Gość: Robo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 13:32 Mam parę rzeczy do sprzedania po dziecku, dwa wózki, fotelik samochodowy chcę to sprzedać szybko może ktoś poleci mi komis gdzie mogę to sprzedać. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: komis dziecięcy IP: gw:* / 192.168.115.* 02.01.03, 21:10 A ja chcę oddać za darmo chodzik i leżaczek dla niemowlaka i też nie mam komu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: komis dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.03, 16:02 Gość portalu: Ola napisał(a): > A ja chcę oddać za darmo chodzik i leżaczek dla niemowlaka i też nie mam komu. Jestem zainteresowana, chciałabym się zapytac czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne.Proszę o wiadomość skkop@wp.pl lub 012 266-23-83 Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: komis dziecięcy 03.01.03, 12:17 Błagam - potrzebny mi jest wózek głęboki, taki aby nie był sztywny i można byłoby w nim kołysać dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: wózek parasolka IP: *.introl.pl 03.01.03, 12:23 Właśnie szukam, aby kupić wózek parasolkę, ale taką, aby można było dzidzię położyć płasko gdy zaśnie. Może właśnie taką dysponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: komis dziecięcy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 12:40 Mam dwa wózki w tym jeden głęboki który nieżle buja bo zawieszony jest na skórzanych pasach, drugi to spacerówka z tych większych, chetnych prosze o kontakt . Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: komis dziecięcy 03.01.03, 12:44 kontaktuję się - daj mi swój tel. na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: komis dziecięcy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 13:25 roseland napisała: > kontaktuję się - daj mi swój tel. na priv. Pisz na maila robox@gazeta.pl Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: komis dziecięcy IP: *.introl.pl 03.01.03, 13:08 Niestety odpada, szukam parasolki. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś