Dodaj do ulubionych

przedszkole nr 3 w Markach

16.07.07, 13:58
Witam. Od września mój 2,5 letni syn idzie do tego przedszkola.
Mam pytanie do mam które mają jakieś doświadczenia z tym przedszkolem.Na co
powinnam zwrócić uwagę i jakie macie spostrzeżenia.
Co robić przez pierwsze tygodnie - odbierać dziecko wcześniej czy zostać z
nim.
Obserwuj wątek
    • marcin063 Re: przedszkole nr 3 w Markach 26.07.07, 16:14
      Jedno z najstarszych przedszkoli w powiecie wołomińskim przyjmujące dzieci z
      terenów Marek.Obiekt położony w Strudze z dużym parkiem do zabawy.Plac dla
      dzieci jest wyposażony w nowe zabawki które są przede wszystkim bardzo
      bezpieczne dla dzieci w wieku przedszkolnym.Kadra dydaktyczna jest profesjonalna
      z dużym stażem wychowawczym,idealnie kształtuje dziecko we wczesnych latach
      przedszkolnych i świetnie przygotowuje dziecko do nauki w szkole.Jednym z wielu
      atutów tej placówki jest stołówka gdzie podawane są smaczne posiłki oraz fakt że
      dla dzieci z alergiami pokarmowymi jest prowadzony oddzielny jadłospis,wcześniej
      uzgodniony z rodzicem dziecka.Placówka prowadzi wiele zajęć dodatkowych(język
      angielski,taniec,rytmika)organizowane są często wyjazdy dzieci na wycieczki.W
      ramach zajęć dziecko często uczestniczy w przedstawieniach,koncertach
      itp:o).Stan sanitarno-higieniczny przedszkola jest na wysokim poziomie,oraz
      wykazuje się dbałość o czystość i higienę naszych dzieci.Myślę że napisane
      informacje będą dla Pani wystarczające aby bez obaw w dniu 1 września oddać
      dziecko pod opiekę przedszkolanek z przedszkola nr 3 w Markach.
      • juliaa9 Re: przedszkole nr 3 w Markach 26.07.07, 17:06
        Zgadzam sie z Marcinem. Bardzo fajne przedszkole.
        • tusia21 Chodzi o to przedszkole? 29.07.07, 08:17
          www.przedszkole.biz/index.htm
          • justyna9926 Re: Chodzi o to przedszkole? 31.07.07, 15:14
            Nie to o którym piszesz to prywatne przedszkole a mi chodzi o publiczne nr 3
            (to przy kościele )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka