Dodaj do ulubionych

Warsztat 265- Archanioł

28.10.12, 18:24
Ostatnio poprosilam kolezanke ktora ma kontakt z Aniolami(widzi je i slyszy) o to aby zapytala w mojej sprawie Sily Wyzsze.
Moje pyatnie jest takie;
1. W jakiej sprawie zwrocilam sie o podpowiedz do Aniolow?
2. Jaki Archaniol sie jej ukazal?
-Gabriel?
-Michal?
-Rafael?
-Zadkiel?
-Uriel?
Mam nadzieje, ze temat nie jest nudnywink
Serdecznie zapraszam
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: Warsztat 265- Archanioł 28.10.12, 18:34
      > Mam nadzieje, ze temat nie jest nudnywink

....Oj, nudny na pewno nie jest smile Może być trudny, ale bardzo ciekawy smile
      • semiraltd Re: Warsztat 265- Archanioł 29.10.12, 17:42
        Temat megaciekawy smile Też bym chciała mieć koleżankę, która rozmawia z aniołami tongue_out
        • ivana Re: Warsztat 265- Archanioł 31.10.12, 10:59
          Masz racje, to wielki Dar moc z nimi rozmawiac...ona pięknie to robiwink
          • kita32 interpretacja 03.11.12, 15:18
            W jakiej sprawie zwróciła się Ivana: Mag (-) - Ivanę coś zatrzymało w jakiejś aktywności i potrzebowała podpowiedzi jak ruszyć dalej.
            Czego dotyczyło to działanie?: Umiarkowanie (-) - jakiś spraw związanych z codziennym życiem.
            Problem Ivany: Rycerz Monet - w dużej mierze związany z działalnością zarobkową/zawodową, może z szefem w pracy, a może z czyjąś dużą aktywnością lub dużymi wydatkami.
            Rada Archanioła - Król Kijów (-) - odwrócenie karty kojarzy mi się z zachętą do zmniejszenia aktywności, przystopowania na jakiś czas. Jednym słowem Archanioł uspokoił Ivanę mówiąc, że obecne przystopowanie aktywności jest dobre i nie trzeba się tym przejmować.

Wpływ Archaniołów - ich aktywność w odpowiedzi:
            Gabriel - paź Mieczy;
            Michał - Rycerz Pucharów (-);
            Rafaeł - 6 Pucharów;
            Zachiel - Paź Pucharów (-);
            Uriel - Rycerz Monet.

Najsilniejsza i konstruktywna karta wskazuje na ostatniego z tej piątki - Uriela.

Bardzo jestem ciekawa odpowiedzi smile
            • ivana Re: interpretacja 04.11.12, 08:41
              Dzikuje Kitowink
            • ivana Re: interpretacja 18.11.12, 16:52
              > W jakiej sprawie zwróciła się Ivana: Mag (-) - Ivanę coś zatrzymało w jakiejś a
              > ktywności i potrzebowała podpowiedzi jak ruszyć dalej.
              Tak. Nie wiedzialam jak sobie poradzic ze zlowrogim nastawieniem kolezanek w pracy
              > Czego dotyczyło to działanie?: Umiarkowanie (-) - jakiś spraw związanych z codz
              > iennym życiem.
              Tak. Z tym problemem borykalam sie codziennie w pracy
              > Problem Ivany: Rycerz Monet - w dużej mierze związany z działalnością zarobkową
              > /zawodową, może z szefem w pracy, a może z czyjąś dużą aktywnością lub dużymi w
              > ydatkami.
              Dokladnie!
              > Rada Archanioła - Król Kijów (-) - odwrócenie karty kojarzy mi się z zachętą d
              > o zmniejszenia aktywności, przystopowania na jakiś czas. Jednym słowem Archanio
              > ł uspokoił Ivanę mówiąc, że obecne przystopowanie aktywności jest dobre i nie t
              > rzeba się tym przejmować.
              Archaniol zachecil mnie abym zwracala sie do niego o pomoc w trudnych chwilach, co okazalao sie niezwykle cudowne bo problemy zniknely
              >
              > Wpływ Archaniołów - ich aktywność w odpowiedzi:
              > Gabriel - paź Mieczy;
              > Michał - Rycerz Pucharów (-);
              > Rafaeł - 6 Pucharów;
              > Zachiel - Paź Pucharów (-);
              > Uriel - Rycerz Monet.

Archaniolem tym byl Zadkiel
              Bardzo dobra interpretacja Kito!. Bardzo fajnie ja wyczulas! Gratuluje.
              Co zrobisz z warsztatami zalezy od Ciebie
              • kita32 Re: interpretacja 18.11.12, 17:10
                Cieszę się, że dość dobrze odpowiedziałam na pierwsze pytanie smile

• ivana Re: interpretacja 18.11.12, 17:11
                  Twoja odpowiedz jest bardzo dobra Kitosmile
                • kita32 Re: interpretacja 18.11.12, 17:13
                  Chyba zadam następne pytanie. Warsztaty tak naprawdę się skończą, gdy nikt nie będzie odpowiadał, ale póki co, to zawsze ktoś jeszcze bierze udział smile
                  • ivana Re: interpretacja 18.11.12, 17:33
                    I to mi sie podobawink Tak trzymaj a ja zaczaruje aby osoby inne do nas zapukalywink
          • ivana Re: Warsztat 265- Archanioł 04.11.12, 16:55
            Jesli nikt sie wiecej nie dopisze to przesuniemy warsztat na kolejny tydzien....
            • ivana Re: Warsztat 265- Archanioł 04.11.12, 17:51
              Przenosze warsztat na kolejny tydzien, moze ktos jeszcze zdarzy dołaczyc swoja interpretację..
              • kita32 Re: Warsztat 265- Archanioł 04.11.12, 18:05
                Popieram.
                Taki ciekawy temat rzadko się zdarza,
                a ten weekend był nietypowy - goście, spotkania itp. - zabrakło ludziom czasu.
                • ivana Re: Warsztat 265- Archanioł 04.11.12, 18:52
                  Oczywiscie Kito, co sie odwlecze to nie ucieczewink
    • camaretto Re: Warsztat 265- Archanioł 09.11.12, 09:20
      Też chciałam się dołączyć, ale jest zbyt duży "szum astralny".
      Zadkiel to się co drugiemu ukazuje...
      • ivana Re: Warsztat 265- Archanioł 09.11.12, 09:25
        Rozumiem Camaretto ze nie bierzesz udzialu w interpretacji?
      • camaretto Re: Warsztat 265- Archanioł 09.11.12, 10:09
        Na razie nie, chyba że poza konkursem; nie jestem pewna wyników po spotkaniu z Zadkielem...
    • ivana Re: Warsztat 265- Archanioł 11.11.12, 16:49
      Kito zdecydowalam ze poczekam jeszcze tydzien, az ktos dolaczy z interpretacja...Mysle ze to dobry pomysl...przeciez nie spieszymy sie nigdzie..Jesli w nastepnym tygodniu nikt sie nowy nie pojawi, podam rozwiazanie.
      Buziaki
      • kita32 Re: Warsztat 265- Archanioł 11.11.12, 18:01
        Bardzo dobrze, poczekajmy jeszcze, jestem zdecydowanie ZA
        smile
        • kita32 Re: Warsztat 265- Archanioł 18.11.12, 15:52
          Forum O Tarocie zamiera, warsztaty się wypaliły... Trudno się mówi...
          Ja się dużo na nich nauczyłam. Najwięcej od Canady, która kiedyś była stałą uczestniczką i pięknie pisała interpretacje.

• ivana Re: Warsztat 265- Archanioł 18.11.12, 16:43
            W takim razie szkoda ze jej nie ma wsrod nas...Mam nadzieje, ze kontynuujesz z nia prywatna znajomosc..
            • ivana Re: Warsztat 265- Archanioł- odp 18.11.12, 16:47
              Archaniolem , ktory mial dla mnie przekaz byl Zadkiel. chodzilo o pomoc w realacjach miedzyludzkich w pracy. Powiedzila mi, zebym zawsze zwracala sie do niego, o pomoc, gdy bede miala problemy z kolezankami w pracy.
            • camaretto Re: Warsztat 265- Archanioł 18.11.12, 21:05
              smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka