Gość: Olga IP: *.abo.wanadoo.fr 10.05.02, 15:57 Jestem w ciazy od 5 tygodni. Przespalam sie z nowopoznanym chlopakiem jak bylam tydzien w Alpach. I co teraz. Ja mam tylko 20 lat. Nawet nie wiem gdzie on mieszka. Zreszta i tak chyba usune..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina2 Re: i co teraz 10.05.02, 17:33 Napisz na priva-mam troje dzieci jak chcesz adoptuje Twoje dziecko.Zaden problem zmiesci sie.Naprawde podaruj dzieciakowi zycie.Napisz prosze.M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: i co teraz IP: *.proxy.aol.com 10.05.02, 20:52 szkoda, ze to nie takie proste - moze udaloby nam sie ja przekonac. a swoja droga - krew mnie zalewa na tych szczylow. w koncu od wstrzemiezliwosci (bo zawodnosc antykoncepcji zawsze trzeba brac pod uwage) jeszcze nikt nie umarl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma2 Re: i co teraz IP: *.chello.pl 10.05.02, 19:34 Wiesz był tu już kiedyś podobny post, tylko od dziewczyny chyba starszej, samodzielnej finansowo. Wtedy, z tego co wiem, skończyło się aborcją, mimo próśb i gróźb, żeby dała żyć swojemu dziecku. Więc chyba trudno przekonać kogoś, kto nosi w łonie "przypadkowe" dziecko... Napisz coś więcej, czy pracujesz, jakie masz układy z rodziną, czy możesz liczyć na czyjąś pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: i co teraz IP: *.chello.pl 12.05.02, 22:09 Jestem obecnie w 6 m-cu, z tym że ja chciałam dziecko i jestem o 5 lat starsza. Ale nie o to chodzi. NIE USUWAJ. Pomyśl o tym, że za jakiś czas to będzie człowiek, który mógłby Ci powiedzieć "Chciałaś, żeby mnie nie było". M Odpowiedz Link Zgłoś