Dodaj do ulubionych

dokad z dziecmi nad polskie morze???

IP: *.proxy.aol.com 30.01.02, 03:02
poradzcie.
blisko plazy, z "przedszkolem", porzadnym placem zabaw, w spokojnym miejscu
(nie na deptaku), ladnie zaaranzowanymi wnetrzami i (koniecznie) czysta lazienka
Obserwuj wątek
    • Gość: Lu Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.telenergo.pl 30.01.02, 09:15
      Do "Zacisza" w Jarosławcu
      • Gość: myszka Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 16:09
        ojej, jakie mam mile wspomnienia z jaroslawcem zwiaane. czy moge tez prosci o
        namiary?
        • Gość: Lu Jarosławiec IP: *.telenergo.pl 31.01.02, 09:54
          Ośrodkiem kieruje p. Sylwia Kiedrowicz - telefon komórkowy (bo o tej porze roku
          ośrodek zakmnięty) -0601 692887. Ośrodek jest na samym skraju klifu (oczywiście
          odgrodzony siatką - ale widok super) - są nawet pokoje (ale gorsze) z widokiem
          na morze. Dla rodziny najlepsze segmenty z własnym kibelkiem i kuchnią.
          • Gość: myszka Re: Jarosławiec IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 11:40
            dzieki bardzo!!
    • Gość: ollie Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 10:23
      w ubiegłym roku spedziliśmy 2 tygodnie z naszym rocznym synkiem w miejscowości
      Karwieńskie Błota II (ok. Karwii, Władysławowa). Piękna, czysta i co
      najważniejsze pusta plaża, las, Cała mieścina to domy z pokojami do wynajmu. My
      mieliśmy pokój z łazienką (kabina, wc), kuchnia na kazdym pietrze ( wyposażona -
      kuchenka, mikrofala, lodówka, czajnik elektr. garnki, zastawa). Kosztowało nas
      to w drugiej połowie sierpnia 20zł od osoby (dziecko gratis). Przed domem
      parking, za domem plac zabaw, miejsce na grill.
      W tym roku też tam się wybieramy. Jeśli jesteście zainteresowani służę
      kontaktem.
      • Gość: myszka Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 10:54
        bylam w tych okolicach 2 lata temu . wladyslawowo w ogole odpada. ale te
        okolice byly ladne. tylko czy tam jest dostep do plazy? wydawalo mi sie ze
        blota sa pare km wczesniej. ja zbieram rozne namiary, aby wybrac najlepiej
        dlategi chetnie wezme adres.
      • Gość: KROPPO Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.peerte.com.pl 01.02.02, 11:43
        Gość portalu: ollie napisał(a):

> w ubiegłym roku spedziliśmy 2 tygodnie z naszym rocznym synkiem w miejscowości
        > Karwieńskie Błota II (ok. Karwii, Władysławowa). Piękna, czysta i co
        > najważniejsze pusta plaża, las, Cała mieścina to domy z pokojami do wynajmu. My
        >
        > mieliśmy pokój z łazienką (kabina, wc), kuchnia na kazdym pietrze ( wyposażona
        > -
        > kuchenka, mikrofala, lodówka, czajnik elektr. garnki, zastawa). Kosztowało nas
        > to w drugiej połowie sierpnia 20zł od osoby (dziecko gratis). Przed domem
        > parking, za domem plac zabaw, miejsce na grill.
        > W tym roku też tam się wybieramy. Jeśli jesteście zainteresowani służę
        > kontaktem.

OJEJKU< BARDZO ciekawa opiwieść, czy mogę prosić o namiary????
        kroppo@poczta.onet.pl

• Gość: Joan Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.acn.waw.pl 12.02.02, 10:54
        Olli,
        Bardzo Cię proszę o namiar na Karwieńskie Błota II. Dzięki.Margarytka@interia.pl
      • Gość: Puchatek Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: 195.127.215.* 20.03.02, 15:48
        ja tez dowiedzialbym sie adresu...
        puchatek3@gazeta.pl
      • Gość: Robert Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 02.06.02, 00:49
        Bardzo prosze o namiary na ten ośrodek, chcielibyśmy tam pojechać z naszą młodą
        pod koniec czerwca i lipiec. Pozdrawiamy
      • Gość: Robert Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 02.06.02, 00:55
        Gość portalu: ollie napisał(a):

> w ubiegłym roku spedziliśmy 2 tygodnie z naszym rocznym synkiem w miejscowości
        > Karwieńskie Błota II (ok. Karwii, Władysławowa). Piękna, czysta i co
        > najważniejsze pusta plaża, las, Cała mieścina to domy z pokojami do wynajmu. My
        >
        > mieliśmy pokój z łazienką (kabina, wc), kuchnia na kazdym pietrze ( wyposażona
        > -
        > kuchenka, mikrofala, lodówka, czajnik elektr. garnki, zastawa). Kosztowało nas
        > to w drugiej połowie sierpnia 20zł od osoby (dziecko gratis). Przed domem
        > parking, za domem plac zabaw, miejsce na grill.
        > W tym roku też tam się wybieramy. Jeśli jesteście zainteresowani służę
        > kontaktem.

B. proszę o namiary Olli, chcemy pojechać w tym roku nad morze z naszą młodą.
        Pozdrowienia
      • marrgo Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? 18.06.02, 13:37
        Proszę o namiary.
        Dzięki i pozdrawiam
    • Gość: ano Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 00:31
      Sianożęty k.Ustronia Morskiego osrodek "Bursztyn"- komfortowe warunki:w domkach
      kemp. lub pokoje: tuż przy plaży, bez tłoku, smaczna kuchnia, place zabaw i
      mnóstwo dzieci. Byliśmy tam dwa razy łamiąc naszą cygańską zasadę iż w jedno
      miejsce nie jeździmy dwa razy, polecam: www.ow-bursztyn.prv.pl
      • Gość: Kasia Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.chello.pl 04.02.02, 22:52
        A jakie ceny?
        • Gość: ano Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 01:15
          Gość portalu: Kasia napisał(a):

> A jakie ceny?
          Jeśli chodzi o Sianożęty niestety- dość drogo. Domek na 4-5 osób w sezonie: 1600-
          2100 zl, poza sezonem: 600-1200zl za 2 tygodnie plus obowiązkowe obiady za 16 zł
    • Gość: jaza Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 10:15
      Nowy, piękny ośrodek nad samym morzem, pokoje z łazienkami, telewizor, lodówka,
      czajnik el., sprzęt plażowy, przepyszne jedzenie, plac zabaw itd.
      Byłam z mężem, moim dwuletnim dzieckiem i sześcioletnią siostrzenicą. Za rok,
      jeśli nam się uda pojedziemy w to samo miejsce. Polecam gorąco.

