kobieta_1979 02.01.08, 08:14 Hey właśnie jestem zalogowana na nowym portalu www.nasza-klasa.pl mozna tam znaleźć starych znajomych ze szkolnych lat i nie tylko... może my sie tam odnajdziemy?? Co wy na to? Pozdrowiam noworocznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Czy znacie? 02.01.08, 13:02 Jestem i wielu znajomych z mojej klasy i innych forów też jest. Nazywam się Renata Strzeszewska( Gajewska). Mąż odkrył swojego kuzyna, który mieszka i pracuje w Anglii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_1979 Re: Czy znacie? 02.01.08, 14:10 Super!!! na bank Cię odnajde ale teraz jakos srewer jest przeciążony na naszej klasie i niestey nie moge wejść ... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: Czy znacie? 02.01.08, 14:58 nasza klasa to teraz prawdziwy szał. A wiecie że znam pary które mają przez to problemy. Ach te pierwsze miłości )))))) Jak narazie nie widzę podejrzanego zainteresowania małża odszukanymi koleżankami ale po paru opowieściach zaczynam być uważna ... ))))) A co do mnie to miło dowiedzieć się co u innych słychać. Faktycznie ciężko wejść na stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: Czy znacie? 02.01.08, 18:48 Zalogowałam się na tej stronie jakieś 2 tygodnie temu. Super sprawa!! Odżyły wspomnienia z dawnych lat... a ludzie jak sie pozmieniali Niestety dzisiaj ani razu nie udało mi się wejśc na stronkę Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Czy znacie? 02.01.08, 22:36 Ja problemu z mężem nie mam bo chodziliśmy w liceum do jednej klasy i jego byłą dziewczynę znam dobrze bo ona też do tej klasy chodziła ( wiem to trochę chore)) u mnie zapisała się już 1/3 klasy.Za to nikt ze studiów Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_1979 Do heca7 03.01.08, 10:51 Wysłalam Ci zaproszenie na naszej klasie ;o) Andzelika Walecka Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Super:) 03.01.08, 11:44 Ja też jestem na naszej-klasie,spróbuję Was odnaleść-Sylwia Neuwald. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_1979 DO raczek1984... 03.01.08, 11:50 Zaprosiłam Cię w naszej klasie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś