Gość: MiB IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 08:22 Jak ustawić forum Wąbrzeskie w outlooku. Serwer mam wpisany news.gazeta.pl ale nie mogę znależć grupy. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEGAS Re: Outlook Express IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.03.03, 12:48 a po co chesz ustawiac w ołtluku - dodaj do ulubionych i na jedno wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiB Re: Outlook Express IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 12:56 Ponieważ jest to o wiele wygodniejsze przy najmniej dla mnie. Ja nie pytałem po co tylko jaka jest nazwa grupy wabrzezno. Jezeli nie wiesz to po co sie wymądrzasz o jakiś ulubionych. Tyle to dzieci w przedszkolu tez wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Outlook Express IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.03.03, 13:02 Gość portalu: MiB napisał(a): > Ponieważ jest to o wiele wygodniejsze przy najmniej dla mnie. Ja nie pytałem po > > co tylko jaka jest nazwa grupy wabrzezno. Jezeli nie wiesz to po co sie > wymądrzasz o jakiś ulubionych. Tyle to dzieci w przedszkolu tez wiedza Bo niektóre sprawy sa dla mnie oczywiste - nie wiem, czy da się w ogóle to poddac konfiguracji w ołtloku. Ale zawsze mozesz napisac do admina wyborowej czy agory i oni ci udzielą cennych wskazówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiB Re: Outlook Express IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 13:06 Dzięki chociaż za to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Outlook Express IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.03.03, 13:14 Gość portalu: MiB napisał(a): > Dzięki chociaż za to uprzejmie proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Outlook Express IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 14:50 Gość portalu: MiB napisał(a): > Jak ustawić forum Wąbrzeskie w outlooku. Serwer mam wpisany news.gazeta.pl > ale nie mogę znależć grupy. Proszę o pomoc Serwer wymaga jeszcze autoryzacji, czyli 1/ musisz mieć konto na serwerze wybiórczej 2/ przy konfiguracji we właściwościach newsa i zakładce serwer należy zaznaczyć, że serwer wymaga logowania i wpisać namiary na konto 3/ poczekać na ściągnięcie listy:-))) życzę miłego czekania a w ogóle ałtluk błeeee Ps. do Pegasa - spróbuj korzystać z newsów w godzinach szczytu mając do dyspozycji modem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Do KAB-a IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 25.03.03, 19:29 Tak sie składa, że nie korzystam z modemów - w pracy mam stałe łącze i w domku toże. Nie znam tych problemów - ale słyszałem, że godziny szczytu to lekki przegięcie. Na stałych łączach powiem, że jest to tez odczuwalne - nieraz tak bardzo, że rezygnuję z wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiB Re: Outlook Express IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 08:13 Wszystko mam wpisane grupy ściągnięte, ale jak jest nazwa dla tego forum szukałem po regionalnych ale z nazwą Wąbrzeźno nic nie jest skojarzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Outlook Express IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 05.04.03, 23:05 Wydaje mi sie ze mylisz pojecia ci innego grupy news a co innego forum .Grupy dzialaja w usnecie i dopoki nikt nie zalozy grupy np pl.regionalne.wabrzezno to ona nie istnieje na serwerze newsowym nie mozesz skonfigurowac outlooka do pobierania postow z forum I to tyle Odpowiedz Link Zgłoś