Dodaj do ulubionych

Stały Ząb u 13 latk-a

26.01.14, 19:39
Witam,jestem mamą 13 latk-a.Bawił się z moim synem 5 latkiem przybiegł tu i powiedział jakby się ruszał 1 ząb,odpowiedziałam mu że to nie możliwe. Tutaj,chciałabym się was spytać czy możliwe żeby po uderzeniu 5 latk-a z rakietki. Nie leciała mu krew ani nic ale on powiedział że się urwał ale potem stwierdził że ułamał mu się ząb tak jakby mieć 1 ząb i kawalem z końca by mu się złamał mam nadzieje że rozumiecie.Więc chciałabym się od was w tym temacie dowiedzieć czy to możliwe żeby wypad mu po jakimś czasie ząb. Przypominam ten ząb jest stały. I czy przy jedzeniu ten ząb mu się wyrówna bo ma ten ząb wyszczerbiony i obolały.
Obserwuj wątek
    • verdana Re: Stały Ząb u 13 latk-a 26.01.14, 19:42
      Zabij mnie, nic z tego nie rozumiem. Oprócz jednego - wyszczerbione zęby nie wyrównają sie od jedzenia. I żźe istnieją w tym kraju dentyści, do których należy się udać w wypadku, gdy stały ząb sie rusza.
    • mmk9 Re: Stały Ząb u 13 latk-a 26.01.14, 20:01
      matylda552 napisał(a):

> 13 latk-a. 5 latk-a

Nie tak. 13 lat'ka 5 latk'a
      oraz Adam'a, Jerzy'ego
    • niutaki Re: Stały Ząb u 13 latk-a 26.01.14, 20:39
      nie wiem o czym mowisz, idz z synem do dentysty, dzizas...
    • grave_digger Re: Stały Ząb u 13 latk-a 26.01.14, 20:40
      nic nie rozumiem big_grin
    • budzik11 Re: Stały Ząb u 13 latk-a 27.01.14, 08:51
      matylda552 napisał(a):

mam nadz
      > ieje że rozumiecie.

Nic a nic, jakiś bełkot.
      • carrie.bradshaw-preston Re: Stały Ząb u 13 latk-a 27.01.14, 11:53
        oczywiscie ze stały zab moze sie ruszac po uderzeniu, idz z synem do dentysty zab musi zostać unieruchomiony aż z powrotem osiądzie w dziasle. Jak to olejesz to zab moze sie rozruszac bardziej i wypaść

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka