Dodaj do ulubionych

Outlook Express

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 08:22
Jak ustawić forum Wąbrzeskie w outlooku. Serwer mam wpisany news.gazeta.pl
ale nie mogę znależć grupy. Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: Outlook Express IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.03.03, 12:48
      a po co chesz ustawiac w ołtluku - dodaj do ulubionych i na jedno wyjdzie
      • Gość: MiB Re: Outlook Express IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 12:56
        Ponieważ jest to o wiele wygodniejsze przy najmniej dla mnie. Ja nie pytałem po
        co tylko jaka jest nazwa grupy wabrzezno. Jezeli nie wiesz to po co sie
        wymądrzasz o jakiś ulubionych. Tyle to dzieci w przedszkolu tez wiedza
        • Gość: PEGAS Re: Outlook Express IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.03.03, 13:02
          Gość portalu: MiB napisał(a):

> Ponieważ jest to o wiele wygodniejsze przy najmniej dla mnie. Ja nie pytałem
          po
          >
          > co tylko jaka jest nazwa grupy wabrzezno. Jezeli nie wiesz to po co sie
          > wymądrzasz o jakiś ulubionych. Tyle to dzieci w przedszkolu tez wiedza

Bo niektóre sprawy sa dla mnie oczywiste - nie wiem, czy da się w ogóle to
          poddac konfiguracji w ołtloku. Ale zawsze mozesz napisac do admina wyborowej
          czy agory i oni ci udzielą cennych wskazówek
          • Gość: MiB Re: Outlook Express IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.03, 13:06
            Dzięki chociaż za to
            • Gość: PEGAS Re: Outlook Express IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.03.03, 13:14

> Dzięki chociaż za to

uprzejmie proszę
    • Gość: KAB Re: Outlook Express IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 14:50

> Jak ustawić forum Wąbrzeskie w outlooku. Serwer mam wpisany news.gazeta.pl
      > ale nie mogę znależć grupy. Proszę o pomoc

Serwer wymaga jeszcze autoryzacji, czyli
      1/ musisz mieć konto na serwerze wybiórczej
      2/ przy konfiguracji we właściwościach newsa i zakładce serwer należy
      zaznaczyć, że serwer wymaga logowania i wpisać namiary na konto
      3/ poczekać na ściągnięcie listy:-))) życzę miłego czekania

a w ogóle ałtluk błeeee

Ps. do Pegasa - spróbuj korzystać z newsów w godzinach szczytu mając do
      dyspozycji modem;-)))
      • Gość: PEGAS Re: Do KAB-a IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 25.03.03, 19:29
        Tak sie składa, że nie korzystam z modemów - w pracy mam stałe łącze i w domku
        toże. Nie znam tych problemów - ale słyszałem, że godziny szczytu to lekki
        przegięcie. Na stałych łączach powiem, że jest to tez odczuwalne - nieraz tak
        bardzo, że rezygnuję z wpisów.
      • Gość: MiB Re: Outlook Express IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 08:13
        Wszystko mam wpisane grupy ściągnięte, ale jak jest nazwa dla tego forum
        szukałem po regionalnych ale z nazwą Wąbrzeźno nic nie jest skojarzone
        • Gość: gosc Re: Outlook Express IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 05.04.03, 23:05
          Wydaje mi sie ze mylisz pojecia ci innego grupy news a co innego forum .Grupy
          dzialaja w usnecie i dopoki nikt nie zalozy grupy np pl.regionalne.wabrzezno to
          ona nie istnieje na serwerze newsowym nie mozesz skonfigurowac outlooka do
          pobierania postow z forum
          I to tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka