lifecolor 07.07.15, 12:51 musi sklecić, żeby wreszcie ten spam usunąć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga727 Re: Moderacjo, ile jeszcze postów prann 07.07.15, 14:06 lifecolor napisała: > musi sklecić, żeby wreszcie ten spam usunąć Podpisuję się obiema rękami,pod tym apelem ! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Moderacjo, ile jeszcze postów prann 07.07.15, 20:16 Moderacja uprzejmie informuje, tudzież przypomina, że: 1. moderowanie forum jest funkcją społeczną, moderator działa w wolnym czasie; 2. konkretnie ja szybciej reaguję na maile niż wpisy na forum; 3. istnieje administracja zawodowa forum, której można zgłaszać posty do usunięcia, poprzez: a) napisanie maila na forum@agora.pl, b) kliknięcie w kosz, przy czym admin widzi zgłoszenie jak się pojawią co najmniej dwa kliknięcia w kosz z różnych IP oraz reaguje najpierw na te najwyżej punktowane. Pisanie na forum "moderacji, czemu się obijasz" jest z leksza bezsensowne. Jak mam czas na forum, to raczej zauważę spam. Jak nie mam czasu, to nie zauważę ani spamu, ani wątku. W godzinach pracy pracuję. Nie korzystam wtedy z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Moderacjo, ile jeszcze postów prann 07.07.15, 21:18 prann zaspamowała kilka wątków o tornistrach/plecakach i po prostu ten spam drażnił. Nikt nie chciał cię obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: Moderacjo, ile jeszcze postów prann 07.07.15, 21:27 Dokładnie, nikogo nie chcialam urazić , prann bardzo irytująca była, już od 7 rano działała równiez na forum Zakupy, nawet 2 posty w jednym wątku wciskała, sprytnie nie końcu tylko w środeczku. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Moderacjo, ile jeszcze postów prann 08.07.15, 12:03 Ja się nie obraziłam Jak staram się pisać rzeczowo i bez emocji (jak by nie było, na czerwono jest oficjalnie), to może tak wyglądać. A od czasu do czasu przyda się powtórzenie, jak to całe wycinanie działa, bo nie wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś