Dodaj do ulubionych

Partnerski

17.02.18, 13:46
Witam, jestem początkującą adeptką tarota, moja wiedza jest niestety bardzo skromna i opiera się raczej na przeczuciach i intuicji niż typowo na kartach. Nie mam jeszcze swojej talii kart, nie wiem czy w ogóle ją kupię, gdyż zwykle wychodzę z założenia, że wolę jak życie mnie zaskoczy niż sprawdzać coś w kartach. Tak jak napisałam mam swoje przeczucia, które zwykle się sprawdzają i silnie wyostrzoną intuicję (numerologicena 7 do tego rak, może dlatego). Piszę z problemem, który moją intuicję zawodzi. Poznałam faceta jakiś rok temu, tzn znałam go dłużej, ale wcześniej widywaliśmy się przelotnie i widziałam już wtedy zainteresowanie z jego strony. Relacja układała się różnie, zaczęliśmy się widywać. Nie było to takie intensywne spotykanie się, podchodziłam do tego ostrożnie, bo sama byłam po przejściach w związku (dodam że facet po przejściach, żona go zdradzała i ostatecznie zostawiła), ale w początkach znajomości bardziej ja byłam zdystansowana i jak mi powiedział 'zagadkowa' jednak pomyślałam że warto spróbować, ale relacja dalej rozwijała się bardzo powoli, głównie ja przejawiałam inicjatywę i miałam uczucie, że tylko ja się staram a koleś się 'zawiesił' (wypadał mi wtedy w wisielcu). Dodam też, że jestem osobą impulsywną i 456332 razy mówiłam sobie, że to olewam ale widzę jego zainteresowanie nadal. Mężczyzna bardzo skryty i wrażliwy, raczej zdystansowany i wycofany, myślę że też trochę nieśmiały (też numerologiczna 7), dopiero teraz przeprowadzają rozwód, który zapewne do lekkich należał nie będzie. Postawiłam tarota, czy będziemy razem. Tarot internetowy, wybór pojedynczych kart i same arkana wielkie i jeżeli któraś z was pomogłaby mi sprawdzić czy prawidłowo interpretuję byłabym bardzo bardzo wdzięczna:
1. Co on wnosi w ta relację - SIŁA
Nie wiem jak interpretować tą kartę, nie jestem pewna czy nie chodzi tu o jakieś jego blokady wewnętrzne.
2. Co ja wnoszę w tą relację - PUSTELNIK
Tą kartę rozumiem doskonale wink najchętniej rzucilabym to wszystko, ale nie chcę podejmować żadnych nieprzemyślanych kroków.
3. Czego oczekuję od niego - KOCHANKOWIE (ŚWIAT + WISIELEC) tutaj wylosowalam kartę świat i intuicyjnie wylosowalam kolejna - wisielec. Nie rozumiałam tego połączenia, bo przecież nie oczekuję olewki i 'pójścia w świat', ale czytałam kiedyś o łączeniu kart i z sumy wyszłoby kochankowie a to się doskonale zgadza - zdecydowania się i dokonania wyboru.
4. Czego on oczekuje ode mnie - WIEŻA (MAG + DIABEŁ) przyznam, że zupełnie nie rozumiem, początkowo wylosowalam jedynie mag ale za wiele znaczeń ma ta karta, z diabłem to nie wiem, może spodziewa się że też będę go oszukiwać jak była żona. A wynik wieża? Ze coś zburzę, zmienię w jego życiu? Nie wiem..
5. Czy on jest mną zainteresowany - KAPŁANKA
Sam chyba nie wie co chce.
6. Jego obecna sytuacja uczuciowa - SPRAWIEDLIWOŚĆ
Opcje mam dwie: albo jest wciąż trakcie rozwodu albo po prostu nie chce się angażować.
7. Moja obecna sytuacja uczuciowa - KSIĘŻYC
Interpretowałabym to jako mieszane uczucia i pogubienie się co dalej z tym zrobić.
8. Czy powinnam wykonać ruch w jego stronę - UMIARKOWANIE. Tu też mam problem. Nie wiem czy mam czekać cierpliwie czy raczej cierpliwie 'drążyć skałę' wink
9. Czy stworzymy związek uczuciowy - GWIAZDA
Rozumiałabym tak - nadzieja jest.
10. Co on zamierza zrobić - CESARZ (CESARZ I PUSTELNIK) myślę, że będzie bierny. Albo będzie czekał aż ja się odezwę i wyjdę z inicjatywą albo jest po prostu na mnie zamknięty. Ten pustelnik to chyba tez takie odsunięcie się, może żeby przemyśleć a może tak po prostu oddalenie.
11. Czego nie zrobi - CESARZOWA
Zupełnie nie wiem o co chodzi.
12. Jakie są jego obawy - KSIĘŻYC
Chyba ogólnie boi się tej relacji, albo coś sobie nawet dopowiada, że ja też go zranię itp
13. Jakie wrażenie na nim zrobiłam - MOC
No myślę, że podobam się big_grin wcześniej stawiałam pojedyncze karty na to jak mnie postrzega i wychodziło cesarzowa albo diabel, moc nieraz tez wiec myślę że fizycznie mu odpowiadam.
14. Najbliższa przyszłość - WISIELEC
To tez jest dla mnie jasne, nic się nie wydarzy.
15. Co powinnam zrobić - ŚWIAT
Otworzyć się na niego czy na innych, to właśnie jest pytanie, myślę że trochę tego trochę tegowink
16. Podsumowanie - PAPIEŻ
Papieża w tarocie to ja w ogóle nie rozumiem. Jak tylko zaczęliśmy się spotykać, zadałam pytanie co nas łączy i wyszedł papież, wtedy myślałam że super karta. Porozumienie dusz itd, ale teraz po czasie nie jestem już wcale taka pewna..
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka