jagabaga92 28.11.14, 09:33 Chciałabym nawiązać kontakt na priv z osobą/osobami, które w jakikolwiek sposób miały do czynienia z tą chorobą. Mój e-mail: arm[at]op.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jojona Re: Choroba Haglunda-Severa 29.11.14, 16:24 Napisałam, ale chyba nie doszło...? Czy ten mail: arm@op.pl jest prawidłowy? Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: Choroba Haglunda-Severa 29.11.14, 19:35 Tak, ma właśnie być arm@op.pl?? Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: Choroba Haglunda-Severa 29.11.14, 19:38 Na końcu miała być uśmiechnięta buźka, a wstawiło 2 znaki zapytania Odpowiedz Link Zgłoś
jojona Re: Choroba Haglunda-Severa 29.11.14, 19:52 W takim razie próbuję jeszcze raz, może teraz się uda Właśnie poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: Choroba Haglunda-Severa 29.11.14, 20:05 Doszło 😃 Dziękuję i już odpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Choroba Haglunda-Severa 29.11.14, 18:11 Chciałam ci podziękować za ten wątek,bo dzięki niemu znalazłam inną chorobę stawów ,którą podejrzewam u mojej siedmiolatki. (na podstawie objawów tam opisanych i tego co jest obecnie u córki) Obym się myliła. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofk43 Re: Choroba Haglunda-Severa 18.04.16, 14:43 Witam. Mam na imię Krzysztof. Mam 43 lata. Pięć lat temu zachorowałem na Ostrogę Haglunda. Przez ten okres czasu przeszedłem szereg róznych zabiegów włącznie z chirurgiczną operacją usunięcia ostrogi. Zapraszam na mojego bloga, gdzie opisuję w jaki sposób zachorowałem, objawy, leczenie, rehabilitacja. Jest to choroba przewlekła , która stwarza bardzo duzo problemów z ogólnie mówiąc zyciem. Tak było w moim przypadku. Problemy z chodzeniem, problemy z chodzeniem do pracy, kłopoty finansowe, prywatne zabiegi. Stres i kłopoty z własnym nastawieniem. Smiało powiem, że przewlekłą choroba , którą jest niewatpliwie Ostroga haglunga, przynajmniej w moim wydaniu, ciagnie sie latami i moze doprowadzic człowieka nawet do stanów depresji lub samej depresji. Przez piec lat przeszdłem bardzo duzo i musiałem rozwiazac bardzo duzo problemów. Zapraszam na bloga, na którym opisuje co robiłem i robię aby pokonac problemy i chorobę www.ostrogahaglunda.blogspot.co.uk oraz facebook www.facebook.com/Przez-%C5%BCycie-z-ostrogami-1828361404057689/ Odpowiedz Link Zgłoś