Dodaj do ulubionych

Do Poznanianek ;)

11.02.11, 10:20
Cześć dziewczyny,

Mam takie pytanie, która z Was rodziła z tymi położnymi z Poznania, a nie z Aliną z Piły? Chciałabym poznać Wasze wrażenia i odczucia. A w ogóle jak, któraś z Was rodziła najpierw z Aliną a potem, z którąś położną z Poznania, to już w ogóle błagam o wrażenia... jak nie chcecie pisać tutaj to na priv wink

pozdrawiam
asia
Obserwuj wątek
    • kropkaa Re: Do Poznanianek ;) 11.02.11, 13:02
      Karjoka, Joannapoznań, Silije (Alina).
      • joannapoznan Re: Do Poznanianek ;) 11.02.11, 13:18
        Ja "prawie" rodziłam z Dorotą i Kasiąwink bo za późno je zawiadomiłam i dotarły do nas 10 minut po porodzie. Ale były przy rodzeniu łożyska, kasia zakładała mi szewki, zostały po porodzie, Dorota przyjechała potem na wizytę patronażową i pobrała krew do testów itp. itd.

I moge napisać jedno: Są cudowne! Dorota sama jest mamą trójki dziewczyn i mówi że to nie jest jej ostatnie słowowink i jest taka jak dla mnie powinna być każda położna - ciepła, zaangażowana z pasją, spokojna i pozytywnie nastawiona. Gdyby nie natłok różnych obowiązków z obydwu stron to chętnie poddtrzymałabym tą znajomość bo ona jest fajnym człowiekiemwink
        • aldakra Re: Do Poznanianek ;) 11.02.11, 16:58
          Jak mi się uda domowo w kwietniu to dam znać jak było smile
        • zawi1 Re: Do Poznanianek ;) 07.04.11, 23:42
          Mogłabys mi podac numer do Doroty będę bardzo wdzięczna czas mnie już goni smile
          • hortensjaaaa Re: Do Poznanianek ;) 08.04.11, 12:37
            Hej,

Dorota Postaremczak 604 850 000 Z tą się skontaktowałam. Natomiast jest ich cztery i na tej stronie www.malinowerodzenie.pl/kontakt.php jest kontakt do nich.

pozdrawiam
            Asia - Hortensja
    • ramje Re: Do Poznanianek ;) 12.02.11, 22:19
      Rodziłam z Iwoną, Kasią i Dorotą. Profesjonalne, serdeczne, wspierające. Niestety nie planuję za niedługo trzeciego dziecka, ale jakbym planowała, to z pewnością znowu w domu i z naszymi położnymismile
      • hortensjaaaa Re: Do Poznanianek ;) 14.02.11, 10:03
        Dzięki wielkie za informacje ! wink

A czy mogłabym prosić o jakiś kontakt do Doroty na priva ?

pozdrawiam
      • rudeusia Re: Do Poznanianek ;) 04.02.12, 17:28
        Ja mam pytanie czysto związane z ekonomią, to moje drugie maleństwo i na pewno nie dam się zaciągnąć do szpitala, jednak zanim porozmawiam z położna na temat porodu domowego chciałabym wiedzieć o jakiego rzędu kwocie mówimy... W szpitalu za towarzyszenie to wiem, tylko kompletnie nie mam rozeznania w domowych porodach uncertain Mogłabym prosić info na priv? (gregona@tlen.pl) Dzięki z góry.
        • kropkaa Re: Do Poznanianek ;) 05.02.12, 14:29
          W Warszawie to zdaje się ok. 2200-2500, w sumie to napiszcie dziewczyny, jak jest w innych miastach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka