ellenai 09.01.04, 17:29 a wy? ot ,tak bez przyczyny,wrrrrrrrrrrr,wrr, i jeszcze raz wrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacaaa2 Re: nie mam humoru 09.01.04, 18:02 no teraz to i ja nie mam humoru wrrrrrr.....wrrrrrrrr żeby tak przegrać po wygraniu 1-szego seta Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie mam humoru 09.01.04, 18:07 no to raz, dwa,trzy jacaaa razem wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr robimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: nie mam humoru 09.01.04, 19:13 ...jeżeli chodzi o mnie to nie mam humoru od około siedemnastu miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie mam humoru 09.01.04, 19:15 a czymze to powodowane jest milennik?????? i czego mozesz tak dokladnie okreslic poczatek braku humoru???/ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nie mam humoru.....do Elle...... 09.01.04, 20:53 ellenai napisała: > a wy? ot ,tak bez przyczyny,wrrrrrrrrrrr,wrr, i jeszcze raz wrrrrrrrrrr Elle, chyba nie jesteś na mnie zła. Co ? Ja się z tymi moimi chłopami już kłócę dwa lata. Uprzedzałam Cię, że na forum Jasło nie jest słodko. Czasem jakieś tam "odpryski" kłótni mogą spaść i na Ciebie, może być tak ,że nie wszystko zrozumiesz bo...... chodzi o stare sprawy, ale prooooooszę nie miej do mnie żalu...... już trochę Cię poznałam i nie umiałabym rozzłościć się na Ciebie...... NAPRAWDĘ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: okowita ja na ciebie........ 09.01.04, 21:09 ...polecam jaslo...kofaj dalej...cmok... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: okowita ja na ciebie........ 09.01.04, 21:17 no to "polecaj" jaslo,ja tez" polecalam "na jaslo i fajnie bylo,nawet sie wpisalam specjalnie hehheh Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: okowita ja na ciebie........ 09.01.04, 21:16 wiem, wiem żeś wesoła.....ale.... nie zniechęcaj się do nas...... o to mi chodzi, bo my się wciąż kłócimy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: okowita ja na ciebie........ 09.01.04, 21:18 ja zniechecic do jasla???????????????????????????? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: okowita ja na ciebie........ 09.01.04, 21:53 ...to fajnie ze sie specialnie wpisalas...szal...tu nie jest lekko... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai zebys wiedzial!!!! 09.01.04, 21:59 cmok kofaaaaaaaam(co cie rajcuje milennik o ile jest pisane prze fffffffffffffffffff:)) Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: zebys wiedzial!!!! 09.01.04, 22:04 ...koffffffanie...a jezeli chodzi o rajcowanie to pare rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zebys wiedzial!!!! 09.01.04, 22:13 a jakie to sa milennnik,mozesz wymienic w porzadku alfabetycznym heheh Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: zebys wiedzial!!!! 09.01.04, 22:19 Elle nie płacz. Kupię Ci kredki. KOOOOLOOOROWEEEE !!! :) NA FRASUNKI DOBRE TRUNKI !:) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: zebys wiedzial!!!! 09.01.04, 22:23 moga byc zorz, tylko nie swiecowe bo sie mozna upaprac......... a trunki to masz ty jakie dobre???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: zebys wiedzial!!!! 09.01.04, 22:33 Słoneczko Ty moje. U mnie barek prawie jak w sklepie ! Wszystko co lubisz, i to czego nie cierpisz. A i przepisy niewąskie w mojej łepetynie na drinki dobre, ładne i te kopiące. HOWK ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no to prosze moj ukochany......o 09.01.04, 22:40 red beer, i margarithe!!!!!!!!!!!!!!!!!!brudzia se strzelimy ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: no to prosze moj ukochany......o 09.01.04, 23:03 ellenai napisała: > red beer, i margarithe!!!!!!!!!!!!!!!!!!brudzia se strzelimy ze hej Jak brudzia to tylko gorzołka! Może być nawet z musztardówki ! A co nie stac nas ? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: no to prosze moj ukochany......o 09.01.04, 23:49 ano stac,:))))))))juz pedze do ciebie!!!!!!!!!!!!!!! co se bede zalowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: no to prosze moj ukochany......o 09.01.04, 23:58 ellenai napisała: > ano stac,:))))))))juz pedze do ciebie!!!!!!!!!!!!!!! co se bede zalowac:))) adresik na maila przesyłam, niech sobie myślą co chcą ! I jeszcze raz powiem: NIE STAĆ NAS ? A CO !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai zorz nikt nie widzi!!!!!!!!!! 10.01.04, 00:02 my tu bezpiecznie na gorlicach sie zadekujemy,z jasla do nas nie trafia, mowia ze droga dluga i zimno na polu hehehehheheh Odpowiedz Link Zgłoś
milennik11 Re: zebys wiedzial!!!! 09.01.04, 22:24 ...jestes niezla...moze cos wymienie jakies... abc... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai no to gadaj milennik 09.01.04, 22:41 czekam!!!!!!!!!!!aaaaaaa BBBBBBBBBB ccccccccccc i??????? Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: nie mam humoru 09.01.04, 23:56 widze elle,ze jednak towarzystwo cie probowalo rozbawic,czyli nie bylas tak sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie mam humoru 10.01.04, 00:28 nie bylam,to dobre dusze z tych jaslan:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: nie mam humoru 10.01.04, 15:41 pewnie,jak ty juz sobie poszles to gdzies przeciez musze szukac ukojenia heheh Odpowiedz Link Zgłoś