Dodaj do ulubionych

Cholestaza

IP: *.pkobp.pl 31.05.02, 07:59
Napiszcie prosze kto przez to przeszedł w czasie ciąży .Jak to leczyc i czy to
jest groźne.Mysle że moja żona ma objawy tej choroby.Proszę o pomoc!!!
Pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Doki Re: Cholestaza IP: *.turboline.skynet.be 31.05.02, 08:47
      Zajrzyj:
      www.geocities.com/truthav1611/icp.html
      www.cx.unibe.ch/ikp/lab2/ICP.html
      www.updateusa.com/Abs/ab000493.htm
      www.southeastmissourihospital.com/health/kids/hrpreg~1/cholesta.htm
      pub84.ezboard.com/bsidswesternaustralia
      www.cincinnatichildrens.org/Health_Topics/Your_Childs_Health/High-
      Risk_Pregnancy/Conditions_and_Diagnoses/cholesta.htm
      • Gość: Milene Re: Cholestaza IP: 5.2.1R1D* / 212.195.116.* 31.05.02, 23:13
        Mialam to dziadostwo w pierwszej i drugiej ciazy. Na szczescie w pierwszej
        przed samym porodem (przewczesnym zreszta) i drapalam sie od rana do nocy.
        Gorzej bylo w drugiej ciazy. Zaczelo sie pod koniec siodmego miesiaca i przez
        caly miesiac drapalam sie jak oszalala. Robiono mi bilans hepatyczny co drugi
        dzien (bodajze) i dostawalam jakis silny lek na uczulenie. Doki powinienies
        wiedziec, pro cos tam w kazdym razie zaczyna sie na p. Tak silny, ze balam sie
        go brac na poczatku (aptekarka mi odradzila) ale nie dalo sie wytrzymac i za
        namowa lekarza bralam go do porodu. Spalam prawie caly czas. Bralam tez cos na
        watrobe. Porod byl wywolany miesiac przed terminem i wszystko bylo ok. Dziecko
        urodzilo sie zdrowe i ja tez nie mialam zadnych problemow. Natomiast kilka
        miesiecy po porodzie zrobily mi sie kamienie w woreczku zolciowym i chyba mialo
        to zwiazek z moimi problemami w ciazy. Rok pozniej wycieto mi woreczek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka