nyn3k 06.11.08, 23:54 w libanie ponoć w tą sobotę (8.11.08r) otwierają Euphorię (dawny Alcatraz czy też Hades jeszcze dawniej :) Będzie można dostać w facjatę czy może będzie można się dobrze pobawić? Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seba-1984 Re: nowy klub w Libiążu 11.11.08, 11:30 Klub mile mine zaskoczył dużo się zmieniło a przede wszystkim ochrona teraz wiem że można się pobawić zobaczymy jak będzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
imprezowicz11 Re: nowy klub w Libiążu 11.11.08, 20:15 miejsce klimatem bije wszystkei inne miejsca na glowe, nigdy nie było tam dobrej ochrona za to teraz jest duzo lepsza niz w innych okolicznych klubach, z tego co slyszałem klub jest monitorowany, w koncu ktos wpadł na genialny pomysł z tym miejscem zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nyn3k Re: nowy klub w Libiążu 14.11.08, 21:32 też jestem mile zaskoczony. Jak ludzie będą czuć się bezpiecznie to myślę, że będą wracać w to miejscie Odpowiedz Link Zgłoś
muszynianka22 Re: nowy klub w Libiążu 22.11.08, 00:55 mnie niestety nic mile nie zaskoczyło... wiem jednak gdzie tanio, szybko i łatwo można dostać w twarz! właśnie tam... Odpowiedz Link Zgłoś