Adres: Dom Wczasowy Alga, Dźwirzyno, ul. Spacerowa 2B, tel. (094) 3585205,
      3542613, www.alga.w.pl
      • Gość: Lu Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.telenergo.pl 14.02.02, 09:15
        Jakie ceny?
        • Gość: Lu Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.telenergo.pl 20.03.02, 12:48
          nic nowego?
    • Gość: isabelle Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.uml.lodz.pl 21.03.02, 14:13
      Ja również proszę o namiary na spokojne miejsce dla matki z dzieckiem,
      szczególnie interesuje mnie Półwysep Helski. Czy Władysławowo odpada nawet w
      czerwcu ?
      • konop Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? 20.05.02, 14:42
        Jakieś nowe namiary?
        • Gość: isabelle Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: *.uml.lodz.pl 21.05.02, 10:37
          Drodzy forumowicze, odezwijcie się bo zaraz wakacje.
          • Gość: ada Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: 213.134.132.* 21.05.02, 14:33
            Miejscowosc - Ostrowo kolo Jastrzebiej Gory. Bardzo spokojna wioska, bez
            nocnych imprez ale kilka barkow i stoloweczek, troche kawalek na plaze - ok. 20
            minut z czlapiacym dzieckiem. Namiarow nie mam ale mozna podzwonic po roznych
            kwaterach - czas najwtzszy
    • dasia1 a co sądzicie o Świnoujściu? 22.05.02, 12:58
      mam okazję wybrać się na wczasy do Świnoujścia-Taniej , bo z pracy.Mam dziecko
      5 lat, zależy mi na miejscu cichym , z bliskim morzem, bez głośnych dyskotek i
      szalejącej młodzieży. Nie znam Świnoujścia, więc proszę o radę.I czy cena 35 zł
      od osoby (bez jedzenia) to rzeczywiście okazja?.niecierpliwie czekam na Wasze
      odpowiedzi smile
    • Gość: Marta Re: dokad z dziecmi nad polskie morze??? IP: 62.233.134.* 22.05.02, 13:03
      Szczerze mówiąc komfortu wymagam w domu, a nad morze każdego roku jeżdżę całą
      rodzinką pod namiot do Łeby. Pierwszy raz pojechałam, gdy dziecko miało 1,5 roku
      i się zaszczepiłam. Inna sprawa, że zawsze jeździłam w Polskę z namiotem. Na
      kempingu można do namiotu podciągnąć prąd. Mąż właściwie podciąga do samochodu,
      a w nim: lodówka turystyczna/elektryczna/,czajnik elektryczny,farelka/na
      wszelki wypadek/. Ciepła woda i natryski całą dobę, osobna,zamykana łazienka
      dla dzieci/komfortowa/,plac zabaw, nad samym morzem/przejście przez pas leśny/
      Dzieci 24 godziny na powietrzu, po męczącym dniu nic nie jest w stanie ich
      obudzić w nocy, przez cały rok pytają kiedy jedziemy pod namiot. Jest tam
      kuchnia do przygotowywania posiłków, ale ja unikam tego, bo też mi się urlop
      należy. Aby było wszystko OK potrzeba: namiot taki aby możliwe było w
      przynajmniej w jakiejś części stanąć swobodnie wyprostowanym, Przydaje się
      rozakładany pawilon przed namiotem, krzesełka turystyczne dla wszystkich i
      stolik, nie rozkładać namiotu na piachu i nie w zagłębieniach.
      Przez te kilka lat wciągneliśmy w te wyjazdy kilka znajomych rodzin i teraz
      jeździmy całą grupą, nikt nie myśli o innej formie urlopu. Jedno,dwudniowy
      deszcz nie jest problemem, powyżej trzech dni wychodzi brak ogólnego
      doświadczenia/namiot w dolince, wyjście namiotu w złym kierunku-najczęściej
      wieje z zachodu i północy. Jeszcze nie przenosiliśmy się awaryjnie do domków.
      Propozycja raczej dla tych, kto już wcześniej jeżdził pod namiot, lub jedzie z
      doświadczonymi przyjaciółmi. Dodam, że jest tam ochrona i rozrabiający mają
      mało czasu na pakowanie się. Przy okazji sporo można oszczędzić gotówki.
      Łeba Nadmorska 9 camping nr.48 059/8661304 lub/oba obok siebie/
      Łeba camping "Ambre" 059/8662472
      Ceny rok temu za dobę
      11zł od osoby
      dzieci 6zł/powyżej 5lat/
      10zł namiot, 8zł samochód przy namiocie.
      Alternatywą jest domek na cztery rodziny/ cztery sypialnie jedna kuchnia z
      jadalnią.
    • Gość: Ada Re: Z DALEKA OD DORY!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.06.02, 17:29
      Tylko nie tam gdzie mieszka Dora. ( polecam watek powyzej: najazd stonki)!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka