jagabaga92 24.08.10, 11:29 Czy w szkołach, do których chodza Wasze dzieci tenisówki na WF mogą być te same,w których dziecko chodzi po szkole? Mam na myśli tenisówki wiązane na sznurówki, na podeszwie antypoślizgowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olalalalaaa Re: Tenisówki na WF 24.08.10, 11:32 w szkole do której chodzi moje dziecko nie Odpowiedz Link Zgłoś
aaniam Re: Tenisówki na WF 24.08.10, 12:44 moja cóka chodzi w tych samych tenisówkach/trampkach po szkole i na wf Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: Tenisówki na WF 24.08.10, 21:17 Niestety nie. Co przy dwóch uczniach daje mi 4 pary obuwia do zakupienia do samego chodzenia po szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Tenisówki na WF 24.08.10, 21:21 U nas mogą byc te same. p.s. jak nauczyciel sprawdza czy trampki sa te same czy takie same? Odpowiedz Link Zgłoś
lullanka07 Re: Tenisówki na WF 24.08.10, 23:58 u nas te same trampki co po szkole Odpowiedz Link Zgłoś
pam_71 Re: Tenisówki na WF 25.08.10, 12:06 U nas zmiana obuwia jest tylko dla klas I-III. Akurat Pani mojej Młodej nie przepada za w-f'em ... i robi wszystko, zeby go nie było (w zamian spacery, zabawy/gry na boisku etc. ). Nie mam zamiaru kupować 2 par tenisówek Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Tenisówki na WF 25.08.10, 14:23 Mój syn używa tych samych co do chodzienia po szkole. Nie ma jakiś specjalnych wymogów, jedyny warunek to wszystkie buty muszą mieć biała podeszwę, aby nie rysować podłogi czarnymi spodami. W zeszłym roku kupiłam synowi adidasy, owszem były na czarnej podeszwie, ale miały zaznaczone na spodzie non marking. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Tenisówki na WF 26.08.10, 15:55 Warunek to biała podeszwa w trampkach czy tenisówkch używanych po szkole i na wf. Odpowiedz Link Zgłoś