Gość: amba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 22:56 Idziecie jak burza!!!!Co Was tak napędziło... sorki,że rzadko piszę,ale czytam a jutro nawet wybieram sie do Waszego Dworu z wizytą na pare godzin. pozdrawiam OBSERWATOR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin wrocilas?? 31.07.03, 16:25 bylas w ndm-ie? nikt ci niczego nie ukradl?? wrocilas spokojnie? jak tam obserwacje?? a teraz to sie do 500 zblizamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: wrocilas?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 22:52 Jestem,jestem w komplecie i zdrowa.Powiem wiecej zdumiona jestem ,bo wszystkie "sprawy urzedowe"które załatwic miałam załatwiłam od ręki.Panie urzedniczki bardzo miłe a co wiecej kompetentne!!!Pogadałam z tym i owym i usłyszałam ,ze nawet kierowcy autobusów sa sympatyczni i kulturalni.Podwoża ludzi i "proszę ,przepraszam" im nie obce.A pomiędzy NDM i Jabłonną to nawet w jednym miejscu nowy asfalt rozłożyli,mknęłam gładko i szybko...tylko kierowców paru idiotów widziałam ,ale rejestracje obce mieli wiec pewnie nietutejsi. To by było na tyle. Zyczę 1000 wpisu jutro na urlop jade jak wróce to sie odezwę. Pozdrawiam :-) OBSERWATOR PS.Kto jest teraz burmistrzem miasta ,bo ja tylko p.Wicherkiewicza pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: wrocilas?? IP: 213.76.128.* 01.08.03, 08:02 Burmistrzem jest - Jacek Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: wrocilas?? 01.08.03, 10:19 a nowy asfalt to polozyla gmina jablonna poniewaz droga za ro stacji benzynowej nalezy do ich powiatu. a u nas z drogami dalej kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: wrocilas?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 19:01 Jacek Kowalski-ładne nowodworskie nazwisko...a cos więcej mozna PZDR. OBSERWATOR Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: 500 na liczniku 01.08.03, 10:55 kurcze widze ze nie tylko ja mialem ochotem na 500 :) Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: 440 na liczniku 01.08.03, 19:31 Mysle, ze jak dobrze pojdzie, to dzis jeszcze i 600 zaliczymy! :) Odpowiedz Link Zgłoś