Gość: marta IP: 3E1FE* / *.blueyonder.co.uk 30.12.02, 22:03 czy mozna zajsc w ciaze w 6 dniu cyklu? zaraz po miesiaczce... mam koszmary, bo ponoc komus tam sie przytrafilo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: w ciazy? IP: 3E1FE* / *.blueyonder.co.uk 31.12.02, 00:25 28 -29 dniowym? juz mam koszmary... kiedy mozna zrobic juz test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: w ciazy? IP: gnom:* / 10.40.70.* 31.12.02, 11:44 MOZNA, JA ZASZLAM W 7 DNIU CYKLU (CYKL 28-30 DNI), WLASNIE ZACZYNA SIE 5 MIESIAC Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: w ciazy? 31.12.02, 15:23 Gość portalu: marta napisał(a): > 28 -29 dniowym? > juz mam koszmary... > kiedy mozna zrobic juz test? Problem w tym, ze nigdy nie wiesz jak długi bedzie dany cykl. Testy najlepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki żeby były wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milla Re: w ciazy? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 14:15 ja zaszłam w 8 dniu cyklu, przy równiutkich, 28 dniowych cyklach. Teraz mija 4 miesiąc) Test możesz już spokojnie zrobić.ONE PRAWIE NIGDY SIĘ NIE MYLĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: w ciazy? 01.01.03, 13:32 aha, można. moja druga córka jest z 6. d.c. za dwa tygodnie skończy dwa latka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: w ciazy? IP: gw:* / 192.168.115.* 01.01.03, 14:48 Test jest wiarygodny w dniu miesiączki, wcześniej moze być za mało HCG, żeby wykazać ciążę. U mnie tak było, test się dwa razy "pomylił", bo był zrobiony dwa dni przed terminem miesiączki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: w ciazy? IP: *.introl.pl 02.01.03, 12:35 Można, wszystko zależy od długości cyklu, plus żywotność plemników. Może na uspokojenie dodam, że my planowaliśmy dzidzię, i udało nam się Ją począć dopiero w trzecim cyklu. Już miałam obawy, że może coś jest nie tak, ale lekarz uspokoił nas, że szansa na poczęcie dziecka w okresie płodnym wynosi ok. 25%. Jak widać nasze szaleństwa w dwóch poprzednich cyklach nie przyniosły efektu. Test robiłam w dniu kiedy miałam dostać kolejną miesiączkę. Odpowiedz Link Zgłoś