdzięczny. Ciekawostki wszelkiego autoramentu, zawsze mnie interesowały. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: Rodowód Miasta Marki 13.06.03, 13:40 Panie Janie, prosimy o informacje o rodowodzie Marek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Widomski Re: Rodowód Miasta Marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 06:53 Zapraszam do Biuletynu Informacji Publicznej Miasta Marki i proponuję kliknąć na herb Miasta Marki. Informacja tam jest bardzo krótka. Pozdrawiam Antoni Widomski Odpowiedz Link Zgłoś