kevin78 10.03.06, 11:47 Jakie są firmy w Kętrzynie?? Które z nich najlepiej płacą a które maja najgorszą opinię?? Czekam na komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaz14 Re: Firmy w Ketrzynie 10.03.06, 19:24 Farel - czesto wymieniają pracownikow, nie ma stalych umow MTI - wysokie zarobki ale ciezko biedronki 2 - bez komentarza to z tych wiekszych, ja tam nigdy nie pracowalam wiec powtarzam po kims... Sklepy spozywcze Kasia, o wlascicielce krążą już legendy, osobiscie mialam z nią do czynienia wiec wierzę w nie: kaze wciskac ludziom kit a jesli sie to sprzedawczyni nie uda i sie przeterminuje towar to musi to kupc sama, sprawdza torebki, kontroluje na kazdym kroku itd Odpowiedz Link Zgłoś
kevin78 Re: Firmy w Ketrzynie 10.03.06, 20:08 a inne firmy np pośrednictwo finansowe, kredytowe są?? mam doswiadczenie w branzy finansowej i chciałbym sie zorientować czy cos znajdę dla siebie w Ketrzynie jak zdecyduję sie zostać na dłuzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kevin78 Re: Firmy w Ketrzynie 10.03.06, 20:24 Chciałbym otworzyć takie biuro kredytowe chcę sie zorientować czy duża tu jest konkurencja i jakich banków jest najwiecej w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
anciaahk Re: Firmy w Ketrzynie 11.03.06, 11:45 banki w Kętrzynie - PKO BP, Millenium, BPH, BGŻ, 2 spółdzielcze i BPS, poza tym kilka biur pośrednictwa, 2 Skoki. Rynek kredytów detalicznych dosyć dobry, ale konkurencja spora. Odpowiedz Link Zgłoś
yoolcia1 Re: Firmy w Ketrzynie 11.03.06, 15:30 ja mogę lasować ludziom w glowie,,,,,odnośnie kredytów:) Odpowiedz Link Zgłoś
kevin78 Re: Firmy w Ketrzynie 11.03.06, 15:36 A jakimi kredytami sie zajmujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
annaz14 Re: Firmy w Ketrzynie 15.03.06, 10:00 banki bankami, ale ludzie w ketrzynie i okolicach nie są zamożni, mają niskie dochody z rent, emerytur zasilkow itd dlatego poszukują w prywatnych firmach. Bardzo rozpanoszyl sie tu prowident. Jestem zorientowana bo od kilku lat robie w tej branzy, aktuanie nie pracuje niestety... ale wracając do tematu robilam tez oddluzenia, przychodzili do mnie ludzie z kilkoma kredytami od prowidenta, swoją drogą jesli moge ci cos pomoc to chętnie, co prawda mam czasu nie za wiele na razie , ale kontakty, namiary itd Z drugiej strony ludzie są trochę nieufni do prywatnych instytucji i nie ma sie co dziwic, kilku oszustow zepsulo nam rynek... Odpowiedz Link Zgłoś
pepem Re: Firmy w Ketrzynie 26.05.06, 08:40 Jak sprzedadzą PKS francuzikom z conexu to dopiero będziecie mieli raj na ziemi. Następni do zwolnienia, a prezesi będą brać ciężką kasę. Czemu nie chcecie spółki pracowniaczej, albo z udziałem samorządu? Odpowiedz Link Zgłoś