znowuniedziela 10.02.06, 19:21 Dzisiaj była idealna pogoda do robienia bałwanków,jakiez uczyniliśmy cudne w ogródku-do podziwiania i natchnień walentynkowych...i ciągle pada snieg na kolejne,a co u Was...????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chani-nr1 Re: Bałwanki... 10.02.06, 19:43 no tak - czas na bałwanki - nie zapomnieć, że w lokalnym "złomie-przełomie" jest konkurs na najładniejszego bałwanka:D... ja swwoje bałwanki juz ulepiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Bałwanki... 11.02.06, 12:45 estetyka pracowników przełomu jest tak wypaczona ,ze wygra kumoterstwo i bądxmy o tym przekonani...a nasze bałwanki sa i tak najcudniejsze-o'le!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiryu Re: Bałwanki... 11.02.06, 18:30 Ja oblepie się sniegiem i na pewno wygram konkurs na bałwana <lol> :D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuniedziela Re: Bałwanki... 11.02.06, 19:47 jesli nie masz znajomości to nie wygrasz do tajnych uszu forumowiczów:mój bałwanek ZAWSZE ma włochatą głowę (z gałęzi),ogon(tez z gałęzi),i malowany tors farbkami-gdy ciepło i czas ku malowaniu-polecam...ale nie dla nagród-bo nie ma się co łudzić...przełom nie przełamuje zasad miejcowych(i państwowych...)aaaaaaaaaaaaaaa i tak jestem anarchistką[polecam się...] Odpowiedz Link Zgłoś