Dodaj do ulubionych

Znowu Chris - tym razem zimowo

10.09.11, 10:37
Czy któraś wysyłała dziecko na ferie z Chrisem? Ile kosztował w zeszłym roku taki obóz? Bo na tegoroczne ceny trzeba czekać do końca września, a ja jestem ciekawa tej ceny. Chodzi mi o obóz w Polsce - nie wiem w sumie nawet czy zimowe mają też zagranicą.
Obserwuj wątek
    • asiaiwona_1 Re: Znowu Chris - tym razem zimowo 12.09.11, 13:22
      up up up

No nikt nie wysyłał dziecka z CHRISEM na ferie???
    • kasiamaleks Re: Znowu Chris - tym razem zimowo 12.09.11, 13:52
      Polecam założenie bloga. Nudnym już jest czytanie o każdym szczególe wyjazdu Twojej córy.
      Męczysz tą reklamą.
      • asiaiwona_1 Re: Znowu Chris - tym razem zimowo 12.09.11, 14:49
        jesoo, dziewczyno jaka reklama. Zadałam pytanie - kiedyś o kolonie, teraz o ferie. wszędzie były tylko informacje o obozach letnich, a ja się chciałam dowiedzieć o wyjazdy zimowe. Interesuje mnie cena w poprzednim roku bo nie wiem czy będzie mnie ewentualnie stać na wyjazd zimowy dla córki. W którym miejscu dopatrzyłaś się reklamy z mojej strony? Chyba gdybym była jakoś związana z chrisem i chciała ich tylko reklamować to bym nie pisała o tym co mi się nie podobało na wyjeździe córki tylko bym ich wychwalała pod niebosa.
        • ezmd99 Re: Znowu Chris - tym razem zimowo 12.09.11, 19:50
          Wejdź na ich stronę, w obozy zimowe, poklikaj i jeszcze w wakacje było wszystko, tzn. ceny z zeszłego roku. Sorki już nie ma , ale napiszę tak, sprawdzałam obóz w Dolomity narciarsko- snowboardowy, 10 dni, coś w tym stylu, 3300 złotych.
          • asiaiwona_1 Re: Znowu Chris - tym razem zimowo 12.09.11, 20:09
            uuu, to trochę sporo, ale może dlatego, że nie w pl. Mam nadzieję, że te w pl będą w podobnej cenie jak letnie. Dzięki za info.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka