Dodaj do ulubionych

POZNAJMY SIĘ

01.02.13, 15:34
Witam wszystkich serdecznie :)

Postanowiłam po latach sprawdzić czy coś ciekawego dzieje się na forum.
Może pojawiły się osoby, które mają ochotę udzielać się tutaj i sprawić, aby to miejsce żyło pełnią życia? Zobaczymy :)
Na razie moje administrowanie ograniczę do poprawienia linków, które nie działają, ale kto wie, może tym razem zbierze się grupa, która tchnie w forum nowe życie :) Jak myślicie?

Moja córeczka wkracza już w wiek szkolny i chętnie porozmawiałabym z innymi rodzicami dzieci w podobnym wieku :)

Obserwuj wątek
    • ireland1 Re: POZNAJMY SIĘ 03.02.13, 21:58
      Witam jagodko,
      Nie wiem czy Ci się uda zrobić cokolwiek z tym forum... Jak zresztą widać po wpisach. A szkoda, bo mogłoby to być fajne forum toruńskie. Tak czy inaczej życzę powodzenia , jakbyś potrzebowała pomocy to pisz na gazetowy. A Twoja córka już w I kl?
      • framaga32 Re: POZNAJMY SIĘ 04.02.13, 14:09
        Ja wprawdzie nie jestem z Torunia, ale z dalszych okolic, często tu zaglądam, mimo, że się nic nie dzieje, bardzo bym chciała, żeby było więcej forumowiczów, aby forum się ożywiło, niestety jak sama widzisz jest kiepsko. Ja jak mogę tak się udzielam, mimo, żem nie Torunianka :-). Trzymam kciuki za powodzenie forum. Trzeba by trochę rozreklamować :-), mnie na pewno interesują ogłoszenia, sprzedam kupię, opinie na temat lekarzy i atrakcji dla dzieci,
    • 2212kk Re: POZNAJMY SIĘ 06.02.13, 22:36
      Witam. Ja również porozmawiałabym chętnie z innymi rodzicami na tym forum, ale nie wiem do końca jak to miałoby wyglądać...Od dłuższego czasu niniejsze forum jest jedynie bazą ogłoszeń i informacji pojedynczych osób, bądź też jakiś instytucji, stowarzyszeń itp..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka