kobieta_1979 19.12.07, 10:56 Kochane forumowiczki pragnę wam z całego serca złożyć najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2008!!! Zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mon-i-ka Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! 19.12.07, 14:42 Ja też się dołączę do życzeń. Życzę Wam drogie Forumowiczki przepięknych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze. Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
dp12 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! 19.12.07, 15:03 dziękuję i równiez życzę wszystkim Wesołych, spokojnych świąt spędzonych w miłej, spokojnej rodzinnej atmosferze, wymarzonych prezentów i pyszności na stole Odpowiedz Link Zgłoś
lidma Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! 19.12.07, 19:49 I ja życzę Wam wszystkim zdrowych i wesołych Swiąt, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze, oraz wiele szczęścia w Nowym 2008 Roku.... "....Jest cicho. Choinka płonie. Na szczycie cherubin fruwa. Na oknach pelargonie blask świeczek złotem zasnuwa, a z kąta, z ust brata, płynie kolęda na okarynie: Lulajże, Jezuniu, moja perełko, Lulajże, Jezuniu, me pieścidełko...." /K.I.Gałczyński/ Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! 20.12.07, 11:51 Dziękuję i ja też życzę Wam spokojnych,zdrowych i wesołych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
piama2 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! 20.12.07, 12:08 Dziękuję. Dla wszystkich, którzy tu od czasu do czasu zaglają i przede wszystkim dla naszych dzieciaczków, życzę spokojnych, miłych spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! 20.12.07, 21:15 rzadko tu ostatnio zaglądam, ale się przyłączam! dużo ciepła i spokoju przede wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_1979 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! 21.12.07, 08:49 o tak ta gorączka przedświątecznych zakupów, szaleństw w sklepach ojoj koszmar niech te Święta już się zaczną z perspektywy kasjerki... nie jest to ciekawy okres wręcz przeciwnie.. brrrrr ale z optymistycznym akcentem jeszcze raz Wszystkiego co NAJ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! 23.12.07, 20:37 Zdrowych, wesołych świąt Dziewczyny Dla Was i całych rodzin. Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!! 24.12.07, 09:09 Kochani ! Wszystkiego dobrego, szczęścia, zdrowia, słonecznych chwil w gronie najblizszych sukcesów zawodowych i czego sobie zamarzycie pozdrawiam wigilijnie Lotos Odpowiedz Link Zgłoś