poccnr 22.06.07, 13:59 Cześć Dziewczyny! Mamy mające 9-letnego chłopca-Ratujcie! Dziś idę do siostrzeńca na urodziny,ale nie mam prezentu-błagam o prezenty "na szybko"-dajcie jakiś pomysł! Co lubią takie łobuziaki? Thx i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: prezent dla 9-latka!Pomocy 22.06.07, 14:06 może książkę? Taki Harry Potter na ten przykład? albo karty np. Duel Masters? Odpowiedz Link Zgłoś
poccnr Re: prezent dla 9-latka!Pomocy 22.06.07, 14:08 pewna jestem ż to okropny leń do książek, a te karty-co to?Do czego i wogóle...ja mam 9-ale miesięczniaka-więc proszę Cię mamuska wyjaśnij i ratuj Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ginny_wolf Re: prezent dla 9-latka!Pomocy 22.06.07, 14:14 A nie lepiej zapytać siostrę lub samego jubilata? Odpowiedz Link Zgłoś
poccnr Re: prezent dla 9-latka!Pomocy 22.06.07, 14:19 siostrę pytałam:powiedziała, że garaż-a gdzie ja jej tu garaż kupię??!!Po za tym nie wiedziała...(wiem-matka a nie wie, oni wszyscy to jakieś dziwaki!) Kurde nerwicuje mnie taka sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: prezent dla 9-latka!Pomocy 22.06.07, 14:34 > siostrę pytałam:powiedziała, że garaż-a gdzie ja jej tu garaż kupię??!! garaż kupisz w sklepie abawkowym lub dziale zabawkowym w markecie. Ceny ok. kilkudizesięciu złotych... karty to dla fanów,jeżeli więc nie wiesz, czy dziecko fan, to lepiej nie... Odpowiedz Link Zgłoś
3xmama Re: prezent dla 9-latka!Pomocy 22.06.07, 14:16 Kup dużą latarkę z bajerami albo lornetkę. Mój syn dostał coś takiego i był bardzo zadowolony. Na wakacje w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś