blanca.90 Re: Wrozby 20.03.16, 13:42 Droga Ulu. Z góry przepraszam, że znowu zawracam Ci głowę, ale sama nie umiem sobie poradzić. Chciałam poprosić Cię o pomoc w sprawie mężczyzny o którego wcześniej pytałam. Wysyła mi sprzeczne znaki raz jest dla mnie bardzo ciepły a raz traktuje mnie jakbym była mu zupełnie obojętna. Czy mogłabyś powiedzieć mi jakie są jego uczucia do mnie? Czasami boję się że on mnie nawet nie lubi bo przy mnie dziwnie poważnieje. Jeżeli mogłabyś podpowiedzieć mi też cokolwiek na temat tego czy on wie o moich uczuciach do niego i jaki ma do tego stosunek? Czsami mysle że wie a czasami że nie. Sił mi już brak Ulu...Pozdrawiam Odpowiedz Link
88ula Re: do blanca.90 - Wrozby 21.03.16, 16:41 Droga Blanco, nie wiem, czy w ogóle powinnas liczyć na Adama. Poprzednie rozkłady nie były zbyt przychylne waszej relacji. Miecze, Rydwan to oznaka braku uczuć/emocji oraz pędzenie często w kierunku od siebie, a nie do siebie. Tym razem karty też pokazały Rydwan. Jakie on ma uczucia/stosunek do relacji: 4 buław + Rydwan + 4 kielichów - wyraźnie tu widać sytuację, jaką opisujesz. Z radości, euforii, zgody, dobrej atmosfery, zmienia się w marazm, przesyt, niechęć. Widać to że, on nie ma ugruntowanego/stabilnego uczucia. O ile w ogóle ma, żadna z kart nie potwierdza jego milosci, a tylko towarzyski charakter tego układu. Może nie chce żadnych deklaracji i tak sobie buja się miedzy euforią a nudą. Co powoduje jego takie nastawienie: As monet + 6 monet - jego interesowność, robi to co jemu się w danej sytuacji opłaca. Ocenia co może otrzymać, to tym samym lub podobnym się odpłaci. Czyli jest dokładnie ja piszesz, raz jest taki, a raz taki. To jest osoba niestabilna. Nie jest wroga, lub negatywnie nastawiona, ale nie ma uczuć i nie skłania się ku bliskości waszej relacji. - O ile on traktuje to jako relację, bo bardziej wygląda na znajomość, a do tego niesprecyzowaną. Wyciagnelam jedna kartę na pytanie: Czym w jego pojęciu jest wasz układ? : Księżyc - to już widać jego podejście, zagmatwanie, brak pewności, tajemnice, brak jasności co do układu, wątpliwości, często kłamstwa i błądzenie bez celu. Może jesteś jemu potrzebna jako odskocznia lub kamuflowanie jakiś spraw, więc raz jest taki, a raz inny, zmienia się jak księżyc, do tego powyżej 6 monet, to potwierdza. Odpowiedz Link
blanca.90 Re: do blanca.90 - Wrozby 21.03.16, 18:50 Wcale się nie dziwię że takie karty wyszły bo kiedy ostatnio zrobiłam rozkład na swoje uczucia do niego wyszły dokładnie takie same i nie mogłam ich zrozumieć. Twój interpretacja bardzo mi pomogła. Interesowności między nami nie ma bo oboje mamy taką sytuację osobistą i zawodową że musimy bardzo uważać. I oboje się boimy. Muszę przyznać że ja też zachowuję się zmiennie raz podchodzę bliżej a raz uciekam. On chyba też nie wie już co o mnie myśleć. Dziękuję Ci bardzo Odpowiedz Link
lolus85 Re: Wrozby 26.03.16, 18:10 Witam Ulu Sprowadza mnie pewien problem.od jakiegos czasu spotykam sie z pewnym panem E..mieszkamy w innych miastach ale sie widujemy. Ostatnio sie spotkalismy i bylo bardzo fajnie do momentu jego dziwnego zachowania w stosunku do mnie. Nagle pprostu wyszedl kiedy bylismy razem mowic mowic ze musi cos zalatwic. On mowil ze to zwiazane z praca ale jakos srednio w to wierze.Chcialam sie zapytac dlaczego tak zrobil?co sie stalo?jakie on ma uczucia wzgledem mnie??i co nas czeka w najblizszym czasie?pozdr Dorota Odpowiedz Link
88ula Re: do lolus85 - Wrozby 26.03.16, 22:17 Droga Doroto, proszę o cierpliwość, mogę odpowiedzieć po świętach. Odpowiedz Link
88ula Re: do lolus85 - Wrozby 29.03.16, 15:51 Czy masz pewność, że E. nie jest zaangażowany w inny związek, rodzinę, zobowiązania itp. bo na pytanie o jego inne układy karty pokazały 10 monet - a to jest karta rodziny, stabilizacji, trwałych fundamentów. Na waszą znajomość pokazują się karty przeciwstawne, dlatego moje powyższe zapytanie. 1/jakie on ma uczucia: Paź kielichów + 5 monet - czyli serdeczny, nawet trochę zakochany, pozytywnie nastawiony, ale z zamiarem wycofania się/ odejścia/rezygnacji. Chce kochać, ale boi się/lub nie zamierza się angażować lub tak woli podkochiwać się na odległość. Zresztą paź, to bardziej przyjacielskie gesty/niezobowiązujący flirt niż dojrzałe/odpowiedzialne uczucie. 2/co było powodem jego wyjścia: Głupiec + As kielichów - nie chce się angażować, woli swobodę, nieskomplikowaną miłość, nie chce poważnych deklaracji/wyznań. Czy może były w trakcie waszego spotkania, jakieś rozmowy, zachowania/gesty, że on poczuł coś co wywołało jego niepokój, co go wystraszyło, np. pytania o wasza przyszłość, albo nakłanianie do wyznań, układanie wspólnego życia, albo cokolwiek innego, co on uznał/poczuł za "niebezpieczne". 3/przyszłość dla was: Król buław + Rycerz monet - tu też karty przeciwstawne, z pewnej namiętności i zapału, przechodzące w zastój, sztywność, braku emocji. A więc może być różnie, od krótkotrwałego zapału do nudy. Ale nie widać, aby obecnie ta relacja dawała podstawy do pewności w miłości/uczuciach. Odpowiedz Link
lolus85 Re: do lolus85 - Wrozby 29.03.16, 16:44 Jest czlowiekiem bardzo rodzinnym...no ale nie ma rodziny w sensie zony czy dzieci....poznalam duzo jego przyjaciol i znajomych wiec....no wlasnie nie wiem bo on sam mowil o czyms powazniejszym jesli chodzi o nasza znajomosc...ja nic takiego nie wspominalam ze chce czegos wiecej...wiec tez nie rozumiem tego co wyszlo... Odpowiedz Link
88ula Re: do lolus85 - Wrozby 29.03.16, 17:15 może karty się mylą, może jest coś innego powodem, jednak wyszło, że jest miłość ale jej się wymyka, chce kochać , ale bez odpowiedzialności. Mnie również ciekawi, jak będzie, bo to jest dziwne. Odpowiedz Link
boberro007 Re: Wrozby 02.04.16, 20:07 Witam Ulu. Mam do Ciebie prosbe o karty na relacje. Od stycznia spotykam sie z pewnym panem M. Sytuacja jest o tyle skomblikowana ze on mieszka w niemczech a ja w polsce wiec nie widujemy sie za czesto. Ostatnio mielismy triche nie fajna sytuacje z moiej winy.chcialam sie zapytac co cn o mnie teraz mysli po tej sytuacji. Jaki ma do mnie stosunek .i jakie oczekiwania (czy sa wogole jeszcze).chcialabym tez karty na najblizsza przyszlosc. Dziekuje bardzo. Odpowiedz Link
88ula Re: do boberro007 - Wrozby 03.04.16, 15:13 Witam, no tak, nie jest zbyt miło, same miecze brrr Jaki obecnie on ma stosunek : 10 mieczy + Królowa mieczy - pan M. wyraźnie ochłódł, przybiła jego ta sytuacja i bardzo się zdystansował. Będzie potrzebował czasu, aby ochłonąć, rzeczowo przemyśleć, przeanalizować. Na karcie 10 mieczy w oddali widać nikłe światełko, jest szansa, że po "zadanym ciosie" jakoś się podniesie/otrząśnie i uporacie się ze sprawą. Wyciagnelam 3-cią kartę, aby zobaczyć, czy macie szanse na wznowienie relacji. 6 kielichow - to karta wybaczania, pojednania. Jest taka możliwość, ale to potrwa. trzeba będzie się długo kajać . A wasze stosunki mogą pozostać na poziomie znajomości, a nie uczuciowej relacji. Odpowiedz Link
boberro007 Re: do boberro007 - Wrozby 03.04.16, 18:09 Dziekuje za odp.mam nadzieje,ze mu przejdzie i bedzie to 6 pucharow. Odpowiedz Link
roksana8888 Re: Wrozby 05.04.16, 17:55 Czesc Ulukozystalam juz z Twoich wrozb.Sprawdzily sie ,wiec wracam. Prosilabym Cie o rozklad na zwiazek w ktorym jestem od paru miesiecy. Mielismy ostatnio male spiecie i sa tzw.ciche dni. Stad moje pytanie czy pan T.sie odezwie do mnie czy nadal bedzie milczal. Jakie ma plany wzgledem mnie . Czy sie pogodzimy w najblizszej przyszlosci. Pozdr Roksi Odpowiedz Link
88ula Re: do roksana8888- Wrozby 05.04.16, 18:30 Jestem na wyjeździe do 15 kwietnia, chętnie odpowiem gdy wrócę Odpowiedz Link
88ula Re: do roksana8888 - Wrozby 13.04.16, 15:50 1/ co T. czuje obecnie do ciebie: Król kielichów + 2 kielichów - bardzo jest tobie przychylny, jest tu miłość, przyjaźń, przyciąganie, romantyzm. Nawet jeśli posprzeczaliście się, on ciągle ma pozytywne uczucia. 2/ czy się odezwie: 8 kielichow + Głupiec - mimo miłości/uczuć, on nie zamierza się odezwać, raczej będzie skłonny zerwać związek, odejść/oddalić się, może mieć wewnętrzne konflikty/rozterki lub czuć się zagubiony. Może odjeść na jakiś czas (również duchowo), aby przemyśleć i próbować od nowa lub całkowicie się zdusić swoje emocje, aby beztrosko i bez zobowiązań pójść inna drogą, chociaż ma do ciebie uczucia. 3/jaka przyszłość dla was: 9 buław + Księżyc - karty pokazują uraz, obronę przed ewentualnym atakiem, nieufność, zranienie i niepowiedziane sprawy, tajemnice, iluzje. Nie wróży to, abyście budowali razem przyszłość, jeśli się uda wam pojednać, pozostanie brak wiary w siebie nawzajem i brak szczerości. Od ciebie zależy, czy nawiązać z nim kontakt, bo z jego strony na to się nie zanosi. Odpowiedz Link
agniesz-szszka Re: Wrozby 14.04.16, 21:32 Dzień dobry! Czy mogłabym zadać pytanie odnośnie pracy? Czy dostanę pracę na którą pojawiła się szansa? A jeśli tak, czy będę z niej zadowolona? Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link
88ula Re: do agniesz-szszka - Wrozby 15.04.16, 14:54 1/10 mieczy + 6 buław - mogą być problemy/cierpienie i niezbyt przyjemne sytuacje. W końcowym efekcie jednak powinno się zakończyć pomyślnie i otrzymasz prace, być może nie od razu. 2/As kielichow + 7 buław - będziesz zadowolona i polubisz tą prace, ale (jak wyżej ), nie obędzie się bez trudności i pokonywania problemow. Odpowiedz Link
agniesz-szszka Re: do agniesz-szszka - Wrozby 15.04.16, 18:30 Dziękuję za odpowiedź dam znać czy wróżba była trafiona Odpowiedz Link
agniesz-szszka Re: do agniesz-szszka - Wrozby 18.05.16, 19:39 Weryfikuję: no niestety nie odezwali się do mnie, dalej pozostaje bez pracy może to inną mam dostać i będę wtedy zadowolona hmm A mogę zapytać co mnie czeka w uczuciach w najbliższych miesiącach? Odpowiedz Link
88ula Re: do agniesz-szszka - Wrozby 19.05.16, 09:59 Przykro mi to slyszeć o pracy, ale to dopiero m- c od tej wróźby, a karty wskazywały, że nie będzie łatwo. Pewnie jeszcze trzeba poczekać i zawalczyć (tak było pokazane). W sprawach uczuć/miłości nic stałego do końca 2016 r. Diabeł + 6 monet - to tylko ewentualnie seks, niezobowiązujące relacje, może się trafi pan, który chętnie zdradzi żonę, albo ktoś niepewny, kto by potraktował tą znajomość jako zabawę, uwiedzenie, nieczysta gra, pokusy. Wykorzystanie obopólne, dzielmy się tym co na jakiś czas da nam zadowolenie/korzyści, ale nie prowadzi do deklaracji/stabilizacji. Dodatkowa karta to Paź monet - czyli nic uczuciowego/duchowego/emocjonalnego, a raczej interesowność , niemrawość, powolność, brak zainteresowania w kwestiach miłosnych, romantycznych. W tym roku nie widać na horyzoncie pana do zakochania. Odpowiedz Link
gwiazdeczka6666 Re: Wrozby 18.04.16, 18:45 Hej ulu. Bardzo bym chciala zebys postawila mi karty na znajomosc milosna. Ostatnio sama zakonczylam zwiazek z moim facetem M. Jednak bylo to pod wplywem emocji . Bylo mu bardzo przykro ale przyjal to i sie nie odzywa. Chcialabym wiedziec czy sa jeszcze szanse na jego odzew, co mysli o mnie,co czuje i jaka bedzie nasza przyszlosc w najblizszym czasie. Dziekuje Ulu z gory. Odpowiedz Link
88ula Re: do gwiazdeczka6666- Wrozby 19.04.16, 14:42 Witam, chyba wpędziłaś faceta w rozterkę. Naprawdę poczuł się źle (nadal się tak czuje). 1/jego stosunek obecnie: 5 mieczy + Wisielec - rozgoryczenie, załamanie, poczucie przegranej, zwątpienie oraz poczucie krzywdy (również , że ktoś postąpił wobec nas nikczemnie), bezsilność, stagnacja, bierność i teraz już jemu nie zależy, zmienił punkt widzenia/postrzegania ciebie. 2/ co myśli/zamierza obecnie: Król mieczy + 2 monet - jest dość chłodny/oschły w tej chwili, ocenia trzeźwo zaistniałą sytuacje, już nie kieruje nim emocja tylko zimna kalkulacja, być może rozważa/waha się, jak postąpić bo mimo poczucia, że jest oszukany, ma zmienne myśli i nastroje. 3/jaka przyszłość: 2 buław + Śmierć - te karty pokazują, że jednak nie będzie kontynuacji/wznowienia waszej relacji. Jeśli nawet on się zastanawia, bo jemu przykro, bo stoi na rozdrożu, utkwił w martwym punkcie, ma zmienne myśli i nastroje, czyli to wszystko co powyżej pokazane, będzie skutkować całkowitym zakończeniem waszego związku/znajomości. Odpowiedz Link
kornelia2007 Re: Wrozby 20.04.16, 09:53 Witamkiedys robilam u Ciebie wrozbe na prace i dosc szybko mi sie sprawdzila. Dzis wracam z pytaniem z dziedziny uczuc. Spotykam sie z facetem R .Chcialabym dowiedziec sie bo jest dosc skryty o jego stosunek do mnie oraz plany jakie ma wzgledem mnie. Czy warto w chodzic w ta relacje bardziej,angazowac sie. Juz teraz Ci dziekuje za poswiecony czas. Odpowiedz Link
88ula Re: do kornelia2007 - Wrozby 20.04.16, 16:00 Witaj, niedobre karty wyszły dla was. Prawie same miecze. 1/co obecnie czuje: Diabeł + As mieczy - ma ciągoty seksualne, i w tym kierunku idą jego "uczucia", nie ma tutaj milosci/emocji, ale chętnie by z tobą grzeszył , zniewalał, uwodził. A wszystko na zasadzie wyrachowania, a nie ciepła/duchowości w relacji. 2/jakie ma plany: Król mieczy + Królowa mieczy - to jest para, ale bardzo chłodna, ostra, zdystansowana, bez uczuć, przyjaznych gestów. Nie widać, aby planował z tobą bliską/miłosną relację (co najwyżej seks). Czy jesteś pewna, że R. jest wolny? Bo ta para nasuwa mi na myśl, że on ma partnerkę, od której trudno się jemu uwolnić. Wyciagnelam dodatkowa kartę na ten temat i wyszło 5 buław: to jest walka,rywalizacja, zmaganie się z przeciwnikiem. Jeśli rzeczywiście ma kogoś, będą utarczki miedzy tobą a nią, nim a nią, nim a tobą itp. Jeśli nie ma nikogo, będą ostre nieporozumienia miedzy wami. Odpowiedz Link
kornelia2007 Re: do kornelia2007 - Wrozby 20.04.16, 16:21 Rdziekuje Ulu. On jest wolny to napewno.tzn ze mna sie spotyka ale krotko wiec nie dziwie sie,ze tak wyszlo. I faktycznie male zgrzyty miedzy nami sa ale to wynika z naszych podobnych temperamentow chyba....a to 5 bulaw to chyba te nasze zmagania niestety Odpowiedz Link
ninkasz Re: Wrozby 23.04.16, 21:26 Witaj Ulu. Przychodzę do Ciebie znowu z problemem. Dowiedziałam się dzisiaj pewnej rzeczy i nie mogę sobie znaleźć miejsca. Otóż pewna bliska mi rodzina spodziewa się dziecka. Ale okazało się, że badania prenatalne wyszły źle. Będą robić wkrótce bardziej szczegółowe i idą zrobić jeszcze raz u innego lekarza. Możesz mi powiedzieć jak wyjdą? Odpowiedz Link
88ula Re: do ninkasz - Wrozby 23.04.16, 23:41 Droga Ninkasz, bardzo bym chciała każdemu pomoc, ale proszę uważnie przeczytaj REGUŁY FORUM (mojego) link. Nie ośmielam się układać kart na niektóre sprawy m.in. medyczne. To są zbyt poważne i odpowiedzialne tematy. forum.gazeta.pl/forum/w,253479,159338533,159338533,REGULY_FORUM.html Odpowiedz Link
ewad16 Re: Wrozby 29.04.16, 16:42 Witaj Ulu, ma na imię Ewa chciałabym zapytać o moją pracę , a konkretnie o swoją szefową, jakie ma odczucia co do mojej osoby? co myśli? czuję, że coś nie gra ze mną fair (sorry, że tak sugeruję ) ale czy to prawda? No i czy jest ktoś życzliwy w pracy wokół mnie? Dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link
88ula Re: do ewad16 - Wrozby 30.04.16, 16:30 Nie potrafię powiedzieć czy ona gra nie fair albo coś np. knuje przeciwko tobie, natomiast karty pokazały na jej odczucia: Król buław + Paź buław + Królowa mieczy - a to wygląda że faktycznie jest do ciebie cięta, temperamentna, pewnie dość wybuchowa, dynamiczna, bardzo wymagająca albo i agresywna. Co może być powodem: 4 kielichow + Wisielec - czyżby sądziła, że masz za mało obowiązków lub uważała, że sobie bimbasz i masz dość obojętny stosunek do pracy? Albo postrzega ciebie, jako osobę znudzona, odkładająca sprawy na później i tym sposobem zamierza ciebie pobudzić? Kto inny jest tobie życzliwy? nie wiem. Pracuje chyba tam ileś osób więc jak i o kogo pytać? Ogólnie jak załoga jest do ciebie nastawiona: 6 kielichow - jak na razie pozytywnie. Nie widać, aby mieli jakieś wąty do ciebie, albo robili "podkopy" "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
ironfish Re: Wrozby 01.05.16, 16:24 Mam może trochę dziwne pytanie chodzi mi o sprawdzenie dat którego dnia jest "większe prawdopodobieństwo", że dojdzie do skutku spotkanie, które planuję 21.05 czy 28.05. Chcę się spotkać z dawnym znajomym dzieli nas spora odległość, nie mam możliwości "kursowania" co tydzień, a nie mam możliwości skontaktowania się wcześniej więc wyjazd to taka loteria uda się, albo nie Odpowiedz Link
88ula Re: do ironfish - Wrozby 05.05.16, 15:02 Przepraszam za zwłokę , ale w najbliższym czasie jestem i będę w rozjazdach. Stąd trudności z Internetem oraz rozkładaniem kart. Wg kart: 21 maja - 6 kielichów , 28 maja - Koło Sądzę, że pierwszy termin jest lepszy, bo to karta przyjaźni, nostalgii, powrotów, miłych wspomnień. Natomiast druga, to często uciekanie, wymykanie się, oddalanie. Odpowiedz Link
kurcz-ak858 Re: Wrozby 05.05.16, 15:45 Witam Cie skierowala mnie tutaj moja kolezanka, ktorej robilas wrozby i sie sprawdzaly. Droga Ulu mam pytanie odnosnie moiej relacji z pewnym Panem M.E. Nasza znajomosc jest dosc krotka bo trwa od stycznia i do tej pory bylo fajnie i sie ukladalo. Ostatnio mielismy dosc duze spjecie i zakonczylam dosc pochopnie nasza znajomosc. Unioslam sie , zdenerowalam i skonczylam. Oczywiscie byla w tym tez jego wina ale moja reakcja chyba zbyt porywcza stad moje proba o karty na pytanie: Czy on bedzie probowal wznoowic nasza relacje? co on mysli o mnie i naszej relacj obecnie? i jak karty widza nasza przyszlosc? dziekuje Kaja Odpowiedz Link
88ula Re: do kurcz-ak858 - Wrozby 06.05.16, 12:35 1/co obecnie myśli ME : 3 mieczy + As buław - pan jest bardzo urażony, zawiedziony, wzburzony, rozczarowany, czuje się bardzo nieprzyjemnie/jest zraniony, jego stosunek do relacji obecnie jest oschły. Myślę, że nieźle mu dopiekło/zabolało twoje postępowanie i ma wielki żal, po którym nie za bardzo może ochłonąć. 2/co on dalej zamierza: Cesarz + 4 mieczy - chyba nie masz co liczyć na to, aby on zrobił jakiś gest pojednawczy. On uważa, że nie ma tu jego winy, a racja jest po jego stronie. On odizoluje się od tego konfliktu, nie będzie się kontaktował obecnie, powstrzyma się od wszelkich działań. 3/jaka przyszłość: Rycerz kielichów + As mieczy : karty pokazują szanse na to, abyście byli razem, ale to ty przypuszczalnie powinnas postąpić rozsądnie i postarać się przeprosić i/lub załagodzić sprawę. Górne karty wskazują na brak ruchu z jego strony, dlatego sadzę, że zamiast czekać na to, jak on postąpi, samej okazać chęć pogodzenia się i naprawić/rozwiązać ten problem. Samo się nic nie stanie, a karty "mówią", że jest nadzieja na pojednanie i chociaż może nie od razu będzie sielankowo. . Odpowiedz Link
ferrero85 Re: Wrozby 10.05.16, 14:23 Witam ulu. Powracam do Ciebie z prosba o rozklad na uczucia . Spotykam sie z pewnym panem. Zaznacze ,ze jest obcokrajowcem . on mieszka w niemczech, ja tutaj. Nasza znajomosc jest na etapie poczatkowym. Chcialam zapytac jakie Pan ma zamiary co do mnie, czy z tej relacji wyniknie cos fajnego czy tez nie. Na przyszlosc dziekuje ....i pozdr Odpowiedz Link
88ula Re: do ferrero85 - Wrozby 10.05.16, 14:29 Jestem obecnie w podróży. Nie mam możliwości rozkładać kart. Może za tydzień zatrzymam się na pare dni, ale nie mam pewności czy będę mieć internet . Odpowiem gdy tylko będę mogła. Odpowiedz Link
88ula Re: do ferrero85 - Wrozby 12.05.16, 10:36 Na waszą znajomość są karty bardzo pozytywne. Rycerz kielich?w + 4 kielichów , czyli zamiary pana są jak najbardziej sympatyczne, milosne i oczekuje/spodziewa się stabilizacji. Jaka rysuje się przyszlość. Król kielichów + Królowa monet. Rodzina, dbałość, stabilizacja. Ta odległość może trochę mącić i być uciążliwa bo kolejną kartą ktora się odkryła jest 6 mieczy a to karta oddalenia, podróży i przeprowadzek. Miej więc czujność, ale może wlaśnie jednak jedno z was zmieni miejsce zamieszkania ze wzgledu na drugiego. Ogólnie wróży wam pomyślność na najbilższą przyszłość. Odpowiedz Link
aniamania86 Re: Wrozby 22.05.16, 14:48 Witaj Uluprosze o pomoc. Dwa dni temu rozstalam sie z chlopakiem w ktorym chyba sie zauroczylam czy moglabys sprawdzic czy dojdzie do odnowienia relacji naszej?relacja upadla z jego winy, chcialabym wiedziec czy bedzie jakos sie o mnie staral?on to marek.dziekuje z gory Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 23.05.16, 09:52 Witam, oto co pokazały karty. 6 monet + 6 mieczy + 2 buław - a to nie wygląda, aby się o ciebie starał. Te karty potwierdzają, że wasza relacja nie była w odczuciu któregoś z was równa i pewnie mogły być pretensje np. o to, że daje się więcej, a otrzymuje mniej lub czuje się niedoceniany w związku etc., to doprowadziło do odejścia, rozstania, rezygnacji, unikania problemów/przeszkód, ot pozostawienie wszystkiego jak jest. I brak pasji, zainteresowania, apatyczność i tkwienie/czekanie, postawa "może się samo rozwiąże", beznamiętność i niechęć do spojrzenia prawdzie w oczy. To z pewnością nie będzie sprzyjać waszemu ponownemu połączeniu się. Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 23.05.16, 10:28 DO ANIANANIA86 - 6 monet 6 mieczy 2 buław to wróżba dla ciebie. Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 23.05.16, 10:44 DO ANIAMANIA86 6 monet 6 mieczy 2 buław to wr?żba dla ciebie. Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 23.05.16, 10:44 DO ANIAMANUA86 - 6 monet. 6 mieczy. 2 buław to wr?żba dla ciebie. Odpowiedz Link
kamila5505 Re: Wrozby 22.05.16, 23:12 Pani Ulu mam prosbe o postawienie kart Moj partner zrobil duzo zlych rzeczy czy jest prawda ze skonczyl z tym raz na zawsze? Ze naprawde zaluje I nigdy tak juz nie postapi? Czy karty pokaza przyszlosc w uczciwosci I szczerosci? Inna rzecza taka miedzy nami jest to ze od kilku tygodni unika spotkan "Sam na Sam" nie wiem czy to jest spowodowane jakimis wstretem do mnie? Czy wstyd go blokuje? Dzis zadzwonil ze przyjedzie na tydzien I nie wiem jak to odebrac zalezy mu na mnie czy tylko stwaza pozory do niczego go nie zmuszam I o nic nie prosze czy ma zamiar naprawic te relacje czy poprostu boi sie zerwac I nie ma odwagi jego inicjaly to R.C Jesli bedzie pani uprzejma zapytac kart to dziekuje Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 23.05.16, 10:54 DO KAMILA5505. Tego czy raz na zawsze z " tym skończył" nie powie tobie nikt, bo nikt nie jest w stanie przewidzieć, co będzie za kilka/kilkanaście lat. W kartach pokazało się dużo buław, a to świadczy o nowych inspiracjach, wiary w siebie i nowej energii. Teraz jego postawa to: 4 buław + Sąd + Król buław - czyli on czuje skruchę, stara sie szukać właściwego miejsca dla siebie, chce się zmienić, pozytywnie myśleć, przezwycięża trudności i wyswobodzić się z "tego złego", aby wyjść na prostą jako inny pełen energii, kreatywny człowiek. Obecnie więc karty potwierdzają jego chęć zmiany. Co zamierza w stosunku do ciebie: 8 buław + 2 monet + Rycerz buław - widać tu jego nadzieję na bycie z tobą, pewnie chciałby pomyślnie podążać w kierunku waszego porozumienia, chociaż, jak słusznie przypuszczasz, on się waha, nie wie dokładnie, co ma zrobic, jak się zachować, jak wybrnąć z tej sytuacji, nie jest zdecydowany pewnie na szczerość, ale wg kart będzie się starał śmiało i z energią rozwiązać ten problem, który stanął miedzy wami. Karty nie pokazują zakończenia relacji, ale może być dość impulsywnie. Odpowiedz Link
kamila5505 Re: Wrozby 23.05.16, 15:08 Dziekuje bardzo a moge jeszcze dopytac o uczucia do mnie? Czuje sie jakby odrzucona,byc moze to wstyd ze jest taki troche wycofany,ale jest szansa na milosc ? Czy pozostaja relacje partnerskie ? Mnie bardzo zalezy na tej osobie ale nie chce sie narzucac Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 24.05.16, 07:35 DO KAMILA5505 Przykro mi to potwierdzić, ale twoje odczucie o odrzuceniu jest słuszne. Wg poprzednich kart on prawdopodobnie będzie się starał pozostać w dobrych stosunkach z tobą, ale na miłość w obecnej chwili nie licz. Królowa buław + Wieża - pokazują, że jeśli miał emocje/entuzjazm w twoim kierunku, może uczucie/miłość, jeśli go ekscytowałaś czy pociągałaś to teraz to jest zniszczone, zrujnowane, coś pękło między wami i jest rozpad. Jak będzie z relacją: na obecnym etapie, tylko przyjaźń, znajomość, może wspólne wspieranie się. 6 monet + 3 kielichów na to wskazują. Mimo wszystko, nie popadaj w smutny nastrój, bo jeżeli faktycznie zawstydzenie wobec ciebie doprowadziło do takiej sytuacji, to przecież za jakiś czas on może dostrzec w tobie wartości, które zmienią jego uczucie/stosunek do ciebie. Odpowiedz Link
aniamania86 Re: Wrozby 23.05.16, 15:28 Dziękuję bardzo za kartyczyli nie bedziemy miec juz kontaktu?juz sie nie odezwie?:/jesli powtorzylam kilka razy ta wiadomosc to przepraszam ale mam problem z wyslaniem Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 24.05.16, 07:11 DO ANIAMANIA86 Może będzie jakiś kontakt, choć mało prawdopodobne, ale raczej nie licz na relację. Odpowiedz Link
aniamania86 Re: Wrozby 25.05.16, 13:37 Ulu wlasnie odbylismy rozmowe dotyczaca kto ile daje z siebie w tej relacji..niby doszlismy do porozumienia.czy moglabys sprawdzic czy tocos dalo?czy nastapi jakis przelom?bardzo mi na nim zalezy... Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 26.05.16, 08:56 DO ANIAMANIA86 Wg kart nie będzie tak jakbyś oczekiwała. Czy coś dała ta rozmowa?: 4 kielichów + 9 buław - to są karty stagnacji, oczekiwania, wycofania, braku zainteresowania, braku działania, znudzenie, raczej przyglądanie się, więcej ostrożności, niechęć. Nie widać, aby on rwał się do poprawy sytuacji lub chciał coś dać od siebie np. energię, emocje etc. Te karty pokazują marazm, brak ruchu. Może tylko na rozmowie się skończyło, ale nic nie to ruszy do przodu. Dodatkowo wyciągnięta karta to: Głupiec - prawdopodobnie świadczy o niepoważnym i beztroskim podejściu do relacji, a co za tym idzie brak stabilnych deklaracji, chęć wolności i niekomplikowanie sobie spraw i życie na luzie. Na razie nie potwierdza się, aby ta rozmowa przyniosła jakiś przełom. Odpowiedz Link
aniamania86 Re: Wrozby 26.05.16, 10:06 Bardzo dziekujejuz chyba dobitnie karty pokazaly klape totalna.milego dnia! Odpowiedz Link
gosia44114 Re: Wrozby 26.05.16, 12:55 Witam Pani Urszulo bardzo bym prosila o wróżbę dot.relacji uczuciowych,Czy karty pokazuja jakies zmiany w tym kierunku? Na ten moment zastój, Gosia Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 27.05.16, 07:49 .Gosiu, do końca 2016 r. nie widać na horyzoncie żadnego pana. Jednak karty, które odkryłam odebrałabym jako poradę dla ciebie, co zrobić, aby spotkać kogoś. 8 monet + Mag + Świat - sądzę, że karty pokazują, abyś nie skupiała się zbytnio na sobie (lub pracy jako odskoczni), a otworzyła się na innych. Abyś była bardziej aktywna, odważna, zbliżyła się do ludzi, nie obawiała się trudności, postępowała odważnie i jak to się mówi " zawojowała świat". Czy ty za bardzo nie zamykasz się w sobie? Czy nie wmawiasz sobie, że do niczego się nie nadajesz? Czy ty nie obchodzisz wielkim łukiem ew. "zalotnika", bo obawiasz się klęski, braku ufności? Takie mam przeczucie, że karty chcą ci dodać odwagi i polecaja bardziej iść na żywioł, niż skupiać się na drobiazgach, bo wówczas nie zauważasz niczego dookoła. Tak jak Mag, powinnaś wykazywać inicjatywę i być gotową na każdą niespodziankę, na niewiadome, aby odnaleźć swoje miejsce w życiu (Świat), aby otworzyć szerzej oczy. Wówczas powinnaś na tej nowej drodze spotkać partnera. Odpowiedz Link
boberro007 Re: Wrozby 30.05.16, 16:23 Witam Ulu: ) Poznalam ostatnio fajnego faceta.bylismy na randce w sobote i bylo super.chcialam zapytac jak rozwinie sie nasza znajomosc?co Pan D.o mnie mysli .czy jeszcze sie zobaczymy?. Dziekuje bardzo Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 31.05.16, 07:38 DO BOBERRO007 Znajomość bardzo krótka, aby na pewno stwierdzić, co D. myśli, może to być myśl chwilowa, jeszcze nieustabilizowana. Takie pierwsze wrażenie. W chwili obecnej: Paź monet + 6 buław - pokazuje, że D. skupił swoją uwagę na tobie, zainteresowałaś go, optymistycznie myśli o dalszej znajomości. Ale sądzę, że jest na razie dość powściągliwy, bo wyciągnięta - dla pewności - kolejna karta, to Sprawiedliwość. Tak, jakby wolał postępować spokojnie i nie podejmował nierozważnych decyzji. W chwili obecnej myśli pozytywnie, ale ocenia jeszcze ostrożnie. Jak zapowiada się znajomość : Gwiazda + 4 monet - mam odczucie, że karty pokazują, jak ty byś chciała, aby było. Nadzieja na utrzymanie tej znajomosci, dalekosiężne plany, aby być ze soba, razem. Ale czy po jednym spotkaniu, to nie za wcześnie, aby mówić o pewności tego związku . Ta ufność, dobra szansa w tworzenie związku być moźe się zrealizuje kiedyś. Jednak proponuję postawić ponownie karty za jakiś czas, aby najpierw wytworzyło się więcej energii między wami. W twoim poście wyczuwam wiele euforii, emocji, pośpiechu. A facet wydaje się bardziej wyciszony (wg kart). Może należy uważać z tymi emocjami, aby go nie wystraszyć. Odpowiedz Link
dzikawiewiorka Re: Wrozby 30.05.16, 18:32 Dzien dobrychcialabym wiedziec co mnie czeka w milosci w najblizszym czasiejestem obecnie samotna.dziekuje Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 31.05.16, 08:07 DO DZIKAWIEWIÓRKA Na twoje pytanie karty pokazały: As mieczy + 2 monet + 3 kielichów - w ciągu najbliższych kilku/kilkunastu m-cy nie widać żadnej nowej miłości na horyzoncie, ani żadnego partnera. Brak tu uczuć, bardziej chłód emocjonalny, trzeźwość i surowość w ocenie sytuacji. A twoje życie będzie chyba balansować pomiędzy spotkaniami na poziomie intelektualnym, a typowo rozrywkowo/zabawowym. Może właśnie powinnaś się więcej udzielać towarzysko, aby zwiększyć szanse na poznanie kogoś. , bo jak widać sam pan nie przyjdzie, trzeba by w tym pomóc. Odpowiedz Link
ewkakonewka89 Re: Wrozby 01.06.16, 11:49 Witam cieplo od kilku miesięcy spotykam sie dosyc sporadycznie z chlopakiem który mieszka w innym miescie.Nasze spotkania sa zawsze bardzo udane i nie spotykamy sie tylko dla intymnych kontaktow Jesli oczywiście znajdzie Pani czas chciałabym wiedziec co on mysli o mnie, czy moze cos do mnie czuje i jak rozwinie sie nasza relacja w przyszłości, czy zwyczajnie sie rozmyje....jego inicjały to P.M Pozdrawiam! Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 02.06.16, 08:04 DO EWKAKONEWKA89 Jesteś szczęściara, bo na 5 kart masz 4 z kielichami, a to karty bardzo przyjazne Co PM myśli/czuje: 7 kielichów + 4 kielichów - jak widać on jest rozmarzony, podkochuje się, jest w stanie uniesienia, tak trochę z głową w chmurach, stosunek do ciebie romantyczny, ale z pewnością nie jest obecnie zdecydowany na deklaracje, i ta sytuacja (to co was łączy teraz) zadowala go, nie oczekuj nic więcej. Jeśli myślisz o przyszłości/stabilizacji z nim, to nie pośpieszaj go, bo nadmiar wrażeń i nacisk na wyznania może go zniechęcić. Jeśli ci już mówił/powiedział, że cię kocha, to nie oczekuj ciągłych zapewnień. Widać, że on ma się ku tobie, ale nie chce przesytu. Jak się rozwinie: Gwiazda + 6 kielichów - sądzę, że to potwierdza powyższe. Nadzieja, przychylność, marzenia, szansa - w dalszej przyszłości - na fajny związek, ale obecnie to nie czas na deklaracje. Teraz jest miłe, ciepłe podejście, przyjemny czas - i tak na razie będzie. Dla pewności odkryłam jeszcze jedną karte: Rycerz kielichów - romans, flirt, podkochiwanie się, emocje, uczucia, przyjazna atmosfera. Pewnie potrzeba więcej czasu, aby PM, zaczął myśleć o budowaniu przyszłości. Jednak widać, że jest wam dobrze razem i nic nie zapowiada zmian na raziem "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl Odpowiedz Link
kornelia2000 Re: Wrozby 02.06.16, 08:14 Czesc z uwagi,ze za kazdym razem masz racje i wrozby sie sprawdzaja wracam do Ciebie z kolejnym pytaniem. poznalam Pana A. Jest nam fajnie w relacji,ale chcialabym wiedziec co on tak naprawde o mnie mysli?jakie ma zamiary na obecna chwile i co sie wydarzy w naszej relacji w najbl.czasie. z gory dziekuje. Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 02.06.16, 10:37 DO KORNELIA2000 Dopiero we wtorek możliwa odpowiedź. Jestem w podróży. Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 07.06.16, 08:08 DO KORNELIA2000 Piszesz "... jest nam fajnie w relacji." Zastanowiło mnie, czy to twoje odczucie, czy pan A. również to jawnie okazuje. Bo karty są trochę tajemnicze. Co on myśli: Świat + Księżyc - tu widać jego pozytywne, otwarte podejście do ciebie, może znalazł w tobie właściwą osobę, ale Świat mimo to może oznaczać brak chęci do stabilizacji, a też Księżyc, przypuszczalnie nie jest on całkowicie szczery i wygląda, jakby miał jakieś tajemnice i do końca tak naprawdę nie ujawniał swojej duszy. To sprzeczne karty balansują między dobrym nastrojem i przychylnością, a niepewnością, obawami, podejrzeniami. Nie mogę ciebie zapewnić, że jego stosunek (deklaracje, jeśli były) są pewne. Księżyc może też wskazywać twoje obawy o jego szczerość. Co bedzie do końca 2016 r. : 6 monet + 8 kielichów - no i to nie wygląda dobrze. Jakby brak zadowolenia z relacji, poczucie niewystarczającej satysfakcji, mogą być pretensje o różne rzeczy i sprawy, np. że nie otrzymuje się tego na co się liczyło lub co się należy/należało. Takie poczucie nierówności może być przyczyną odejścia, rezygnacji, niechęci, rozstania. Karty pokazują brak przyszłości dla związku. Wyciągnęłam jedną kartę, aby rozjaśnić sytuację, pokazał się Głupiec . A to jakby potwierdzało, że wasz układ jest bardziej beztroski i niezobowiązujący, taka nieskomplikowana "miłość", cieszenie się chwilą bez planowania i zamiarów. Jeśli tobie to wystarcza to jest OK, ale jeśli zaczniesz się domagać zapewnień (6 monet), to pan A. może zakończyć relacje (8 kielichów). Odpowiedz Link
smut-ass Re: Wrozby 05.06.16, 18:13 Witam w ten ciepły dzień Ja z prosba o postawienie kart na ten miesiac czerwiec, co mnie czeka w miłości, czy pojawi się jakis Pan w tym miesiącu z którym stworze cos na dluzej a nie tylko na kilka nedznych randek jestemmm teraz wolna, niedawno zakonczyłam relację z chłopakiem na którym mi zalezalo ale już koniec. Jestem otwarta na nowy związek Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 05.06.16, 20:44 DO SMUT-ASS Dopiero we wtorek, teraz jestem w podróży. Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 07.06.16, 08:55 DO SMUT-ASS. Czerwiec to już mało czasu, zapytałam kart o sytuację do końca 2016r. Niestety nie są zbyt optymistyczne. Na milość pokazały: Paź mieczy + 8 kielichów + Królowa buław - jeśli zdarzy się jakiś pan, to będzie zadziorny, niemiły, arogancki i trzeba się będzie z nim pożegnać, i swoją energię skierować gdzie indziej. Jeśli nie spotkasz nikogo, dalej będziesz zgorzkniała, niezadowlona i zawiedziona, smutna. To normalne. Ale sądzę, że karty chcą również tobie pokazać, abyś odeszła od swojej obronnej/oschłej ("zadziornej") postawy, żebyś zmieniła nastawienie/wyobrażenie i pokazywała siebie/postrzegała siebie jako kobietę energiczną, seksowną pełną emocji, kreatywną. Wowczas masz szansę na to, aby coś zaiskrzyło, coś się zadziało. Również odnoszę wrażenie, że chyba nie do końca uwolniłaś się od poprzedniego związku i tu karty mogą właśnie pokazywać , że masz się odciąć, odejść od starych przyzwyczajeń i rozpalić w sobie energię. Nic samo nie przyjdzie, a na pewno nie wówczas, gdy się zamykamy w sobie z niepotrzebnymi już wspomnieniami, oczekiwaniami. Odpowiedz Link
dorodna89 Re: Wrozby 10.06.16, 17:14 Dzień dobry. Chciałabym skorzystać z możliwości wróżby i zapytać o to jak rozwinie się moja relacja z chłopakiem, z którym spotykam się od paru miesięcy,ostatnio nasze relacje się troche ochłodziły. Chciałabym wiedzieć czy nasza znajomość ruszy bardziej, czy się rozwinie,ogólnie o przyszłość naszej relacji. On to M. Bardzo proszę o wróżbę. Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 11.06.16, 07:34 DO DORODNA89. Karty na tą relację są nieco sprzeczne, wykluczające się. Pomyślałam, że coś zdarzyło się w jego życiu, lub było przedtem, o czym nie wiesz, nie wiedziałaś i może się nie dowiesz. To spowodowało jego dystanas. Nie sądzę, aby miał cokolwiek przeciwko tobie, ale on ochładza ten związek, blokuje. tworzy bariery, tak pokazały karty, że tak będzie dalej. Jak rozwinie się relacja do k.2016 r. : 2 buław + 2 mieczy + Król mieczy - widać tu ewidentnie jego postawę oczekującą, rozważanie, przemyśliwanie (może np. musi wybrać miedzy tobą i czymś jeszcze), zastanawianie, do tego brak otwartości, skrywanie prawdy, ochłodzenie w relacjach i podejście bardzo ostrożne, wyważone, bez eforii, emocji. Nie widać zerwania, zakończenia relacji, tylko dystans. Co on czuje: Kapłan + As kielichów + 5 buław : to pokazuje jego bardzo pozytywne i ciepłe nastawienie do ciebie, ale z elementami walki, zmagań, konkurencji, rywalizacji, nieporozumienia. Biorąc pod uwagę karty wyżej, potwierdza się, że ktoś/ coś mogło jemu stanąć na przeszkodzie, zakłócić wasz układ. On nie chce wyjawić prawdy, i albo ma wewnetrzne rozsterki, albo faktycznie musi z kimś z czymś się "szarpać", albo jakaś sytuacja wywołała w nim np. zazdrość, dyskomfort itp. As kielichów oznacza miłość i prawdopodobnie on ma ciebie w sercu, chyba potrzeba trochę czasu, aby poradził sobie z tym, co jego gnębi. Nie naciskaj na niego, poobserwuj, może poradzi sobie z tym. 2 miecze wskazują, jak on bardzo się broni przed otwartością.: ) Odpowiedz Link
dorodna89 Re: Wrozby 11.06.16, 09:47 bardzo dziękuję ja równiez mam takie odczucie ze samo nieporozumienie nie jest głównym powodem, ze cos ukrywa jednak ze sie tak zdystansował.Sama kilka dni temu sie do niego odezwałam niby z jakąś głupotą zeby jakos załagodzic sytuację ale jedynie milo odpisał i juz nie pociagnał tematu. Pozostaje mi tylko czekac az sam sie przełamie i przemówi, nie bede naciskać.Mam nadzieję ze to zrobi.Pozdrawiam!!i udanego weekendu Odpowiedz Link
aniamania86 Re: Wrozby 12.06.16, 11:26 Witaj Ulu Twoje wróżby zawsze mi się sprawdzają dlatego chciałabym prosić o krótką wróżbę. Chciałabym wiedzieć czy chłopak którego jakis czas znam skontaktuje się ze mną do końca przyszłego tygodnia?a jeśli nie to czy w ogóle bo wtedy dam sobie już z nim spokój bo szkoda czasu On to PRZ. Odpowiedz Link
88ula Re: Wrozby 13.06.16, 10:20 do ania mania86 witam. Mnie karty pokazują że nie za bardzo powinnas na niego liczyć. Ta znajomość dla niego to 10 buław + 4 kielichów. a to znudzenie zniechęcenie przesyt brak perspektyw spore obciążenie zmęczenie sytuacją. takie odczucia on na obecnie. Czy się skontaktuje paź kielichów + 8 kielichów a więc chyba nie. A jeśli, to aby oznajmić o rezygnacji odejściu. Jeżeli to poczatki flirtu/relacji, , to że zamierza zakonczyć to. Przepraszam, ale jestem w podróży i nie mam dobrego łącza jak i warunków do wróżb. Odpowiedz Link