stanislawa.rozbierska 15.02.19, 14:19 Obecnie przechodzę gorszy okres, zawodowo i prywatnie. Do tego ostatnio doszedł bunt mojego syna, podpowiedzcie mi jak sobie z nim poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: Bunt 13 latka 15.02.19, 14:47 Cóż... przytulać, wspierać, pamiętać, ze nie robi tego buntu przeciwko tobie i ze jemu jest jeszcze trudniej. Unikać dyskusji, odpuścić co się da. I najważniejsze: zadbać o sobie, swój spokój, czas, hobby, odpoczynek Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawa.rozbierska Re: Bunt 13 latka 18.02.19, 16:05 Została mi tylko cierpliwość i mądry mąż, ale z waszych rad również skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Bunt 13 latka 17.02.19, 14:14 Zależy czego dotyczy ów bunt. Ale zasadniczo najlepsze rozwiązanie to unikać dyskusji jedynie ewentualnie wspominać o konsekwencjach takiej czy innej decyzji. Jak się sparzy nauczy się konsekwencji dokonywania wyborów i tego iż wybór może być tak dobry jak i zły i niekoniecznie wszytko jest białe i czarne. I to tyle - strać się po prostu nie przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawa.rozbierska Re: Bunt 13 latka 20.02.19, 18:15 Racja, tak będę postępować Odpowiedz Link Zgłoś