sulejsad 13.12.07, 14:15 Przestrzegam wszystkich rodziców przed kupieniem wózków firmy TUTEK w Markach.Jeden wielki chłam za duże pieniądze,koła rozpadają się po jeżdżeniu chodnikami nie mówiąc już o dołkach.My więcej w to bagno nie wdepniemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynapl Re: Nie polecam TUTKA 08.01.08, 12:56 ja również jestem zwiedziona jakością wózka firmy TUTEK. Po zakupie okazało się, że wózek sciąga na lewą stronę. Oddaliśmy na gwaracji do naprawy ale niewiele to pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
club771 Re: Nie polecam TUTKA 05.03.08, 08:49 Ja również radzę nie kupować wózków z tej firmy, bo to szmelc i jednorazówki.Kupiłam spacerówkę-po kilku tygodniach zaczęły odpadać kółka, plastikowe umocnienia w nich wykruszyły sie,skutkiem czego kółka podnosili mi ludzie w supermarkecie :),bo zostawały za mną na podłodze:).Przy drugim dziecku kupiłam wózek na "Allegro"-BABY DESIGN", tańszy i o niebo lepszy,służy nam już ok.roku i jest w idealnym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
suiana Re: Nie polecam TUTKA 25.03.08, 16:21 Mnie to także spotkało,tyle,ze 5 lat temu i nie koła,a stelarz metalowy!!!!!pękł,naprawić naprawili,ale nigdy nikomu nie poleciłabym tego dziadostwa,a tak swoją drogą to ciekawa jestem,czy TUTEK konsultował z kimś znak bezpieczeństw,który nakleja czy tak poprostu sami sobie naklejają? Odpowiedz Link Zgłoś